![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu ai vazut cum au solutionat celelalte cazuri, de copii, romani, din familii, de romani, pana acum? In afara de cazul Nan, stiu ca v-a interesat extrem de mult de el (au vibrat peretii virtuali de tacerea asternuta) ce au facut cu restul? Dati inapoi familiilor. Mare conspiratie. Daca familia Bodnariu castiga sunt convins ca se vor relua protestele doar pt Nan. Adica nu-i uitam bine? Ca si ei sunt romani, mai fara sustinere da tot romani.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=388
Acele cazuri domnule expert. Pe care le ignorati pt ca va contrazic ideea de conspiratie. Pe care nu o puteti proba, precum cipofobii, decat prin presupuneri. Unde a fost conspiratia si nedreptatea in cazul copiilor, intr-o majoritate covarsitoare, dati inapoi familiilor. Definitiv. A fost si atunci institutie nedreapta? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O sursa mai de incredere, se poate?
|
|||
|
|||
|
În ultimii cinci ani, au mai fost gestionate, pe baza sesizărilor primite, alte 6 cazuri ale unor familii de cetățeni români, totalizând 10 copii, care s-au soluționat, în 5 cazuri, prin repatrierea a 8 minori, iar într-un alt caz, prin revenirea a 2 copii în familia unor cetățeni români rezidenți în Norvegia. http://www.mae.ro/node/35261 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
De la el, desigur. Nu costa mult. Doar tacerea.
|
||||
|
||||
|
Eu pe el l-am întrebat. Nu vreau să pară că m-aș ralia cumva ție în disputa cu el, că-n nici un caz nu despre asta e vorba.
|
|||
|
|||
|
Chiar te intereseaza? Ma bucur.Cu ipocrizia referitoare la acest subiect. Si cu manipularea aferenta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sistemul barnevernet este unul controversat. Mai este un caz recent - Avramescu Cruz ce ridica semne de intrebare.
Despre abuzurile barnevernet a povestit ceva si romanul George Alexander, director de gradinite in oslo, dar azi am aflat ca si-a dat demisia. Imi cer scuze ca nu pot da link-urile, scriu mai greu de pe telefon.