![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iluminatu este mizerabil ce faci, sincer.Nu stii decat sa arunci laturi,atat poti din ce vad, eu ti-am dat sansa sa arati competenta ta pe acest subiect. Nu eu am stabilit cadrul discutiei, doar Biblia.Nu eu am dorit sa discut cu tine, eu am spus cu cine vreau. Treci direct la anateme ca sa-ti acopere mai bine incultura. Un om mediocru va evita mereu un raspuns direct, tu habar nu ai argumentezi si arunci asuprea mea ceea ce eu nu am spus, ca sa iti ascuzi incultura. Esti plin de ura, eu ti-am spus sa aduci tu argumente dar nu poti. Doare mediocritatea atat de rau ? :)
Igor e baiat mare, lasa-l sa raspunda pe el, in ceata aveti mai mult curaj din punctul tau de vedere? :) Unul singur, bine informat, clar si la obiect,ar fi suficient.Este chiar atat de greu? Nu ai putut sa raspunzi la nici o intrebare si ai spus prostii mari. Iti repet: daca ai fi citit scrieri patristice ai fi argumentat altfel. Dar nu stii, asta este problema ta.Ai nevoie de sustinere populara, nu faci fata singur? :) Vrei sa vorbim la nivelul propus de tine, iti este mai usor? Inteleg dar nu pot sa nu zambesc. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 20.02.2015 at 22:28:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine te consideri? Tu decizi daca sunt competent sau nu?? Cine esti tu, mai, mediocrule? Citat:
Citat:
Rasfoieste putin ultimele postari referitoare la invierea petrecuta la mormantul Sf.Prooroc Elisei: cel care imprastie concluziile esti tu, tie iti este frica de concluzia ortodoxa a pasajului biblic si incerci sa aduci in discutie alte aspecte scripturistice cu scopul clar de a muta atentia spre altceva. Ai atentia imprastiata? Sunt sigur ca stii ce zic Sf.Parinti despre atentia imprastiata, ca doar i-ai citit. Dar tu iei doar ce-ti convine din scrierile lor. In aceasta abordare pe forum ai fost cel putin lipsit de perspectiva - eu unul te suspectez de rea-credinta. Esti mult prea orgolios sa te cobori la nivelul unor "bieti ortodocsi bigoti".
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|