Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2015, 23:26:12
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Nimic nou, pur si simplu oameni care prefer sa rataceasca singuri decat sa Il gaseasca pe Dumnezeu, si decat sa accepte cuvantul Sau prefer sa accepte nascocirile altor oameni, el nu poate intelege faptul ca poate exista si alte lucruri mai departe de sfera naturala si ca se intampla lucruri supranaturale miscate de o fiinta supranaturala. Evolutionismul este pur si simplu o incercare a oamenilor de a intelege lucrurile fara Dumnezeu, evolutionismul teist este o incercare a oamenilor de a Il reduce pe Dumnezeu la propriile sale limitari mintale omenesti, si asa mai departe...
Cred ca il limitezi pe Dumnezeu la gandirea oamenilor de acum 3500 de ani, la fel cum eu il limitez la gandirea prezenta. Cred ca prefer a doua varianta, deoarece permite imbunatatiri.

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
:) ...nu ar fi productiva discutia...? ...si daca incerci sa cauti explicatii naturale acolo unde s~au intamplat lucruri supranaturale ,ti se pare mai productiva
?
Nu mi se pare productiva, deoarece nimeni nu stie daca s-a intamplat vreodata ceva supranatural.

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
:)...nu ti se pare cam neproductiva aceasta pozitie?...stii ca si dracii sunt deisti,nu?Adica ei cred ca exista Dumnezeu,dar fac ce vor ei...pana la o vreme.
Stii ce inseamna deist? Da-i un google.

Last edited by abaaaabbbb63; 21.03.2015 at 23:29:43.
Reply With Quote