|
|
|||
|
|||
Citat:
Last edited by aubergine; 02.03.2016 at 17:01:52. |
|
||||
|
||||
Citat:
Dar sunt sigura ca ati sesizat nuanta din intrebare in contextul cuvintelor lui Hristos pe care le-am citat. Problema pe care doresc sa pun reflectorul e alta. Ca si in cazul Bodnariu si altele, legea hotaraste ca un rau sa fie pedespsit cu... un alt rau. Cine stabileste efectele lui pe termen lung? Asadar, in cazul acelor parinti care nu si-au abuzat psihic copiii dar tousi le-au fost luati pe motiv de bataie iar ulterior dati spre adoptie in medii in care nu garanteaza nimeni ca se vor dezvolta armonios, ba din contra, intrebarea, cu referire la cazul Barbu este, nu cine sau daca e vinovat pentru posibila vatamare corporala, ci cine si in ce masura va raspunde pentru vatamarea sufleteasca a acelor copii dati spre adoptie unei familii de homosexuali, copii care vor fi crescuti in acel mediu? Ca avocat crestin, nu cred ca aveti nevoie sa va reamintesc eu pozitia lui Dumnezeu fata de atmosfera din Sodoma si Gomora. ... si lui Dumnezeu, ce e al lui Dumnezeu, ca doar e avocat crestin, nu? |
|
|||
|
|||
Citat:
Adica am auzit de Norvegia, Germania, ma intrebam cum de e atat de liniste dinspre UK mai ales avand in vedere politica agresiva "prodiversitate" pe care o au.. Uite ca veni si raspunsul... Ar fi bine daca s-ar reusi sa ajunga in presa si cazul acestui roman, cu cazul prezentat doar de pe cateva bloguri nu se va rezolva mare lucru.
|
|||
|
|||
Oximoron???
|
|||
|
|||
Citat:
S-a dovedit cat de ipocriti si mincinosi sunt acesti parinti care isi bat copiii, incalca legea nu recunosc si mai apoi se prefac ca le ofera niste conditii extraordinare de viata. |
|
||||
|
||||
@Delia:
Rămâne de văzut...
|
|||
|
|||
Citat:
Ca este un proces incheiat deja. Tacerea asta nu se simte asa..oarecum apasator macar daca nu de-a dreptul suspect? Ca sunt o gramada care au tupeul sa arate cu degetul pe romanii care iau atitudine in cazul asta, cu tot felul de argumente de doi bani, de ce nici unul din astia care fac pe desteptii nu vin cu detaliile cazului, sa dovedeasca fara putinta de tagada ca sotii Nan au fost parinti denaturati, atat de denaturati incat lucrurile nu se pot indrepta decat cu sechestrarea copiilor? Asa, ca ca sa le inchida gura cu argumente nu cu aiureli care miros a manipulare puturoasa de la o posta?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 17:19:05. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cei care se fac partasi cu raul, nu din greseala ci cu buna stiinta si insistenta, merita din plin sa guste din roadele lui. Si cu siguranta o vor face. Daca nu se simt vinovati, probabil ca nici n-ar trebui sa se simta afectati de ideea asta. Dar cred ca le spune constiinta lor ceva..pacat ca nu o pot asculta pana la capat. Citat:
Stii tu ceva care nu stim noi? Ca argumente nu am vazut. In schimb ipocrizia si lipsa ta de judecata sanatoasa s-au vazut si s-au demonstrat din plin pe topicul asta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 17:23:15. |
|
||||
|
||||
Citat:
Doamna Delia, asta este o cu totul altă chestiune. Adopția de către o familie de homosexuali, evident, nu o pot aproba, dar, repet, este o altă chestiune. Discuția era despre existența sau inexistența unei conspirații; cu alte cuvinte, dacă aveți sau nu aveți vreo probă în sensul că minorii familiei Barbu au fost îndepărtați de la familia lor în scopul de a fi adoptați de homosexuali și în lipsa unor alte motive. De aceea repet: știți de ce a pierdut familia Barbu drepturile părintești ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
Citat:
Sa nu-i banuim de sentimentalism sau exces de milostivire Copii NU au fost dati inapoi familiilor. Se pare ca au fost plasati in cinci familii din Romania si una din Norvegia. Probabil cunoscuti sau rude ale "infractorilor". Sau, cel putin asa am inteles eu din spusele alambicate ale domnului ambasador: „În ultimii cinci ani, au mai fost gestionate, pe baza sesizărilor primite, alte 6 cazuri ale unor familii de cetățeni români, totalizând 10 copii, care s-au soluționat, în 5 cazuri, prin repatrierea a 8 minori, iar, într-un alt caz, prin revenirea a 2 copii în familia unor cetățeni români rezidenți în Norvegia”, a precizat ambasadorul Davidoiu. |
|