Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2016, 23:14:13
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Foarte frumos, dar n-ai priceput mare lucru.
Hai mai, n-o mai zgandari... Zau!
Chiar crezi ca e cazul, ce naiba faci....
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:16:21
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Bun. Promiteti ca va apucati, cu fermitate, de linistire?...:)
Haideti, promiteti-mi asta ca sa fiu si eu un pic mai ... linistit....:)
O meritati din plin, nu de alta.
Promit, cand nu voi mai fi provocata de dragul provocarii.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:24:19
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Promit, cand nu voi mai fi provocata de dragul provocarii.
Bun. dar prin asta, ce faci oare decat sa iti amani propria treaba.
Sora, oricate motive ai avea, oricate nedreptati s-au adunat asupra ta (pesemne ca sunt cateva foarte dureroase), aduna-te inlauntru in camara si reinnoieste deschiderea inimii catre Marea Inima. Doar Ea ne poate vindeca sufletele, inima, viata. Doar Ea cunoaste toate fibrilatiile naostre, sincopele, spaimele. E vital sa ne acordam pulsul la Lumina si Linistea Ei.
Altfel murim. Zilnic, putin cate putin, in noi insine. Pana pierim de tot.
Sa nu fie!

P.S. Alin nu te provoaca, doar te insoteste cu necrutarea oglinzii. Smereste-te si da-ti seama, te rog.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 01:53:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Concluzia mea este sa nu (mai) fim ipocriti. Sa spunem cinstit: ,,Pana acum m-a interesat foarte putin/deloc de cazuri similare sau de nefericitii de pe la noi. Acu m-a interesat pt ca am mers pe valul de publicitate facuta cazului. Pe viitor s-ar putea sa ma intereseze mai mult. Sau poate nu".

Sunt si oameni pe care, in trecut, sa-i fi interesat cazuri similare sau care macar au incercat ceva pt nefericitii de pe la noi.Postarile mele nu le sunt adresate. In schimb le transmit respectul meu. Am o problema cu bocitoarele virtuale de ocazie. Postarile mele lor le sunt adresate in principal. Le transmit exact ce simt ei in realitate pt cei pe care, ipocrit, ii plang. Adica nu le transmit nimic.
Concluzia mea este ca nu ai argumente solide la obiect si incerci deturnarea discutiei cu pseudo-argumente de tip "ad hominem".

Gradul meu de compasiune nu are relevanta pentru discutia de fata.

Asa cum nici al tau nu are.

Desi unele postari "sufletiste" a creat impresia unor utilizatori ca e vorba de o persoana sensibila si plina de compasiune, se prea poate foarte bine sa fie scrise de o persoana cinica, versata in manipulare pentru a distrage atentia de la subiect.

In ceea ce priveste persoana cinica sau dimpotriva, cu adevarat plina de compasiune - nu pot sa ma pronunt si ar fi chiar irelevant.

Dar manipularea ramane, este evidenta si se repeta obsesiv.
Vechi 02.03.2016, 01:57:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Bazat pe carti care promoveaza educatia prin bataie.
Editate si promovate de cultul penticostal?

Vreau sa vad si eu dovezi in acest sens.

Citat:
Eu le cred pe fete cu tot ce spun ele.
Si ce spun? Ca au fost batute crunt sau cu o palma la fund?
Te-ai hotarat sau mai oscilezi?

Citat:
Pe parinti nu ii cred ca au dat doar niste palme. Pentru asta nu aveau de ce sa fie luati copiii, pentru o palma. Copiii nu au de ce sa minta, parintii da.
Supozitie bazata pe ce? Buna ta credinta in sistemul norvegian de rapire a copiilor?
Ce crezi tu si in cine crezi e irelevant.

Ba nu, daca stam sa ne uitam la lungul istoric al prostiilor scrise pe acest topic, care tin de o imensa credulitate si lipsa cvasi-totala a filtrului ratiunii (preotii sunt burtosi si cu masini scumpe, etc.), chiar conteaza.
Desi concluzia e alta decat cea care ti-ar place tie.
Vechi 02.03.2016, 02:06:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunteti un mojic desavarsit, pentru ultima fraza, si misogin pe deasupra. Pentru ca va legati exclusiv de mine si de ceilati ioc, dat fiind faptul ca sunt barbati si prieteni cu d-voastra. Incercati sa ma faceti sa tac prin jigniri de toate felurile si imi rastalmaciti cuvintele.
Sa avem iertare, am o parere buna despre femeie cand e cazul, ca nu am o parere buna despre tine ca si gandire/caracter e partea a doua.

Sper ca nu ai pretentia de a fi un soi de intrupare a feminitatii universale ca nu esti.

