![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Aoleo.
Deci nu credea-n reîncarnare?
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca NU. Doar era ortodox si duhovnic. Ca sa fie clar: eram impotriva canonizarii din cauza sufocantei presiuni mediatice. Eu intotdeauna merg impotriva curentului, deci luasem aceasta...aglutinare a maselor sub aceasta cauza ca pe o provocare. Insa odata ce Biserica s-a decis, mi-am bagat mintile in cap. Si asta sfatuiesc si pe altii, care inainte pareau mai putin rebeli ca mine, dar se vede ca sunt breinuast rau de tot. Se aude, dom' Raglean?
P. S. Si oricum, ideea de reincarnare e stupida. Ca e budista sau altfel, e o porcarie vida de continut. Exact asta implica aceasta erezie bizara: vidul. De personalitate. E o basina a mintii, deci iese si se risipeste. Dar pute duhovniceste in urma ei. |
|
||||
|
||||
![]()
NU?? Sunt derutat. Citesc informații confuze și contradictorii și crisstiann nu mai apare odată să mă lămurească.
|
|||
|
|||
![]()
La fel de bine ai putea sa intrebi un enot din Delta (ca si asa locuiesti relativ aproape) teoria numerelor. De ce nu? In fond, poate o intuieste, dar nu o poate exprima si comunica. In schimb, colegul nost' petruvodist exprima si comunica preponderent blasfemii si obraznicii. Asta e cu adevarat nasol.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nasol ești tu.
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, sunt, dar ce face cristiann e si mai nasol.
|
|