Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2014, 22:21:02
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
b) Daca ar fi implanuturi nu ar fi PE mana si PE frunte.
Hai sa nu ne impotmolim in prepozitii!
Vechi 08.04.2014, 23:11:24
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Antonia, o intrebare simpla: in Scriptura si Invatatura Bisericii se spune ca intai e Pecetluitorul, apoi pecetea. Arata-mi Pecetluitorul.
Inteleg ca e greu sa respingi argumentele unui om inteligent, de aceea il contrezi in felul asta de gradinita pe Lucian (desi e evidenta logica argumentelor sale), dar argumentul meu e simplu, ca pentru analfabeti: nu exista fapta fara faptas. Unde e faptasul, in acest caz?
Simplu, fara invaluiri si citate din cripto-schismatici precum gruparea Petru Voda.
Vechi 08.04.2014, 23:49:07
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...dere-dumnezeu/

https://www.youtube.com/watch?v=cU1-YFbAifA

Lucrurile se leaga din documentar cu ce spune parintele
Vechi 09.04.2014, 09:36:57
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am afirmat ca cipul implantat in corpul uman intruneste toate conditiile pentru a constitui pecetea. Este un semn, are un numar in loc de nume, al carui semn este 666, este pus pe mana dreapta sau pe frunte, fara el nu se poate vinde sau cumpara.Cipul din documentele electronice reprezinta o pre-pecete in masura sa ne deprinda cu ,,beneficiile'' sistemului antihristic. Tocmai am terminat de citit o carte ,,Minuni din vremea noastra. Viata dupa moarte'' in care se prezinta marturiile unui om care a avut niste experiente deosebite, reusind sa vada Raiul si Iadul. Chinurile Iadului sunt reale si ingrozitoare. Nu putem face experimente cu propriul suflet, din pacate. Daca in Apocalipsa, capitolele 13-15, scrie sa nu ne insemnam cu 666, e bine sa facem ascultare, daca dorim mantuirea.

Pana cand apare Antihrist, totul se pregateste, tehnologic si ideologic, astfel incat sa cada cat mai multi, chiar si cei alesi, dupa cum este scris. La timpul potrivit, il vom cunoaste pe Antihrist. Unii spun ca s-ar fi nascut deja si ca ar avea 15 ani, ca este frumos si inteligent, doar ca are gheare. Pot fi speculatii, poate fi adevar. Dumnezeu stie. Daca Sfantul Lavrentie de Cernigov le-a spus contemporanilor ca unii vor apuca acele vremuri in care va veni Antihrist, inseamna ca e posibil sa se fi nascut, intr-adevar.

Ce sa mai spun? Sa ne rugam si sa ne pocaim, ca nu cumva pacatele personale sa ne fie pecetea. Dar refuzarea simbolurilor antihristice reprezinta o marturisire a credintei, o marturisire a lui Hristos.

,,Nici Mahomed nu si-a facut cruce, nici eu, crestinul, nu accept insemnarea cu simboluri anticrestinesti." - asa trebuie sa ne spunem.

Prin rugaciune, s-ar putea amana venirea lui Antihrist. Insa promovarea pacatului se face in mod foarte agresiv, astfel incat multi dintre noi cadem ca frunzele si nu mai avem nevoie de vreo pecete pentru a ne desparti de Dumnezeu. Asadar, nici prorocirile nu ne mai ingrijoreaza... Doamne, ai mila de noi!
sa le luam pe rand:
1. Biblia nu spune de o pre-pecete si de o pre-lepadare. Daca tu afirmi asa ceva, imi pui si un verset biblic?
2. Daca cipul intruneste toate conditiile sa fie pecetea 666 atunci cand este implantat, iar acum antihristul ar avea doar 15 ani (deci NU este conducatorul lumii), cand acesta ca avea 33 de an si va conduce lumeai, va exista o a doua pecete? Atunci care va mai fi numarul demonic: 222, 555 sau 888?
Chestia asta ca unii contemporani vor apuca acele vremuri, e o pura speculatie. Am mai citit despre astfel de "profetii" si in cartea "Staretii despre vremurile din urma", cum un astfel de sfant a spus aceste lucruri si contemporanilor sai (asta se intampla in anii de dupa revolutia bolsevica deci prin 1921) si uite ca nu a fost asa. Daca insusi Hristos a spus csa NIMENI nu stie ceasul cand se vor intampla aceste lucruri, cum pot unii stareti sa speculeze ca unii contemporani il vor vedea pe antihrist?
Vechi 09.04.2014, 09:37:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
Hai sa nu ne impotmolim in prepozitii!
Hai sa da... o prepozitie poate schimba total datele problemei, ca si in cazul asta.
Am mai zis si-am am sa repet... voi astia anticip, nu inteleg ce aveti cu cipurile din moment ce folositi zilnic, aproape non stop aparatura cu cip prin care da, surpriza, poti fi monitorizat de catre aproape oricine care se pricepe cat de cat si de catre cei care vor monitoriza si buletinele cu cip. Cand renuntati voi la telefoane si calculatoare o sa va cred, ca credeti, ca cipul e prepecete sau pecete. Pana atunci nici o sansa, e prea ipocrit sa zici ca esti anti ceva si sa folosesti acel ceva...
Vechi 09.04.2014, 10:04:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Mai omule, intelege odata ca doar pentru ca unul sa-ti dea un pumn nu e normal sa accepti si un picior in fund. Normal ar fi ca oamenii sa protesteze si astia sa termine cu securismul si sa-i trimita pe aia la munca, nu sa ne controleze viata din ce in ce mai mult. In plus un telefon mobil, calculator, etc. nu poate functiona fara cipuri ( asta daca nu-l faci mare cat un dulap ).
Haha, astia fura o tara intreaga si nimeni nu zice nimic, si tu te astepti sa sara lumea in sus pentru aberatiile astea sectant-paranoide.

