![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca astia,dar e impardonabil mai tarziu...Ateul,practic ,nu are nici un instrument din paradigma ateista ,care sa-l califice sa vorbeasca altei fiinte de moralitate,de toleranta.Poate imi arati si mie ceea ce imi scapa ...
|
|||
|
|||
![]()
Inevitabilul; asta iti scapa. Evolutia isi va spune cuvantul (no pun intended, cum spun americanii).
Vezi cifrele, vezi trendul. Din ce in ce mai multi vad in spatele cortinei. Nu ma voi aseza niciodata la o masa la care "dezbaterile" s-au redus la "ba p-a m**ii!" Va veti zmulge parul, veti zgaria peretii si, in unele cazuri veti pune mana pe arme atunci cand va veti vedea proprii copii depasindu-si conditia. Pentru voi viitorul este cat se poate de sumbru. Mult succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate/fericire parerile tale nu au nicio treaba cu realitatea. Cred ca ar trebui sa tii cont de asta si pe viitor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hm... oare ce-ar fi facut Sfantul Nicolae intr-o asemenea situatie?
Dar Sfantul Stefan cel Mare? sau Sfantul Constantin cel Mare cand i s-a "soptit" intru acest semn vei invinge?! cred ca sunt foarte nimerite cuvintele IPS Iustinian Chira de acum 2 ani: Dumnezeu ne lasa sa ne facem de cap! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: compătimirea față de suferințele și nenorocirile altora poate fi o formă de milostenie. Last edited by ovidiu b.; 11.01.2015 at 00:07:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbind despre cazul fericit, cand milosteniile (fie ca e vorba de bunuri materiale, rugaciuni, cuvinte de incurajare, empatie, sfaturi, invataturi etc. + cazul ultim si suprem - a ne da viata pentru aproapele nostru) ar fi facute asa cum ii sunt placute lui Dumnezeu, in enumerarea de mai sus nu are ce cauta si fapta milosteniei, deoarece ea este una dintre cele mai importante dovezi ale iubirii aproapelui (si prin aproapele intelegem orice fiinta omeneasca, nu?) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu observ doar ca scrii mesaje in care provoci, iti bati joc de credinta si de userii de pe aici. Iar aceasta e treaba adminului, de aceea am si spus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viitorul acela la care te referi tu se stia de mii de ani de catre crestini ca va veni.Ceva nou daca ai...poate ne uimesti cu ceva...in afara de emotivitate...
|
|||
|
|||
![]()
Nu uitati: aveti aceleasi drepturi si obligatii cu mucosii cu piercinguri in nas. Nimic in plus, nimic in minus. Se pare ca acesta echitate este pentru unii iadul pe Pamant :). Nu face nimic! Eu nu ma super pentu atata lucru; imi rezerv chiar dreptul de ma amuza copios.
|
|