![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-ti cer sa ma ierti, fiindca imi e mai de folos sa-ti amintesc de ce parte a gardului te afli, decat sa ma sinchisesc de... neiertarea ta in acest sens. Origen avea duhovnic si chiar facea ascultare in ciuda parerilor unor ultraortodocsi... Altfel nu vad de ce l-ar fi aparat Sf Vasile cel Mare, Sf Ioan Gura de Aur, Sf Grigorie de Nazians... SFINTI!!! Eu vorbesc din ceea ce simt ca ortodox. Ispite sau nu, sunt ale mele. Punct. Ce simti tu, si ce pareri ai despre... sunt doar puncte de vedere fara relevanta. Cel putin in fata ortodocsilor!!! Daca ridici glasul o faci fiindca ai tupeu, nu fiindca ai har!!! Cu unul ca Igor am rabdare fiindca e un frate de-al nostru. Asa cum probabil ca are si el cu mine. Dar cu voi n-am ce imparti decat bunul-simt social. Cand intram pe religie, suntem pe contrasens! Trateaza-ma ca atare. Vrei sa devenim "frati". Intoarce-te la ortodoxie, si-ti va fi frate Insusi Mantuitorul. Deocamdata nici macar frate-vitreg nu te pot numi!