Citat:
O carte de identitate fara cipuri este posibila si normal ar fi sa fie oferita ca alternativa celor care refuza CI cu cip din diferite motive.
Dar poate tu vrei un buletin roz, "din diferite motive", altul il vrea albastru in picatele, altul il vrea tiparit pe o nuca de cocos, ce zici, sa-i multumim pe toti?
Sau mai bine ii internam pe astia pentru ca evident, au o problema?

Last edited by AlinB; 09.04.2014 at 10:08:46.
Vechi 09.04.2014, 10:35:27
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Haha, astia fura o tara intreaga si nimeni nu zice nimic
Uite, asta chiar e o problemă gravă, că lumea se împacă tot mai bine cu hoțiile - mari și mici -, risipindu-și energia în proteste față de amenințări închipuite. Suntem într-o cădere dramatică sub aspect moral-valoric – poate cea mai gravă din istoria noastră – și în loc să protestăm față de păcate (hoții, șmecherii, mafii, mite, minciuni, viclenii, desfrâu mediatic, curvii, avorturi ș.a.m.d.), ne luăm măsuri paranoice de apărare față de un presupus control extern. Și cred că tocmai prin asta diavolul, de care credem că ne ferim, își atinge cel mai bine scopul, abătându-ne dibaci de la bunele preocupări.

Poate ar gândi cineva că nu poți avea atitudine întrucât sunt păcatele fratelui și trebuie să te ocupi întâi de bârna din ochiul tău. Însă dacă suntem un popor, o comunitate de creștini, nu niște indivizi izolați (cum devenim, din nefericire, tot mai mult), nu se poate să nu ne privească sănătatea organismului pe care îl alcătuim.

Și aici nu am în vedere persoane concrete, ci păcate care se întind, molipsitor, asupra întregii societăți.
Vechi 09.04.2014, 10:38:01
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
Cipofilul si cipofobul:

- E nebuni astia cu cipul, taica! Cine e normal musai trebuie sa ia cip! Ce atata control?! E nebuni si gata!!!
- Nebuni, dar multi! Si trebuie ascultati!
Ideea e ca in viitorul apropiat, buletinul cu cip, cardul bancar(care si ala are
cip) ,cardul de sanatate, carnetul de conducere, cardurile de calatorii,etc
se vor uni toate intr-un singur card AllInOne.Asa ca e doar o chestiune de timp si nu o optiune.

Ce faci daca sa zicem ca al tau copil devine bolnav si trebuie operat, insa spitalul refuza sa-i faca operatia pt
ca nu este asigurat medical si asta din cauza faptului ca pentru a fi asigurat medical iti trebuie card de sanatate
(care are si ala cip) ?(acte digitale)
Daca vrei sa-l operezi sa-i salvezi viata , iti trebuie acte digitale.
Daca nu vrei sa-i faci acte digitale, atunci nu poate fi operat si poate muri.
Ce faci in aceasta situatie ?

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.04.2014 at 10:44:47.
Vechi 09.04.2014, 10:43:37
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Într-adevăr, diavolul are cip-urile lui, prin care ne controlează, și ni le-a implantat tuturor. Vestea bună este că de ele putem scăpa la spovedanie.
Vechi 09.04.2014, 10:45:29
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Si ar fi atat de rau sa se reuneasca intr-un card allinone, in cazul in care chiar se va intampla, eea e e putin probabil, pentru ca pentru fiecare "card" sau document in parte plaim bani separati la institutii separate ca sa le putem elibera, fie c e vorba chiar de o taxa de timbru de x lei...
Subiect închis