![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Mihai, pai n-o zis nimenea ca sotii Bodnariu nu or gresit. Au gresit, si legal vorbind, trebuie sa plateasca. Insa NU disproportionat, despre asta e vorba de fapt in protestele pro-Bodnariu. Rapiti toti cei cinci copii?! Eventual pentru totdeauna?! Da, ei au sfidat statul unde locuiau si mucneau. Cu buna stiinta. Sper sa nu se supere colegul Penticostal, dar in sfidarea asta e un hint foarte important. Pe de alta parte, ai vazut linkurile date de Alin, privind motivatiile cretine ale Barnervernetului, in baza carora au luat si alti copii, pina acum, in custodie temporara cel putin?? Ce legatura este intre incest si rulourile de peste, cred ca nici dupa ceva psilocybe nu as intelege.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da nene, ce am eu e o perspectiva. Zii conspirationista si cum mai vrei tu. Dar eu o expun si o argumentez, nu fac pe desteptul gen "lasa ca stiu eu cum stau de fapt lucrurile dar va zic mai incolo daca am dreptate". Si nu e "conspirationista" pentru ca o argumentez, nu manipulez, am dat cifre, am ridicat probleme la care cei ca tine n-au raspuns la obiect. Nu am apelat la tertipuri si atacuri fara fond la adresa altora cum o faci tu. Eu spun: este probleama A. Tu spui: da' esti sigur ca esti destul de bun ca sa ridici problema A? Dar n-ar trebui mai intai sa rezolvam problema B si pana atunci sa nu ne atingem de A? Ignori fapte, ignori cifre. Poftim, familiei Nan i-au fost luati copiii. Definitiv. Exista macar acum o dovada certa in directia vinovatiei lor? Nan in sus, Nan in jos si printre: "hai sa avem incredere in sistemul norvegian". ASTA eu asta as numi perversitate. Iar faptul ca ti se reproseaza lucrul asta si continui sa-l faci, eu l-as defini ca fiind nesimtire.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 11:39:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu macar ai o scuza. Ca se intampla si la case mai mari, "specializate". Uite domnul avocat, cu toate ca nu cunoaste legea norvegiana iar pe cea romana se face ca nu o cunoaste, tot nu se poate opri sa aiba fantezii despre ceea ce e infractiune in norvegia si ceea ce nu este. Si in Romania la fel. Sunt unii plin de elan aparent justitiar dar de fapt condus ide furie oarba, probabil instrumentata, care cred ca daca distrug o familie in care un parinte a dat o palma unui copil intr-o situatie de criza, va aduce lumina in cele in care copiii sunt batuti, violati, etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 11:35:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În primul rând, noi nu știm, încă, și e posibil să nu știm niciodată, cât de mult au greșit sau nu părinții; cu alte cuvinte, nu știm care au fost întinderea și consecințele măsurilor disciplinare ilegale aplicate copiilor. Știm însă ce au declarat deja părinții: că își băteau copii. În al doilea rând, este logic că dacă un părinte este declarat nedemn sau incapabil să crească un copil, efectul se extinde asupra tuturor copiilor. Cum ar suna: "păi, pe Ionel l-ai abuzat și deci îți ridicăm autoritatea părintească, dar pe Gigel încă nu l-ai abuzat așa că îl lăsăm la tine" ?!!! În al treilea rând, revenind la problema greșelilor comise de către părinți, noi nu știm încă în ce măsură aceștia și le-au asumat; nu știm în ce măsură declarațiile lor sunt veridice pentru organele de anchetă care cunosc mai mult decât noi; nu știm exact ce au declarat copiii și cât de veridice sunt declarațiile lor și/sau cum se coroborează cu declarațiile părinților. Cu privire la acest ultim aspect, să știi că în România, în cauze care privesc încredințarea minorilor după divorț, legea obligă judecătorul să asculte minorul mai mare de 10 ani și îi permite să asculte chiar minorul mai mic; iar din experiență îți spun că judecătorii specializați în dreptul familiei reușesc de multe ori să deceleze mai mult adevăr din declarațiile copiilor decât din cele ale părinților sau ale martorilor adulți. Cu alte cuvinte, apreciez că sunt prea multe necunoscute pentru a ne permite să dăm verdicte. Iar de aici și până la a clama conspirații masonico-homosexualo-nazisto-inchizitoriale consider că este o cale lungă pe care un individ rațional n-ar avea voie să o parcurgă.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 02.03.2016 at 11:44:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici pentru dl. "Pelerin" si ceilati care jubileaza ca uite, Bodnariu a recunoscut ca si-a maltratat copii. Deci i-a batut crunt.
Cu dedicatie: Citat:
Deci fix pe subiectul topicului, ca o data ce intrai pe ghearele Inchizitei, asta era singura ta iesire: sa recunosti tot ci ti se punea pe masa. Daca asta aduce pentru voi, chiar si de departe, a justitie, apoi sa va aveti din plin parte de ea acolo unde o sa va doara mai tare.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 11:44:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Aline, poți să ne dai un link către toată decizia, sau te mulțumești cu ce a spicuit din ea un jurnalist ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, e singura sursa care o cunosc.
Fiind avocat, poate ne spui tu daca exista un soi de portal al doarelor derulate in Norvegia, cum exista in Romania. In definitiv, e Norvegia, nu e Romania cea bananiera mai avansata in domeniul asta, nu?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 11:56:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar bănuiesc că tu, obiectiv cum te cunoaștem, înainte să dai verdicte de inchiziție etc., ai căutat deja pe google și nu ai găsit, nu-i așa ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|