![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cum ar fi Sora 13.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() No, Sodoma & Gomora sunt in imaginatia noastra, dar ce sa vorbim despre POTOP.Si ala tot in imaginatia noastra. Tu si altii , inclusivi Iustinian Chira faceti un mare pacat : http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...eu-140731.html Crestini din carti.N-ai cu cine domne'.N-ai cu cine. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, Sora 13?
|
|
|||
|
|||
![]()
PSDR-PCdR-BMT-PMR-PCR-FSN-PDSR-PSD
Cristescu-Groza-Dej-Ceausescu-Iliescu-Roman-Gherman-Nastase-Geoana-Ponta-Dragnea |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt la curent cu ce i se reproșează lui Mihai Șora, însă dacă chiar ar fi vorba de vreun trecut compromițător, ceea ce interesează e prezentul. Continuatorii torționarilor deținuților politici sunt indezirabili nu pentru păcatele înaintașilor, ci pentru ale lor, prezente. Căci nu sunt descendenți după sânge, ci după nelegiuiri; astea sunt cele care-i unesc cu înaintașii.
Dacă, prin absurd, Iliescu s-ar pocăi și ar deveni promotor sincer al adevărului, al dreptății, în general al binelui, ar avea toată stima mea, iar trecutul său nu l-aș mai pomeni. Din păcate, duci mai departe perfida acuzație nivelatoare a celor care vor să-i tragă pe toți în aceeași mocirlă, ca lumea să creadă că nimeni nu mai are vreo valoare umană. Părerea mea e că și EVZ dăunează grav sănătății (spirituale).
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 09:18:33. |
|
|||
|
|||
![]()
-PNL-PMP-USR
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mihai Sora e de acolo din primii ani ai stalinismului in Romania. Azi e in piata. Nu e nici o diferenta intre el si sa spunem Alexandru Barladeanu sau Silviu Brucan, cel care a facut GDS dupa 89.
![]() Toti au fost stalinisti convinsi si la un moment dat, au intrat in dizgratia lui Ceausescu. Poate tocmai pentru ca Moscovei nu-i convenea directia lui Ceausescu asa ca si-a folosit agentii din Romania. Poate ca dupa 89, toti comunistii astia vechi sau macar o parte s-au dus exact acolo unde au simtit ca le este locul - catre o alta constructie care isi propunea globalismul la fel cum si-a propus-o si comunismul inca de la inceput. Asa ca si dupa 90 a continuat lupta, am avut o stanga a lui Iliescu sub care s-au adunat in special comunistii si urmasii lor cu vederi mai apropiate de a lui Ceausescu si o dreapta a lui Brucan unde s-au adunat comunistii si urmasii lor cu vederi mai apropiate de cele ale primilor comunisti. De aia Tismaneanu ala mic ne da lectii de democratie, Mihai Sora face la 100 de ani revolutia pe care a visat-o la 40 si asa mai departe. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Mă tem că nu mai faci distincția între sinceritate și ipocrizie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() O dauna si EvZ dar cat discernamant crezi ca are unul care se informeaza de pe Hotnews sau Digi ? :) |
|