![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Și totuși, nostalgia ceaușismului există, nu e un dușman imaginar și nici neglijabil.
Și da, există și tentația neo-marxismului, caracteristică mai ales celor care n-au cunoscut comunismul și care au un nivel de trai mult mai ridicat decât noi. Și e foarte bine că Patapievici o demască acolo unde o află.
|
|||
|
|||
![]()
Vom vedea Iuliu. Poate ne vom intalni peste 100 de ani. Si povestim.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cum ar fi MCV-ul? A se slăbi, vorba lui G. Pruteanu. :)
|
|||
|
|||
![]()
Orice lucru despre care Tapalaga iti spune ca e bun, e un lucru rau. Ba s-ar putea ca Pruteanu sa se rasuceasca in mormant cand vede cat de mult tii la MCV.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Nici măcar dracul nu spune doar minciuni.
|
|||
|
|||
![]()
Exact! De fiecare data, uite-te la ce sustine Tapalaga sau Tismaneanu si crede exact contrariul. Poate nu merge 100% dar o sa fii de partea adevarului de mult mai multe ori decat in prezent.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sigur. Cu încredere neîndoielnică în iuliu46 de pe forumul creștin-ortodox. :) Pastila asta trebuie luată pe negândite.
Spre deosebire de cele primite de la Tăpălagă, pe care nu le iau pe mintea goală.
|
|||
|
|||
![]()
Pai le cam iei cu mintea goala. Ca uite, eu ti-am spus acum mai bine de o saptamana ca piata e Coreea de Nord si abia apoi s-au gandit aia sa faca steaguri din trupurile oamenilor.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trăind se va afla fără frumusețe și netrebnic pentru mântuire. întru virtute suntem ai lui Dumnezeu, iar făcându-ne răi ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert. " Sa faci abuz de mila si iertarea lui Dumnezeu inseamna sa fii rau. Ia citeste tu acum cu mare atentie cele de mai sus. Iar apoi citeste si "pilda fecioarelor intelepte si fara minte" . |
|
|||
|
|||
![]()
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".
Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ? Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :) |
|