![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe la 17:08 , confirmat apoi de Institut cu o replică imediată de 3 grade, primul find de 5 grade :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ti-ai făcut pendul |
|
|||
|
|||
![]()
Ii fac aia dosar pentru ca a abuzat pasarea. Mai ales ca nici nu sustine statul de drept. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta idee: ce parere aveti de dl. Daniel Gheorghe? Ar fi un premier, poate si presedinte, excelent. Zic si eu.
|
|||
|
|||
![]()
Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către Piața Victoriei, ghid cu lozinci, scandări și mesaje pentru manifestanți. Jurnaliști, inclusiv de la Digi și Ziare.com, implicați în organizare?
http://www.activenews.ro/stiri-socia...anizare-140845 "Concluzie: Aceste piese, puse cap la cap, arată că ordonanțele privind Codul Penal au fost doar un pretext - oferit cu generozitate de PSD, pentru ca o serie de persoane să confiște și să amplifice îngrijorările legitime ale oamenilor. Cu alte cuvinte, să ne așteptăm ca aceeași rețetă să fie aplicată și în viitor, atunci când situația o va cere." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar daca tot ai intervenit, macar explica de ce nu te-ai luat de celalalt becalist cand a jignit repetat un alt coleg, doar pentru ca e becalist ca si tine? vezi tu, exact asa e si becali... oare stand pe treptele bisericii si tinand un teanc de bancnote in mana, rasfoind cu pieptul umflat si ranjind banii in timp ce cateva zeci de amarati se inghesuie cu mainile ridicate in fata ta nu este o pangarire si o defaimare a celor sfinte? nu este asta o blasfemie? indraznesti sa spui ca nu e asa? edit.evident, individul mai si canta imnuri ortodoxe... Last edited by Lancelot; 08.02.2017 at 20:08:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai să-l lăsăm pe Grindeanu să vedem de ce este în stare. Eu am încredere în el că va face treabă și că a învățat ceva din greșeala făcută. Nici să-i tot schimbi ca țiganul calul, nu este o soluție. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Face si cursuri de astea - cum sa devii "influencer" in online. Te doare capul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ala e penelist, ala despre care vorbea Adrian. Mie imi place de el dar nu o sa ma apuc eu sa cer reformarea PNL ca sa-l votez pe ala. Ca poate o sa ia tot atatea voturi cate a luat si ANR la ce instinct politic am. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Da știu că este din PNL. ANR a bătut "recordul", consoleză-te cu asta. :))
|
|