![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit ce ai vazut mai sus, portal de justitie norvegian, nu.
Fiecare e liber sa contribuie, cu ceva mai bun de atat chiar si chiar daca contrazice flagrant ideea de mai sus. M-as bucura sa fie asa. Sa se dovedeasca ca Nan, Bodnariu si altii, sunt infractori periculosi si au primit ceea ce meritau. Am putea dormi linistiti, stiind ca macar in Norvegia, justitia functioneaza. Pe de alta parte, daca nici acolo nu mai functioneaza...
|
||||
|
||||
![]()
Cum era aia cu "mai bine să moară juma' decât să moară toți!"?
|
|||
|
|||
![]()
AlinB esti paralel cu notiunea de justitie dar, ca orice cetatean, ai si tu o parere.In lumea ta fantasmagorica, cu Inchizitie si conspiratii totul este clar inainte de orice judecata. Precum in Inchizitia pe care o blamezi. Daca verdictul nu confirma ce spui tu e clar conspiratie. De unde rezulta ca trebuie sa fie doar ca tine. Indiferent de precedente, de care te doare fix-n freza cat timp nu confirma ce crezi tu. In locul cipofobilor ori te-as alerga cu furci si torte pt ipocrizie ori te-as adopta pe loc. Nu ezita sa-i executi pe altii, cu alte obsesii decat ale tale, poate asa obsesiile din tine vor crede, ramase singure, ca sunt chiar adevaruri.
Nu te opri, zi inainte! |
|
||||
|
||||
![]()
Mă scuzaț că intervin brutal, ca orișice cetățean, în schimbul vostru de amabilități: care verdict? Tu ai văzut rata lor de "succes" sau mai bine zis insucces?
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 02.03.2016 at 12:47:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai vazut cum au solutionat celelalte cazuri, de copii, romani, din familii, de romani, pana acum? In afara de cazul Nan, stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta) ce au facut cu restul? Dati inapoi familiilor. Mare conspiratie. Daca familia Bodnariu castiga sunt convins ca se vor relua protestele doar pt Nan. Adica nu-i uitam bine? Ca si ei sunt romani, mai fara sustinere da tot romani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De la el, desigur. Nu costa mult. Doar tacerea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara abuzuri, fara neglijente sau verdicte pripite. Mai ales intr-o tara care nu foarte de mult a persecutat in stil nazist, mii de femei si mai ales copii, pentru "colaborationism". E perfect just. Putem dovedi biblic: "Parintii au mancat agurida si copiilor li s-au strepezit dintii".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 13:20:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu pe el l-am întrebat. Nu vreau să pară că m-aș ralia cumva ție în disputa cu el, că-n nici un caz nu despre asta e vorba.