Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2015, 16:22:19
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Dreptul unei persoane de a se simti lezat este, iarasi, un nonsens; nu putem discuta decat despre manifestarea acelui sentiment ...

Societatea moderna a stabit ca dreptul de a te simti lezat/umilit/jignit nu este superior celui prin care membrii unei societati isi stabilesc de comun acord limitele libertatii de exprimare ...

Pentru retrasarea liniilor de demarcatie in ceea ce priveste drepturi fundamentale trebuie aduse argumente exceptionale si, cel mai important, UNICE, care sa nu poate fi extinse altor idei/persoane ...
Inorogule, cum poti sa debitezi asemenea prostii cu atata naturalete ? Atat de rau ti-au fost distruse reperele morale de catre sistemul comunist ? Chiar nu ti-e jena ?
Vechi 19.01.2015, 16:30:23
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Inorogule, cum poti sa debitezi asemenea prostii cu atata naturalete ? Atat de rau ti-au fost distruse reperele morale de catre sistemul comunist ? Chiar nu ti-e jena ?
Acum cateva postari mi se spunea ca nu am mai mult de 20 de ani, acum am reperele morale distruse de catre sistemul comunist :).

Cu mana pe inima iti spun ca nu imi este jena!
Vechi 19.01.2015, 16:41:31
Banned

Implicit

Citat:
Acum cateva postari mi se spunea ca nu am mai mult de 20 de ani, acum am reperele morale distruse de catre sistemul comunist :).

De ce anume nu tie jena, de faptul ca inca nu ai implinit 20 de ani sau ca ai constientizat ca ti-au fost distruse reperele morale, ca nu se intelege prea bine ?

Sa te mai si lauzi cu asta ... umbla o vorba prin targ, aia cu ala care "daca nu-i fudul" ...
Vechi 19.01.2015, 16:44:17
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
De ce anume nu tie jena, de faptul ca inca nu ai implinit 20 de ani sau ca ai constientizat ca ti-au fost distruse reperele morale, ca nu se intelege prea bine ?

Sa te mai si lauzi cu asta ... umbla o vorba prin targ, aia cu ala care "daca nu-i fudul" ...
Nu continutul este cel care imi inhiba jena, ci interlocutorul :).
Vechi 19.01.2015, 16:48:08
Banned

Implicit

Citat:
Citat:
Nu continutul este cel care imi inhiba jena, ci interlocutorul :).
Inorogule, cand nu ti-e jena nu inseamna ca ai "jena inhibata" ... .. .te-ai prins ?

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:50:19.
Vechi 19.01.2015, 17:20:57
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Inorogule, cand nu ti-e jena nu inseamna ca ai "jena inhibata" ... .. .te-ai prins ?
Facem pariu ca tu esti cel care nu s-a prins? :) Reciteste cu mai multa atentie.
Vechi 19.01.2015, 17:23:57
Banned

Implicit

Citat:
Facem pariu ca tu esti cel care nu s-a prins? :) Reciteste cu mai multa atentie.
Asa este, ai dreptate, o sa fug repede sa ma angajez la stat sau la patron, sa ma fac si eu liberal. Ce neatent am fost !
Vai ce simplu era ... nici nu mi-am dat seama pana acum. Nici nu am nevoie de bani si nici nu trebuie sa platesc alte impozite.

Inorogule, daca ai "jena inhibata" din orice motiv, mergi repede si bea un ceai, poate te ajuta.

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 17:30:03.
Vechi 19.01.2015, 16:36:15
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Atat de rau ti-au fost distruse reperele morale de catre sistemul comunist ?
E oricum o nota aparte pentru ca de obicei sunt acuzat de prea mult liberalism si de "excedent de democratie" :)))).
Vechi 19.01.2015, 16:45:36
Banned

Implicit

Citat:
E oricum o nota aparte pentru ca de obicei sunt acuzat de prea mult liberalism si de "excedent de democratie" :)))).
Aprope ca te simti persecutat, nu ?
Tu cu liberalismul ai mai putina legatura decat o baba cu o mitraliera. Cand o sa te faci tu mare si o sa-ti iei soarta-n maini, pe cont propriu si nu o stai la mila unuia care te-a angajat, atunci sa ne vorbesti de opiniile tale "liberale" si "libertine", pana atunci, ia o pauza ...
Vechi 19.01.2015, 16:52:46
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Ma uit si eu cu mirare la ce s-a ajuns pe acest topic! De la discutarea unei situatii si dezbatere de ideii, la atacuri la persoana si jigniri! Eu inteleg ca nu toti putem fi de acord cu ideile exprimate de colegii/colegele de forum, dar de aici si pana la a-i / a le cataloga intr-un anume fel ar trebui sa fie cale lunga!
Subiect închis