![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nun= înțeleg ce vrei să spui... bizar...te rog formulează întrebări coerente...cum adică ”unde”..la biserică ne apropiem...acu la a doua întrebare nuj cum să-ți răspund.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar sa revenim la intrebare, voi nu recunoasteti ca in potir se afla in mod real, nu simbolic, Trupul si Sangele lui Hristos. Si daca invatatura voastra stramba ar marturisi asa ceva nu ar fi Trupul si Sangele lui Hristos pentru ca nu aveti continuitatea harica si puterea de a savarsi taina pe care o pot savarsi doar preotii. Asa ca, inca o data, unde va apropiati voi de Trupul si Sangele lui Hristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu'ș ce se făcea uomenirea dacă nu apărea 5costalii, advenții și alții ca ei.
Nu'ș cum a rezistat creștinismul în erezie după erezie 1,8k ani! Așa ceva! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mulțumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Găsesc folositor a argumenta cu sectanții câtă vreme discuția este publică, așa cum este aici pe forum, pentru a se lămuri și alții mai slabi în credință. Dar în privința lor, a rătăciților, nu e nimic de făcut. Mai ușor se vindecă lumea de beție și curvie decât să scape de rătăcire. Fără speranță, aproape...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dragă Lucian, era vorba de tine...
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare mie sau lenea e un pacat?
Citat:
Citat:
Si atunci le voi marturisi: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, voi, cei ce lucrati fărădelegea!" Nu le cunosti pe cele mantuitoare. Le cunosti pe cele instituite de cativa rataciti de maxim cateva sute de ani. Doar ca nu recunosti sau nu constientizezi asta. Oricare variata e la fel de grava. Tocmai de asta nu dai dovada.