Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2015, 00:29:09
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Fratele meu orthodox,cam mult dispret ai acumulat matale pt oricine altcineva decat Sfinti ,preafericiti,monarhi si parinti cu duh...
Vezi matale,lumea este formata si din pacatosi,necredinciosi,atei,morti sufleteste s.a.m.d.
Si ateul cat de ateu ,cat traieste mai are o sansa(ce spun eu una??)sa-L cunoasca pe Dumnezu!
Ca nu dai matale doi bani pe sufletul lor,e parerea dumitale subiectiva...uite ca pt Domnul si aceste suflete sunt nepretuite!

Stii ceva? fundamentalismul asta orthodox de care dai dovada ,nu-si gaseste acoperire in invatatura crestina si nu te deosebeste prin gandire de teroristi!
-ce sa fac si eu daca nu am ajuns la nivelul tau duhovnicesc
-astea sunt cuvintele lui Tutea,eu zic ca are dreptate , ateii sunt morti sufleteste atata timp cat nu il accepta pe Dumnezeu,nu cred in suflet...
-normal ca se pot apropia de credinta dar poate ca Tutea a vrut sa le taie putin din mandria si orgoliul lor

-da.. tu ai fii in stare sa-i numesti pe sfinti teroristi ,fundamentalisti..pt ca erau impotriva ereziilor,pt ca ziceau ca numai prin ortodoxie ne mantuim,ca celelalte credinte/religii sunt demonice...