![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu as vrea ca Dumnezeu sa Se supere pe mostenitorii criminalilor care au fost responsabili pentru mucenicii beciurilor. La care le tot luati apararea pe aici...de nici sa se pocaiasca in inchisori nu vor. Si inchisoarile actuale nici nu se compara cu inchisorile anterioare...Dar cine stie, conducatorii ce ii avem sunt doar rezultatul pacatelor poporului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai care-s aia bre ca vad ca unii mostenitori sunt langa voi in strada si va mai si mandriti cu asta. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum ar fi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai cum ar fi Sora 13.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu sunt la curent cu ce i se reproșează lui Mihai Șora, însă dacă chiar ar fi vorba de vreun trecut compromițător, ceea ce interesează e prezentul. Continuatorii torționarilor deținuților politici sunt indezirabili nu pentru păcatele înaintașilor, ci pentru ale lor, prezente. Căci nu sunt descendenți după sânge, ci după nelegiuiri; astea sunt cele care-i unesc cu înaintașii.
Dacă, prin absurd, Iliescu s-ar pocăi și ar deveni promotor sincer al adevărului, al dreptății, în general al binelui, ar avea toată stima mea, iar trecutul său nu l-aș mai pomeni. Din păcate, duci mai departe perfida acuzație nivelatoare a celor care vor să-i tragă pe toți în aceeași mocirlă, ca lumea să creadă că nimeni nu mai are vreo valoare umană. Părerea mea e că și EVZ dăunează grav sănătății (spirituale).
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 10:18:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() O dauna si EvZ dar cat discernamant crezi ca are unul care se informeaza de pe Hotnews sau Digi ? :) |
|
|
|||
|
|||
|
De ce nu ceri direct SRI sa-ti spuna ce se intampla prin tara si prin lume ? E normal ca atatia oameni care pot avea talent in alte meserii sa-si iroseasca timpul prin redactii ? :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Dacă discernământul ți l-ai format anterior, atunci poți sesiza unde se strecoară minciuna. Cu siguranță sursele astea două mint mai puțin. Dacă îmi dai contraexemple sunt gata să-mi schimb părerea despre ele.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|