![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
E pe net o inregistrare de la sinaxa ( thanks to saccsiv :D ) si aia au la "tribuna" steagul Greciei. Ellada uber alles! :)
Ca tot ziceam eu ca e o smecherie greceasca, acum dintr-o data, steagul Greciei a ajuns simbol ortodox. Gurile rele spun ca filetismul asta ar fi erezie, dar doar nu o sa-i credem pe aia. Daca era erezie ne spunea Sava Lavriotul. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Traiasca Turcia! Succes noului Suleyman, Erdogan cel Mare! Traiasca pashalykul Atenei si intregii Ellade! Allah sa apere si sa extinda Turcia! :))))))))))))))
|
|||
|
|||
|
Ma uit la sinaxa pe sarite. Mama, ce melca de cotoroanta are traducatoarea aia, care traduce ce zice babeta aia care citeste.
Oy vey, a tunat si i-a adunat. Mai bine intru pe forumurile de la Bioware, sa vad cand e viitorul xpac dupa kotet. Vreau sa vad ce face Outlanderul dupa ce l-a anatemizat pe Valkorion. :)
|
|||
|
|||
|
Pe Korriban! sunt chiar multi...si pariez ca majoritatea greci si slavi. Priceless: se vad niste preacucernici filmand cu telefonul. Sf. voastre, daca nu va faceti si selfie, ca pustoaicele de 12 ani, nu aveti ambitie.
|
|||
|
|||
|
Eu nu m-am uitat - daca pui mouse-ul pe bara de scroll poti vedea un preview de la orice moment si asa am procedat. Am vazut ca e acolo Ciprian Stanciu ala, Sava cu tot cu colanti, dar am citit undeva ca lipseste parintele Zisis. Nu stiu ce s-o fi intamplat, probabil s-au certat intre ei cum e firesc cand apar asemenea miscari.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Halelujah!
|
|||
|
|||
|
Mai bine ne-am ruga sa le vina mintea la cap decat sa-i lasam sa se rupa intre ei.
Desi se pare ca trebuie o minune cum nu a fost de pe timpul sfintilor din pustia egipteana. :D |
|
|