![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai citit legea aia cu violența în familie?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In prezent nu ma intereseaza daca e penticostal sau catolic, important sa fie crestin. Cu toate acestea, nu sunt de acord la penticostali respectiv neoprotestanti cu faptul ca promoveaza si sustin bataia, ca sunt mult prea influentati de pastori (ca si unii ortodocsi de altfel, care se uita la preoti ca la mentori, guru) si de spiritul de turma si de manifestarile ciudate cu vorbitul in limbi. Apreciez ca sunt ca fratii, iubitori si uniti. Si imi place ca se axeaza pe Biblie, cunosc Biblia si o aplica. Si imi plac cantarile lor. Recunosc ca la inceput cand am auzit ca sunt luati copiii de Barnevernet din ratiuni religioase am tinut partea familiei Bodnariu. Afland intre timp ce se intampla cu adevarat, nu le mai pot lua apararea pentru ca nu admit sub nici o forma bataia. In general aceste familii, carora le-au fost luati copiii au probleme de o natura sau alta, din aceasta cauza, nu le pot lua apararea sau sustine cauza. Nu degeaba le-au fost luati copiii, nu iese fum fara foc. Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 21:02:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ca trebuie mai intai sa-i adunam pe cei de la noi din canale si pe urma sa obiectam vizavi de ce se intampla in Norvegia?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De parca la ortodocsi nu esti barfit sau invidiat, ti se vorbeste si urat, cam asa cum faceti d-voastra pe aici. La ortodocsi nu dai banul? Cotizatie de 70 lei, donatii in bani in fiecare saptamana si la sarbatori, si la ocazii cand e nevoie sa dai banul, si la botezuri si inmormantari. Se aduna ceva si la noi. La pocaiti sunt mai multi bani, dar acest lucru are baza scripturistica. Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 21:08:09. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aubergine;615650]Eu recunosc, ii consideram sectari in trecut, in momentele mele de fanatism ortodox, de care m-am dezbarat intre timp, dar mi-am dat seama in prezent ca totusi sunt si ei crestini si trebuie tratati ca atare."
Neee.. Ignoranta n-a trecut, fanatismul la fel. Si-a schimbat doar orientarea. Citat:
Citat:
"Bataie crunta" sau "Cateva palme la fund", te-ai hotarat? Sau macar sa faci diferenta intre ele? Citat:
Ce ai sa spui? Nu iese fum fara foc, nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sarmanii de ei traiesc o tragedie, in casa batai si viol, in centru la fel, pana la urma isi iau lumea in cap, desi, si pe strada , in canal e la fel de rau. Bine ar fi sa fie adoptati toti sau sa stea in familii platite de stat pentru a-i creste. Si acele familii sa fie controlate strict de stat ca sa nu se intample acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper insa macar ca faci diferenta intre o critica pe fata si barfa. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si oameni pe care, in trecut, sa-i fi interesat cazuri similare sau care macar au incercat ceva pt nefericitii de pe la noi.Postarile mele nu le sunt adresate. In schimb le transmit respectul meu. Am o problema cu bocitoarele virtuale de ocazie. Postarile mele lor le sunt adresate in principal. Le transmit exact ce simt ei in realitate pt cei pe care, ipocrit, ii plang. Adica nu le transmit nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa sa fie oare? Pai si atunci de ce sustineti institutionalizare a jumatate din copiii Romaniei pe baza unor cifre inventate vizavi de bunastarea lor? Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|