Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2017, 08:45:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai cum ar fi Sora 13.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 08:57:12
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Perfect adevărat Ovidiu , si in sprijinul celor scrise de tine , ' iată un scurt fragment dintr -o cărticică :)
Carticica, carticele, o sa ajungeti crestini de biblioteca
No, Sodoma & Gomora sunt in imaginatia noastra, dar ce sa vorbim
despre POTOP.Si ala tot in imaginatia noastra.
Tu si altii , inclusivi Iustinian Chira faceti un mare pacat :
http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...eu-140731.html
Crestini din carti.N-ai cu cine domne'.N-ai cu cine.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 08:58:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Eu as vrea ca Dumnezeu sa Se supere pe mostenitorii criminalilor care au fost responsabili pentru mucenicii beciurilor. .
Mah tu vrei ca Dumnezeu se supere pe tine.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:01:05
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Iuliu, Sora 13?
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:07:29
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit Scurt istoric

PSDR-PCdR-BMT-PMR-PCR-FSN-PDSR-PSD

Cristescu-Groza-Dej-Ceausescu-Iliescu-Roman-Gherman-Nastase-Geoana-Ponta-Dragnea
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:10:49
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai cum ar fi Sora 13.
Nu sunt la curent cu ce i se reproșează lui Mihai Șora, însă dacă chiar ar fi vorba de vreun trecut compromițător, ceea ce interesează e prezentul. Continuatorii torționarilor deținuților politici sunt indezirabili nu pentru păcatele înaintașilor, ci pentru ale lor, prezente. Căci nu sunt descendenți după sânge, ci după nelegiuiri; astea sunt cele care-i unesc cu înaintașii.

Dacă, prin absurd, Iliescu s-ar pocăi și ar deveni promotor sincer al adevărului, al dreptății, în general al binelui, ar avea toată stima mea, iar trecutul său nu l-aș mai pomeni.

Din păcate, duci mai departe perfida acuzație nivelatoare a celor care vor să-i tragă pe toți în aceeași mocirlă, ca lumea să creadă că nimeni nu mai are vreo valoare umană.

Părerea mea e că și EVZ dăunează grav sănătății (spirituale).

Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 09:18:33.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:17:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
PSDR-PCdR-BMT-PMR-PCR-FSN-PDSR-PSD
-PNL-PMP-USR
Citat:
Cristescu-Groza-Dej-Ceausescu-Iliescu-Roman-Gherman-Nastase-Geoana-Ponta-Dragnea
-Constantinescu-Basescu-cei din piata victoriei-Iohanis-cel 6 case din meditatii-Forul Democratic German-Retrocedari ilegale-nazism-fascism-comunism-Merkel
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:18:17
Senior Member

Implicit

Mihai Sora e de acolo din primii ani ai stalinismului in Romania. Azi e in piata. Nu e nici o diferenta intre el si sa spunem Alexandru Barladeanu sau Silviu Brucan, cel care a facut GDS dupa 89.
Toti au fost stalinisti convinsi si la un moment dat, au intrat in dizgratia lui Ceausescu. Poate tocmai pentru ca Moscovei nu-i convenea directia lui Ceausescu asa ca si-a folosit agentii din Romania. Poate ca dupa 89, toti comunistii astia vechi sau macar o parte s-au dus exact acolo unde au simtit ca le este locul - catre o alta constructie care isi propunea globalismul la fel cum si-a propus-o si comunismul inca de la inceput. Asa ca si dupa 90 a continuat lupta, am avut o stanga a lui Iliescu sub care s-au adunat in special comunistii si urmasii lor cu vederi mai apropiate de a lui Ceausescu si o dreapta a lui Brucan unde s-au adunat comunistii si urmasii lor cu vederi mai apropiate de cele ale primilor comunisti. De aia Tismaneanu ala mic ne da lectii de democratie, Mihai Sora face la 100 de ani revolutia pe care a visat-o la 40 si asa mai departe. :)
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:20:09
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Mă tem că nu mai faci distincția între sinceritate și ipocrizie.
Vechi 14.02.2017, 09:21:34
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu sunt la curent cu ce i se reproșează lui Mihai Șora, însă dacă chiar ar fi vorba de vreun trecut compromițător, ceea ce interesează e prezentul. Continuatorii torționarilor deținuților politici sunt indezirabili nu pentru păcatele înaintașilor, ci pentru ale lor, prezente. Căci nu sunt descendenți după sânge, ci după nelegiuiri; astea sunt cele care-i unesc cu înaintașii.

Dacă, prin absurd, Iliescu s-ar pocăi și ar deveni promotor sincer al adevărului, al dreptății, în general al binelui, ar avea toată stima mea, iar trecutul său nu l-aș mai pomeni.

Din păcate, duci mai departe perfida acuzație nivelatoare a celor care vor să-i tragă pe toți în aceeași mocirlă, ca lumea să creadă că nimeni nu mai are vreo valoare umană.

Părerea mea e că și EVZ dăunează grav sănătății (spirituale).
Exact. De aia zic ca e la fel de nelegiuit acum pe cat era si in tinerete. Pentru ca nici macar la 100 de ani nu si-a dat seama ca Turnul Babel e un lucru rau.
O dauna si EvZ dar cat discernamant crezi ca are unul care se informeaza de pe Hotnews sau Digi ? :)
Reply With Quote
Răspunde