![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
V-am spus domnule, cunoasteti niste dedesupturi care ma minuneaza. Ori sunteti de la serviciile secrete, ori ceva mason. Altcumva nu imi explic de undeva aveti aceste informatii si cunostinte atat de conspirative. Povesti care puternicii lumii le discuta in soapta la un dineu departe de ochii publicului. Poate sunteti ceva prieten de-a lui Soros, Rockefeller...sau poate sunteti apropiat de-al Papei...cine stie... :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Adica nu pot fi si de la serviciile secrete si mason ? :)
Eu cred ca se vede cu ochiul liber ca exista niste forte politice care vor globalism si exista forte politice nationale. Pe afara, ca la noi toti vor globalism. Nu stiu despre ce secrete vorbesti, daca nu poti sa vezi atata lucru eu nu te pot ajuta. Uite-te cum l-au terfelit pe Trump si acolo e vorba aia, America. Ce te face sa crezi ca s-ar da voie intr-o colonie cum e Romania sa ajunga la putere vreun Trump ? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Iar despre armament...vezi ce contracte a semnat Ciolos. Culmea, cu unii care au fost deja dovediti ca au dat spaga in Grecia ca sa vanda armament. Ca si o parte din datoria imensa a Greciei a mers tot acolo - cumparare de armament. Dupa care tot nemtii aia care i-au spaguit pe greci ca sa cumpere armament de la ei, ne-au spus cum au cheltuit grecii banii fara cap si cum Germania nu-i dispusa sa plateasca pentru ei. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Am eu așa o bănuială că Trump n-ar fi de acord cu grațierea infractorilor, și nici să fie modificată legea penală astfel încât să scape de răspundere o mulțime de politicieni corupți dintr-un partid de stânga .....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
E foarte posibil. Dar prima data ar concedia-o pe LCK. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Văd că aveți o obsesie cu doamna Kovesi.
Aș înțelege, dacă ați fi ceva neam cu Ghiță, cu Becali, cu Varanul sau cu vreun alt gunoi dintre ăștia pe care DNA-ul i-a anchetat și i-a trimis în judecată. Altfel, sincer, nu îmi pot explica. Sau, dacă mă gândesc mai bine, în contextul evenimentului pe care l-am sărbătorit ieri, poate este explicabil. Vedeți D-vs., Cuza a rămas în istorie ca fiind un conducător drept (ocaua lui Cuza etc.), dar a trebuit să treacă niște decenii până s-a cristalizat imaginea asta. Contemporanii săi l-au dat afară din țară. Nici Caragiale n-a fost foarte iubit, pentru că a îndrăznit să arate mizeria morală în care se scălda clasa politică. Etc.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Până una alta, reiterez ceea ce am arătat mai devreme: Am văzut destule dosare instrumentate de DNA, și nu am văzut NICIUN caz de "dosar fabricat", probe măsluite de procurori sau incupați nevinovați trimiși cu bunăștiință în judecată.
|
|
|||
|
|||
|
Domnule Iuliu, stiti care e diferenta dintre noi doi? Ca in momentul in care Justitia ar dovedi ca Iohannis sau Ciolos sau Nicusor Dan sau oricare dintre oamenii politici care pot sa zic ca ii simpatizez; in momentul cand ar fi prinsi cu o infractiune, in secunda doi as fi total deacord sa ii bage la puscarie si as cere retragerea definitiva din viata politica. Apoi sa incerce sa modifice legea ca sa scape? Cum? Cum? Mana pe torta si pe furca!
In schimb, simpantizantii PSD isi sustin alesul cu religiozitate. Invoca conspiratii, masluieli, puteri oculte etc. Oricat de intens e dovedit negru pe alb ca oamenii aia sunt o mizerie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am citit ca in timpul lui Cuza coruptia ajunsese la cote alarmante. Se sustrageau sume mari din contractele cu statul. Domnitorul era preocupat de amanta si de femei, conducea camarila din jurul sau, din care facea parte si amanta. Iar Cuza si Kogalniceanu erau cunoscuti ca mari afemeiati: http://moldova9.com/2017/01/24/alexa...pat-cu-amanta/ http://adevarul.ro/locale/alexandria...8de/index.html Despre Caragiale am citit acum ceva timp ca in timpul razboiului de independenta, pentru a vinde ziarul, a inventat castigarea unei batalii inaintea adevaratului deznodamant (nu-mi mai amintesc care, probabil Plevna). Dupa un timp cititorii, afland adevarul, au atacat redactia. Dar dupa aceea nu cred ca nu a fost apreciat, doar ca el a ales sa plece din tara. |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar Iohannis este cel care a dat o mana de ajutor PSD-ului in cresterea procentului la alegeri. A tras in jos PNL-ul, bagandu-i pe cei de la PD in el, desi multi simpatizanti PNL nu erau deloc simpatizanti PD. Iar in PD erau si multi cu probleme, dar presedintele ii vede doar pe cei care ii convin lui.
|
|
|