Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2016, 20:14:09
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Poftim, nu abuz, ci mita. E mai bine? Aici Catalin are dreptate. Copiii nu sunt sclavi. Nu sunt de vanzare/cumparare. Sau, potrivit legii norvegiene, or fi?!
Părinții copiilor din România nu primesc alocație de stat ?

Eu, ultima dată când am verificat, am văzut că țara în care părinții săraci și primitivi care toarnă copii pe bandă rulantă ca să trăiască de pe urma alocației era România, nu Norvegia.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 25.01.2016, 20:15:50
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Tipic openmaind - Majoritatea greseste deci toti trebuie sa-si creasca pruncii asa cum decid eu care am mereu dreptate.

Nici dl. Goe nu a fost urecheat. Sa nu uitam asta.
Vechi 25.01.2016, 20:24:22
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Tipic openmaind - Majoritatea greseste deci toti trebuie sa-si creasca pruncii asa cum decid eu care am mereu dreptate.

Intrebare:

Daca primesti o palma de la cineva, poti sa te duci la autoritati sa-l reclami, pentru ca in lege scrie ca violenta este o infractiune, si este asa pentru un motiv.

De ce nu s-ar aplica aceeasi logica si la un copil?
Vechi 25.01.2016, 20:25:02
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Să nu uităm că dl. Goe e un personaj literar. Adică: fictiv. Și, chiar dacă am alege să trecem peste acest aspect, comportamentul domnului Goe nu se datorează, în mod evident, faptului că n-a fost urecheat, ci modului în care a fost crescut de trei femei tâmpite care nu i-au refuzat niciodată nimic și i-au răsplătit eșecurile cu excursii la capitală.

Cu alte cuvinte: valorile mele (Mam Mare, Tanti Mița etc.) sunt tâmpite, le-am inculcat copilului iar acum singura soluție este să-l bat ?!

Altfel spus: dacă eu, ca tată, înjur toată ziua, am fost exmatriculat din clasa a cincea, beau toată ziua etc., soluția evidentă, atunci când băiatul începe să-mi copieze comportamentul este să..... să ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Vechi 25.01.2016, 20:26:47
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Intrebare:

Daca primesti o palma de la cineva, poti sa te duci la autoritati sa-l reclami, pentru ca in lege scrie ca violenta este o infractiune, si este asa pentru un motiv.

Nu numai că se aplică, dar palma aplicată propriului copil este pedepsită (teoretic) de legea penală mai aspru decât palma aplicată unui terț.

Ceea ce nu se aplică este legea. Dar deh, așa suntem noi, avem o lege, n-o aplicăm și îi înjurăm pe alții pentru că au legi și le aplică. Asta, după ce am decis că nu ne place să trăim în România și ne-am dus de bună voie în țara lor.

Vechi 25.01.2016, 20:28:34
Senior Member

Implicit

Citat:
Intrebare:

Il reclami pentru ca te-a palmuit ? Maine poimaine o sa-l reclami ca ti-a dat cu poseta in cap. :)
Vechi 25.01.2016, 20:28:58
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Intrebare:

Pentru că, pentru motive care țin de cel mai banal și evident empirism, copilul nu are discernamantul deplin format.

Pe colții lui Zildrog, o să ajungem să fim pedepsiți legal dacă spunem public instigări la omor grav și deosebit de grav gen Pămîntul e rotund sau 2+2=4.
Vechi 25.01.2016, 20:31:20
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Il reclami pentru ca te-a palmuit ? Maine poimaine o sa-l reclami ca ti-a dat cu poseta in cap. :)
Codul penal, Art. 193 alin. 1: "Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."

Art. 199 alin. 1: "Dacă faptele prevăzute în art. 188, art. 189 și art. 193-195 sunt săvârșite asupra unui membru de familie, maximul special al pedepsei prevăzute de lege se majorează cu o pătrime."

Vechi 25.01.2016, 20:33:29
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Da Domne. Mi-ai dat o idee, da` nu împart prada cu tine. Merg să blackmailuiesc pe toate neamurile mele că îi bag în lagărele FEMA, varianta europeană, că au îndrăznit să strige la mine cînd eram în primele stadii larvare. Mă umplu de bani pe care îi sparg cu bunăciuni blonde și corecte politic in Norway.
Vechi 25.01.2016, 20:34:30
Senior Member

Implicit

Mihai te priveste ce faci atunci cand copilul iti copiaza comportamentul. Dar nu vrei tu sa te ocupi de copilul tau si sa-i lasi pe altii sa si-i creasca pe ai lor asa cum stiu ? Majoritatea am fost, urecheati, palmuiti la fund samd. Si se pare ca ne-a prins bine, ba chiar am scapat ieftin pentru boacanele pe care le-am facut. Eu nu zic ca trebuie sa-i tragi copilului tau o sapuneala din cand in cand ca altfel esti un parinte rau, dar lasa-i si tu pe ceilalti in pace. Daca sunt cazuri ( si sunt destule ) de parinti care sar calul, asta nu inseamna ca toti il sar sau ca aia din Norvegia au facut-o. Inseamna doar ca traiesc intr-o societate tampita in care e normal sa ai locuri de joaca pline de organe sexuale, povesti cu gay si altele si mai si dar nu e normal ca parintii sa-si educe copiii asa cum o fac de cand lumea.
Subiect închis