Ba mai mult, nu vad nici un fel de feminitate ci cel mult o caricatura penibila a Ioanei d'Arc :)

Adica apreciem elanul bataios, dar daca e impins de la spate de o gandire infantila si extrem de influentabila cu texte ridicole desi se vrea profunda si originala, la care se adauga si multe ifose, iese ceea ce se vede..

Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 02:15:51.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 02:11:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Nu vad legatura cu cazul Bodnariu, e o alaturare fortata, menita sa jigneasca si sa umileze daca nu se mai poate argumenta, de dragul povocarii.
Ti-am exemplificat doar roadele stralucitului tau "rationament" "nu iese fum fara foc" aplicat nobilului tau caracter cu doar o simpla aruncare de vorbe.

Ce facem acum, dorim duble standarde?

Nu mai bine renuntam la intelepciunea de barfitor de mahala a lui "nu iese fum fara foc"?

Pentru ca nu se stie cand ai sa ajungi sa te "bucuri" chiar tu de roade, adica sa ti se puna foc, pe pretext ca cineva a vazut o dara de fum in dreptul tau..

Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 02:18:39.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 07:40:52
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Concluzia mea este ca nu ai argumente solide la obiect si incerci deturnarea discutiei cu pseudo-argumente de tip "ad hominem".

Gradul meu de compasiune nu are relevanta pentru discutia de fata.

Asa cum nici al tau nu are.

Desi unele postari "sufletiste" a creat impresia unor utilizatori ca e vorba de o persoana sensibila si plina de compasiune, se prea poate foarte bine sa fie scrise de o persoana cinica, versata in manipulare pentru a distrage atentia de la subiect.

In ceea ce priveste persoana cinica sau dimpotriva, cu adevarat plina de compasiune - nu pot sa ma pronunt si ar fi chiar irelevant.

Dar manipularea ramane, este evidenta si se repeta obsesiv.
Esti pervers pana in maduva oaselor. Nu ca nu as fi stiut. Singurul subiect existent este obsesia ta, nesimtita in limbaj si abodare fata de unii utilizatori, de a-ti impune viziunea conspirationista cu orice pret, ca asa vrei tu. Trebuie toti sa fie de acord cu tine, ca asa vrei tu,neavand decat presupuneri, ca atat poti. Baietas...mai incearca
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 09:02:17
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Si daca da, au fost agresati sexual, dar in sistemul legal de "protectie" a copilului din Norvegia tocmai in timpul "cercetarilor" care dureaza nepermis de mult?
Știi, Aline, inițial am vrut să dau o replică la treaba de mai sus, dar după aceea am realizat că de fapt tu ți-ai dat singur replica, în avans, cum s-ar zice, aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=341

Citat:
Obsesia ta (mea) de a asocia o palma data in situatii extreme cu violul sau abuzul sexual arata ca:

1. argumente pentru subiectul in discuie nu ai (am) - si incerci (incerc) detunarea lui

2. sau/si ai (am) o problema severa in a intelege chestiunea care se discuta
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 02.03.2016 at 09:04:33.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 09:37:40
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Și acum o opinie personală on-topic:

Consider că cei doi părinți sunt vinovați pentru drama prin care trec atât ei, cât mai ales copii lor.

Spun asta deoarece sunt amândoi oameni educați și erau fără doar și poate conștienți de reglementările și practicile extrem de stricte ale statului norvegian în ceea ce privește disciplina fizică aplicată copiilor.

Cu alte cuvinte (și cu atât mai mult cu cât mama este norvergiancă), nici unul dintre ei nu poate invoca ignoranța ca scuză.

Pe de altă parte, atât din relatările copiilor cât și din relatările părinților, așa cum transpar din materialele de pe internet, rezultă că disciplina fizică aplicată copiilor nu a fost o chestiune punctuală, ci era o practică în cadrul familiei.

În aceste condiții, vă întreb: dacă ești un părinte care își iubește copii; dacă ești un părinte care cunoaște faptul că legile țării interzic cu strictețe, ba mai mult, condamnă penal orice formă de disciplină fizică ( a se citi bătaie) aplicată copiilor; dacă ești un părinte care cunoști faptul că repercursiunile pentru un asemenea comportament (repercursiunile pentru copii !!!) constă în aceea că pot fi îndepărtați din familie - atunci, vă întreb, ca părinte care își iubește copii, cum poți să continui să-i disciplinezi fizic, știind că procedând așa riști să-i lași fără părinți ?!

Mutatis mutandis: dacă locuiești într-un stat islamic, și cunoști prea bine faptul că pentru consumul de alcool poți să ajungi la închisoare iar copii să rămână fără tine, te apuci să bei câte un păhărel de vin, cu motivația că religia ta îți îngăduie ? Și dacă ești depistat și se aplică legea, iar copii rămân fără părinte, pe cine arunci vina ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Răspunde