Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2018, 13:02:01
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Fenomenul carismatic crește, nu penticostalii neapărat.
În 20 de ani maxim, 1 din 3 creștini va fi carismatic. Asta este o predicție făcută conform statisticilor, de către persoane abilitate.
Este Diavolul care corupe. Este lucrarea de amăgire profețită de Pavel la 2 Tesaloniceni cap. 2.
Vorbirea în limbi este, de fapt, posesie demonică. Așa păcălește Diavolul. Cât de simplu. Vinde o minciună, că ar fi Duhul sfânt, dar nu este. Este un demon băgat acolo, care dă bolborosirea. Obținerea bolborosirii se face în felul în care procedează budiștii și yoghinii cu meditațiile lor pentru a se ilumina (adică pentru a comunica cu zeii lor).
Cât de evident este pentru mine lucrul acesta acum!
Eu am dat ceva clar, ce sustin sursele penticostale, cati penticostali ar fi in lume si care sunt cifrele reale. Cu atat mai mult se poate exagera numarul carismaticilor, care nu apar in statisticile oficiale, poate fi doar un numar estimativ. Si ti-am dat o exagerare evidenta, se sustinea ca in India sunt 65 de milioane de penticostali si carismatici, cand sunt 25 de milioane toate denominatiile. Nu stiu de ce vrei tu sa cresti numarul lor, cand nu e adevarat, trebuie sa sustinem ce e adevarat. Predictiile acelea sunt facute pe baza numerelor fanatasmagonice vehiculate de penticostali. Spui ca in 20 de ani 1 din 3 crestini va fi carismatic, dar deja e viculata acea proportie, cei peste 600 de milioane de penticostali si carismatici sunt aproape o treime din numarul total. Poate va fi asa, dar noi vorbim de numarul din ziua de azi, vorbim de un neadevar sustinut de penticostali. Neadevarul este problema.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10