![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
În primul rând nu sunt adventist. Fac parte din Biserica Penticostală.
În al doilea rând nu am scris despre A Doua Venire a Domnului nostru Isus Hristos deoarece în topic este vorba despre viața de dincolo...dacă totuși dorești spune-mi și-ți voi spune despre a doua venire în măsura în care am fost luminat în urma unor studii. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu este tot aia ? in sensul ca avem Biserica Ortodoxa si restul lumii ? Avem Biserica Ortodoxa si sectele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alte subiecte precum secte,culte,biserici...consider că se pot discuta într-un alt topic. Vă Mulțumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
daca vrei sa fim "frati" treci la Ortodoxie.Si dupa ce primesti taina
Sfantului Botez, apoi atunci putem fi "frati".Pana atunci suntem persoane. |
|
|||
|
|||
![]()
Frate, eu nu pun accent pe apartenența la o anumită biserică. Dumneavoastră proslăviți același Dumnezeu și mărturisiți același Mântuitor ca și mine. Ce am împotriva dumneavoastră este că susțineți învățături care nu sunt conform Bibliei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine. Acum lasă-ne așa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul, nush ce studiati. Citat:
voastre interese.Iar apoi asemnea unui virus, incercati sa faceti o copie a ereziilor voastre, pe oricine intalniti. PS:daca cauti adepti pe aici, nu o sa gasesti pe nimeni.Aici "satul" este pazit bine de "dulai " ![]() Last edited by oaie_cugetatoare; 28.05.2014 at 18:10:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul am găsit Adevărul și acel adevăr este Isus Hristos. Și acum vă întreb pe dumneavoastră ce aș avea eu de câștigat? Ce interes aș avea eu? Ce câștig aș primi decît moartea veșnică dacă este așa cum spuneți dumneavoastră că predic aceste erezii...dați-mi exemplu de o erezie pe care eu am spus-o. eu nu caut adepți, eu doar doresc să dezbat anumite subiecte pe care nu le înțeleg |
|