![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mai ai puțin de tot și o să faci din dreptul părinților de a-și bate copii un veritabil drept al omului. Își sugerez să propui includerea acestuia în CEDO. Dar hai să mergem puțin la cazul concret. Deși nu cunoaștem prea multe, avem măcar unele declarații ale părinților. Să vedem ce declară doamna Ruth Bodnariu, mama copiilor: "In situatii de stres, cind se cearta copiii, cind tin un copil in brate si mincarea e pe foc si doi se cearta... In Romania nu e considerata violenta. In Norvegia din pacate asta e caz penal". Unu la mână, doamna Bodnariu, cu gura ei, recunoaște că ceea ce generează comportamentul violent sunt "situațiile de stres". Stresul ei, nu al copiilor, a se citi bine. M-au stresat copii și i-am bătut. Doi frați (sau două surori) s-au certat, mama s-a stresat (că doar era și mâncarea pe foc) și.... le-a bătut. Ați stresat-o pe mama ? Luați de aici. Păi, doamnă Bodnariu, dacă ați știut că nu vă puteți descurca cu mai mulți copii fără a deveni stresată și a ajunge să-i loviți, de ce i-ați făcut ? Și, doamnă Bodnariu, greșiți; și în România tot caz penal este.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 25.01.2016 at 22:26:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce dreptate? Au fost întrebați acei copii dacă vor să plece de acasă? Să nu găsim circumstanțe atenuante, doi sau trei se ceartă, unul îți plânge în brațe și mâncarea îți arde pe foc? Păi dacă ai numai unul nici nu mă mir că nu înțelegi prea mare lucru. Aplicăm legea și gata, nu mai contează prin ce traumă trec acei copii lipsiți de părinții și frații lor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cand e vorba de norvegieni legea e oarba.
Bine ca totusi nu e judecator colegul nostru de forum. Sa speram ca nu isi doreste sa devina. |
|
|
||||
|
||||
|
Ai să râzi, chiar îmi doresc și sper că voi deveni.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Ai sanse sa ajungi ca acum e nevoie de completuri de judecata cu mentalitatea anilor 50. Care sa-i puna la punct pe corupti si mai nou pe batausii de copii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Iuliu, cred că n-ai citit atent ce am scris eu. Am arătat în repetate rânduri că nu avem suficiente informații pentru a emite o părere avizată și definitivă.
Orice serviciu, orice autoritate judiciară are potențialul de a greși iar deciziile luate au potențialul de a produce traume. Dacă tatăl îl bate pe vecin și e trimis la închisoare, despărțit de copil, asta îl poate sau nu traumatiza pe copil ? Dar dacă tatăl îl bate pe copil ?! Iar în speță sunt suficiente indicii în sensul că soții Bodnariu nu sunt chiar așa imaculați cum îi prezintă propaganda coreligionarilor lor, plecând, după cum am arătat, de la propriile lor declarații.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Succes! Serios, ai fi unul foarte bun. Asa simt. Mie da-mi direct pedeapsa capitala, daca gura mea pacatoasa va fi in dezacord cu legile din ce in ce mai draconice. Ministrul Dezvoltarii Durabile si Protectiei Speciilor din Imperiul Sith nu va fi vreodata umilit intr-un lagar, o zic mai in gluma, mai in serios!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
L-ar pica cu brio.
|
||||
|
||||
|
Din experiență îți spun că, în general, copii abuzați nu vor spune că vor să plece de acasă. Am fost martorul unei situații în care o fată violată de tatăl ei a fost convinsă, la presiunile familiei (care, apropo de nimic, erau neoprotestanți) să vină în instanță și să mintă, retrăgându-și toate acuzațiile. Din fericire pentru ea, minciuna a fost atât de transparentă, iar restul probelor atât de clare, încât animalul a primit ce merita.
Citat:
Găsim circumstanțe atenuante și gata, nu contează prin ce traumă trec copiii bătuți pentru a atenua stresul părinților......
|
|