![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Asa e bah la voi la papistasi, vi se da dispensa si nu mai veniti deloc la liturghie in loc sa ascultati frumos la difuzor in curtea Bisericii? Ce sfaturi natange (sau rau intentionate) mai sunt si astea?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dat fiind faptul ca oricum nu merg in fiecare Duminica la Liturghie, parerea mea e ca macar cand ajung, sa ascult liturghia, chiar daca nu intru decat la miruit, si atunci, cand vad ca aproape s-a golit biserica.
Gata, incerc sa incetez cu deviatiile de la subiect.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
||||
|
||||
|
Raportat pentru limbaj injurios (elementele subliniate).
|
||||
|
||||
|
<offtopic>Injurios? Poate nepoliticos și ușor agresiv da' până la injurios mai e.
</offtopic>
|
|||
|
|||
|
De unde si pana unde a fi numit papistas e o injurie? De ce supara adevarul?
|
|
|
||||
|
||||
|
Păi așa i se pare lui...
|
|||
|
|||
|
Dragos, ca de obicei, esti subiectiv. "Sub steag ne aglutinam, pentru cauza tipam".
Este clar limbaj injurios; daca un orto era insultat, sareai de trei stinjeni in sus, ca de! e frate. Subiectivsm omenesc banal. Bleah. |
|
|
||||
|
||||
|
Curat murdar.
Pentru știința 'mneatale, eu mă refeream strict la cele scrise de domnul care postase înaintea mea: ASCOR vs Oastea Domnului.
|
|||
|
|||
|
Ma refeream la insultele aruncate lui Mihnea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Și eu am zis părerea mea: că pînă la injurii mai e.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 14:31:46 |
| Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 20:25:22 |
| nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 12:31:35 |
| nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 13:55:29 |
| casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 21:29:10 |
|
|