Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2016, 11:49:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Din pacate, e singura sursa care o cunosc.

Fiind avocat, poate ne spui tu daca exista un soi de portal al doarelor derulate in Norvegia, cum exista in Romania.

In definitiv, e Norvegia, nu e Romania cea bananiera mai avansata in domeniul asta, nu?

Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 11:56:12.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:10:51
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Fiind avocat, poate ne spui tu daca exista un soi de portal al doarelor derulate in Norvegia, cum exista in Romania.
Nu știu, pentru că sunt avocat în România, nu în Norvegia. Așa că, dacă doresc să aflu, nu îmi rămâne altceva de făcut decât să caut pe google.

Dar bănuiesc că tu, obiectiv cum te cunoaștem, înainte să dai verdicte de inchiziție etc., ai căutat deja pe google și nu ai găsit, nu-i așa ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:12:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Am gasit ce ai vazut mai sus, portal de justitie norvegian, nu.

Fiecare e liber sa contribuie, cu ceva mai bun de atat chiar si chiar daca contrazice flagrant ideea de mai sus.
M-as bucura sa fie asa.

Sa se dovedeasca ca Nan, Bodnariu si altii, sunt infractori periculosi si au primit ceea ce meritau.
Am putea dormi linistiti, stiind ca macar in Norvegia, justitia functioneaza.

Pe de alta parte, daca nici acolo nu mai functioneaza...
Vechi 02.03.2016, 12:30:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pe de alta parte, daca nici acolo nu mai functioneaza...
Cum era aia cu "mai bine să moară juma' decât să moară toți!"?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:35:46
Pelerin spre Rasarit
Guest

Wink

AlinB esti paralel cu notiunea de justitie dar, ca orice cetatean, ai si tu o parere.In lumea ta fantasmagorica, cu Inchizitie si conspiratii totul este clar inainte de orice judecata. Precum in Inchizitia pe care o blamezi. Daca verdictul nu confirma ce spui tu e clar conspiratie. De unde rezulta ca trebuie sa fie doar ca tine. Indiferent de precedente, de care te doare fix-n freza cat timp nu confirma ce crezi tu. In locul cipofobilor ori te-as alerga cu furci si torte pt ipocrizie ori te-as adopta pe loc. Nu ezita sa-i executi pe altii, cu alte obsesii decat ale tale, poate asa obsesiile din tine vor crede, ramase singure, ca sunt chiar adevaruri.

Nu te opri, zi inainte!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:44:03
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Daca verdictul nu confirma ce spui tu e clar conspiratie.
Mă scuzaț că intervin brutal, ca orișice cetățean, în schimbul vostru de amabilități: care verdict? Tu ai văzut rata lor de "succes" sau mai bine zis insucces?

Last edited by DragosP; 02.03.2016 at 12:47:14.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:49:51
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Mă scuzaț: care verdict? Tu ai văzut rata lor de "succes" sau mai bine zis insucces?
Tu ai vazut cum au solutionat celelalte cazuri, de copii, romani, din familii, de romani, pana acum? In afara de cazul Nan, stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta) ce au facut cu restul? Dati inapoi familiilor. Mare conspiratie. Daca familia Bodnariu castiga sunt convins ca se vor relua protestele doar pt Nan. Adica nu-i uitam bine? Ca si ei sunt romani, mai fara sustinere da tot romani.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 12:59:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu ai vazut cum au solutionat celelalte cazuri, de copii, romani, din familii, de romani, pana acum? In afara de cazul Nan, stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta) ce au facut cu restul? Dati inapoi familiilor. Mare conspiratie. Daca familia Bodnariu castiga sunt convins ca se vor relua protestele doar pt Nan. Adica nu-i uitam bine? Ca si ei sunt romani, mai fara sustinere da tot romani.
Care "restul" domnule?
Vechi 02.03.2016, 13:06:49
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
...stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta)...
Tu de fapt cu cine crezi că te cerți? Sau ce vrei, așa, în general și-n particular pe acest topic?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 16:22:54
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
Tu ai vazut cum au solutionat celelalte cazuri, de copii, romani, din familii, de romani, pana acum? In afara de cazul Nan, stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta) ce au facut cu restul?
Dati inapoi familiilor.
Mare conspiratie.
O, nici chiar asa. Ar fi impotriva principiilor Barnevernet.
Sa nu-i banuim de sentimentalism sau exces de milostivire

Copii NU au fost dati inapoi familiilor.
Se pare ca au fost plasati in cinci familii din Romania si una din Norvegia. Probabil cunoscuti sau rude ale "infractorilor".

Sau, cel putin asa am inteles eu din spusele alambicate ale domnului ambasador:
„În ultimii cinci ani, au mai fost gestionate, pe baza sesizărilor primite, alte 6 cazuri ale unor familii de cetățeni români, totalizând 10 copii, care s-au soluționat, în 5 cazuri, prin repatrierea a 8 minori, iar, într-un alt caz, prin revenirea a 2 copii în familia unor cetățeni români rezidenți în Norvegia”, a precizat ambasadorul Davidoiu.
Reply With Quote
Răspunde