![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=388
Acele cazuri domnule expert. Pe care le ignorati pt ca va contrazic ideea de conspiratie. Pe care nu o puteti proba, precum cipofobii, decat prin presupuneri. Unde a fost conspiratia si nedreptatea in cazul copiilor, intr-o majoritate covarsitoare, dati inapoi familiilor. Definitiv. A fost si atunci institutie nedreapta? |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar te intereseaza? Ma bucur.Cu ipocrizia referitoare la acest subiect. Si cu manipularea aferenta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sursa mai de incredere, se poate?
|
|||
|
|||
![]()
Sistemul barnevernet este unul controversat. Mai este un caz recent - Avramescu Cruz ce ridica semne de intrebare.
Despre abuzurile barnevernet a povestit ceva si romanul George Alexander, director de gradinite in oslo, dar azi am aflat ca si-a dat demisia. Imi cer scuze ca nu pot da link-urile, scriu mai greu de pe telefon.
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce am postat este confirmat de Ambasadorul Romaniei la Oslo, domnul Adrian Davidoiu.Eu nu ma bazez pe presupuneri, acestea sunt apanajul diletantilor.
http://www.gandul.info/stiri/barneve...nariu-14967296 Precizez ca am mai postat acest articol, pe alt topic, dar pe dvs, domnule Alin, nu v-a interesat.Pt ca nu va sustine teoria conspiratiei. Mai mult, cine citeste cu atentie datele va observa doua aspecte: romanii nu sunt o tinta, procentajul lor este infim iar majoritatea cazurilor pe care actioneaza Barne sunt pe copii nascuti acolo. Adica, conform teoriei conspiratiei, astia se curata singuri. Exceptional. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Putere discretionara? Pai, directorul Barnevernet, Norvegia, e doamna Hege Hovland Malterud, de orientarea lesbiana. Mentalitatea, in general in Norvegia e pro-diversitate, nu conteaza de care, L sau G sau B sau T, diversitate sa fie. Despre target si mentalitate pro-gay, mai multe detalii a dat chiar ea cu ocazia unui studiu privind plasamentul copiilor in sistemul „foster care” , deschis tuturor tipurilor de familii, si cand zice familii se refera la: citez „ married or, cohabiting couples, singles and same-sex couples can become foster parents”. Mai multe aici https://translate.google.ro/translat...%3Fcid%3D16088 (Traducere din norvegiana cu Google translate) „Different children need different foster homes. We therefore need a variety of different families who foster, says Hege Malterud, director of the department of quality in child care, Bufdir. We want to look at diversity as a resource. all foster care have in common that they consist of adults with good care and the best profit to the children, she says. We need a variety of different families who foster" says Department Head, Hege Malterud. Pe de alta parte, necunoscand norvegiana, n-am acces la cazuri concrete de copii preluati de Barnevernetul norvegian si dati in plasament in familii homosexuale, in schimb, tocmai exista un caz, in desfasurare chiar acum, generat de „Barnevernetul” britanic (despre ideologia pro-gay din UK, nu e cazul sa insistam aici ). Pe scurt, e vorba de un alt roman, Florin Barbu, stabilit in UK, care, de curand a inceput greva foamei in fata Parlamentului European de la Bruxelles, pentru ca i-au fost luati cei doi copii si urmeaza sa fie dati spre adoptie unei familii de homosexuali. In prima zi de greva cerea disperat ajutor si zicea ca nici in cele mai negre cosmaruri nu si-ar fi imaginat ca () copiii lui sa ajunga intr-o familie de homosexuali. Am inteles ca acum vreo 4 zile, politia i-ar fi interzis sa mai faca greva foamei pe motiv ca n-are autorizatie pentru greva foamei (!!!). Cazul e in prezent in desfasurare. Florin Barbu are in continuare nevoie de suport din partea oricui empatizeaza cu durerea lui. Probabil mai mult de la cei care au inteles bine cuvintele lui Hristos despre problema vatamarii corporale versus vatamarea sufletului: „ Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena” (Matei 10, 28). Nu m-as mira ca Florin Barbu sa se aleaga si cu vreo acuzatie de discriminare. Detalii https://rodiagnusdei.wordpress.com/2...tia-copilului/ https://rodiagnusdei.wordpress.com/2...din-bruxelles/ Citat:
Vedeti in raspunsul catre Alin, cazul Florin Barbu, ai carui copii urmeaza sa fie adoptati de homosexuali. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Întrebare: cunoașteți care este motivul pentru care copii au fost îndepărtați din familia Barbu ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 02.03.2016 at 15:24:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte cum comentati cazul Florin Barbu, atat cat se poate comenta deocamadata din datele furnizate de el, referitor la plasamentul celor doi copii intr-o familie de gay? Adica legea i-a luat de la parinti, probabil pe motiv de vatamare corporala si ii da spre adoptie intr-o familie de gay. Ma intereseaza cum intelege un avocat crestin, in contextul mentalitatii de azi, cuvintele lui Hristos âNu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena"( Matei 10, 28). |
|
||||
|
||||
![]()
Avocatul e plătit să-i dea Cezarului ce-i al lui.