Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2015, 21:43:19
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Gasesc superbe discutiile din acest thread despre intoleranta dihorilor de atei :))).
Pe unii dintre voi i-as plati sa scrie cat mai mult aici. ...Sa spuna tot ce au pe suflet, fara jena. Bravo! Ati infrant! Evenimentele si comentariile din ultimul timp au eradicat cu siguranta secularismul.
Sa va vad luptandu-va cu voi insiva: de nepretuit :D!
Eu cred ca ateismul se potriveste unor mucosi cu piercinguri in nas ,adica e scuzabil la unii
ca astia,dar e impardonabil mai tarziu...Ateul,practic ,nu are nici un instrument din paradigma ateista ,care sa-l califice sa vorbeasca altei fiinte de moralitate,de toleranta.Poate imi arati si mie ceea ce imi scapa ...
Vechi 10.01.2015, 21:56:56
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Poate imi arati si mie ceea ce imi scapa ...
Inevitabilul; asta iti scapa. Evolutia isi va spune cuvantul (no pun intended, cum spun americanii).
Vezi cifrele, vezi trendul. Din ce in ce mai multi vad in spatele cortinei.

Nu ma voi aseza niciodata la o masa la care "dezbaterile" s-au redus la "ba p-a m**ii!"

Va veti zmulge parul, veti zgaria peretii si, in unele cazuri veti pune mana pe arme atunci cand va veti vedea proprii copii depasindu-si conditia. Pentru voi viitorul este cat se poate de sumbru.
Mult succes!
Vechi 10.01.2015, 23:18:54
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Inevitabilul; asta iti scapa. Evolutia isi va spune cuvantul (no pun intended, cum spun americanii).
Vezi cifrele, vezi trendul. Din ce in ce mai multi vad in spatele cortinei.
Nu ma voi aseza niciodata la o masa la care "dezbaterile" s-au redus la "ba p-a m**ii!"
Va veti zmulge parul, veti zgaria peretii si, in unele cazuri veti pune mana pe arme atunci cand va veti vedea proprii copii depasindu-si conditia. Pentru voi viitorul este cat se poate de sumbru.
Mult succes!
Parerea mea sincera e ca trebuia sa fii banat de mult, exista si forumuri de alt profit, nu e singurul forum de pe net.
Vechi 10.01.2015, 23:20:23
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parerea mea sincera e ca trebuia sa fii banat de mult, exista si forumuri de alt profit, nu e singurul forum de pe net.
Din pacate/fericire parerile tale nu au nicio treaba cu realitatea. Cred ca ar trebui sa tii cont de asta si pe viitor.
Vechi 10.01.2015, 23:34:32
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Hm... oare ce-ar fi facut Sfantul Nicolae intr-o asemenea situatie?
Dar Sfantul Stefan cel Mare?
sau Sfantul Constantin cel Mare cand i s-a "soptit" intru acest semn vei invinge?!

cred ca sunt foarte nimerite cuvintele IPS Iustinian Chira de acum 2 ani: Dumnezeu ne lasa sa ne facem de cap!
Vechi 10.01.2015, 23:40:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Vorbind despre cazul fericit, cand milosteniile ar fi facute asa cum ii sunt placute lui Dumnezeu, in enumerarea de mai sus nu are ce cauta si fapta milosteniei, deoarece ea este una dintre cele mai importante dovezi ale iubirii aproapelui.
Vorbim de nuanțe diferite. Degeaba dăruiești celui ce te iubeșe sau nu te urăște și pe ceilalți (atei, musulmani) îi ucizi în sufletul tău. Nu poți iubi și în același timp să ucizi. E clar că forma de milostenie (iubire) e fariseism.

ps: compătimirea față de suferințele și nenorocirile altora poate fi o formă de milostenie.

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2015 at 00:07:56.
Vechi 11.01.2015, 00:08:06
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Vorbim de nuanțe diferite. Degeaba dăruieșt celui ce te iubeșe sau nu te urăște și pe ceilalți (atei, musulmani) îi ucizi în sufletul tău. Nu poți iubi și în același timp să ucizi. E clar că forma de milostenie (iubire) e fariseism.

ps: compătimirea față de suferințele și nenorocirile altora poate fi o formă de milostenie.
Ce te-a facut sa crezi ca m-am referit doar la o fata a milosteniei? Atunci, aduc completarile de rigoare:

Vorbind despre cazul fericit, cand milosteniile (fie ca e vorba de bunuri materiale, rugaciuni, cuvinte de incurajare, empatie, sfaturi, invataturi etc. + cazul ultim si suprem - a ne da viata pentru aproapele nostru) ar fi facute asa cum ii sunt placute lui Dumnezeu, in enumerarea de mai sus nu are ce cauta si fapta milosteniei, deoarece ea este una dintre cele mai importante dovezi ale iubirii aproapelui (si prin aproapele intelegem orice fiinta omeneasca, nu?)
Vechi 11.01.2015, 00:04:29
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Din pacate/fericire parerile tale nu au nicio treaba cu realitatea. Cred ca ar trebui sa tii cont de asta si pe viitor.
Eu observ doar ca scrii mesaje in care provoci, iti bati joc de credinta si de userii de pe aici. Iar aceasta e treaba adminului, de aceea am si spus.
Vechi 10.01.2015, 23:40:07
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Implicit

Citat:

Asa au spus si teroristii.

Citat:
Mult succes!
Viitorul acela la care te referi tu se stia de mii de ani de catre crestini ca va veni.Ceva nou daca ai...poate ne uimesti cu ceva...in afara de emotivitate...
Vechi 10.01.2015, 22:45:22
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Eu cred ca ateismul se potriveste unor mucosi cu piercinguri in nas
Nu uitati: aveti aceleasi drepturi si obligatii cu mucosii cu piercinguri in nas. Nimic in plus, nimic in minus. Se pare ca acesta echitate este pentru unii iadul pe Pamant :). Nu face nimic! Eu nu ma super pentu atata lucru; imi rezerv chiar dreptul de ma amuza copios.
Subiect închis