Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2014, 22:12:17
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Un roman de-al nostru a spart un computer de-al Nasei, deci daca ala putut, crezi ca nu se pot sparge si datele de pe buletin?
Vechi 31.03.2014, 22:24:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Un roman de-al nostru a spart un computer de-al Nasei, deci daca ala putut, crezi ca nu se pot sparge si datele de pe buletin?
Ba da,de fapt se stie ca toate datele stocate nu sunt safe.
S-au spart baze de date ale asigurarilor de sanatate,ale unor lanturi de magazine,nimic nu este sigur,asta este clar!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 31.03.2014, 22:25:34
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Asa si...? Mai concret, ce vrei sa spui cu asta?
Tocmai pentru ca vorbim despre trairea in Hristos, cu ce te afecteaza pe tine ca ti-a furat nu stiu cine datele? Cum te impiedica asta sa te mantuiesti?
Sau ce crezi tu ca vor face cu datele tale? Nu ti-ai pus intrebarea asta. Pentru ca nici nu te intereseaza. Pentru ca tu nici nu stii ce crezi sau de ce crezi. De fapt crezi pentru ca altii oameni pe care ii admiri cred asta. Si atat. Ghici ce? Asta nu e nici un argument, nici un motiv pentru a crede ceva.
Vechi 31.03.2014, 22:40:03
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Se pot citi toate datele si de la distanta...
Vechi 31.03.2014, 22:42:30
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Asa si...? Mai concret, ce vrei sa spui cu asta?
Tocmai pentru ca vorbim despre trairea in Hristos, cu ce te afecteaza pe tine ca ti-a furat nu stiu cine datele? Cum te impiedica asta sa te mantuiesti?
Sau ce crezi tu ca vor face cu datele tale? Nu ti-ai pus intrebarea asta. Pentru ca nici nu te intereseaza. Pentru ca tu nici nu stii ce crezi sau de ce crezi. De fapt crezi pentru ca altii oameni pe care ii admiri cred asta. Si atat. Ghici ce? Asta nu e nici un argument, nici un motiv pentru a crede ceva.
Eh ce pot face? ma trezesc la puscarie ca am ucis pe vreunu' mare branza, pai ce viata e aia? Eu ma gandesc asa, eu inca nu-l am pe Hristos in inima mea, si nu cred ca as rezista in munti, desi mi-ar placea sa cred asta. De ce tot tii sa ma contrazici? eu recunosc am darul contrazicerii, dar tu? de ce nu o lasi mai moale? eu recunosc is speriat de chestia asta cu cipurile? nu e normal sa fie asa? eu inca mai caut raspunsuri, tu vorbesti de parca le stii pe toate si esti gata sa iti dai viata pentru Hristos, iarta-ma dar las-o mai moale
Vechi 31.03.2014, 22:49:33
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Eh ce pot face? ma trezesc la puscarie ca am ucis pe vreunu' mare branza, pai ce viata e aia? Eu ma gandesc asa, eu inca nu-l am pe Hristos in inima mea, si nu cred ca as rezista in munti, desi mi-ar placea sa cred asta. De ce tot tii sa ma contrazici? eu recunosc am darul contrazicerii, dar tu? de ce nu o lasi mai moale? eu recunosc is speriat de chestia asta cu cipurile? nu e normal sa fie asa? eu inca mai caut raspunsuri, tu vorbesti de parca le stii pe toate si esti gata sa iti dai viata pentru Hristos, iarta-ma dar las-o mai moale
Cel mai greu este razboiul nevazut insa gandeste-te totusi ca nu esti singur! Nu ne lasa Dumnezeu iar panica nicidecum nu este de la El ci de la cel rau! Daca atitudinea nu este la nivel national, degeaba dezbatem pe forum.
Vechi 31.03.2014, 22:52:08
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eh ce pot face? ma trezesc la puscarie ca am ucis pe vreunu' mare branza, pai ce viata e aia?
Si crezi ca este nevoie de cip pentru asa ceva? Sau cum crezi ca va face cipul asta mai simplu decat s-ar putea face asta acum? In nici un fel. Nu cauti argumentele unde trebuie. Si asta pentru ca nu stii de ce este rau cipul. Doar stii (crezi) ca este rau.

Citat:
Eu ma gandesc asa, eu inca nu-l am pe Hristos in inima mea, si nu cred ca as rezista in munti, desi mi-ar placea sa cred asta. De ce tot tii sa ma contrazici? eu recunosc am darul contrazicerii, dar tu? de ce nu o lasi mai moale? eu recunosc is speriat de chestia asta cu cipurile? nu e normal sa fie asa? eu inca mai caut raspunsuri, tu vorbesti de parca le stii pe toate si esti gata sa iti dai viata pentru Hristos, iarta-ma dar las-o mai moale
De ce ma contrazic? Nu pentru ca eu cred ca le stiu pe toate. Nu am pretentia asta. Mai mult nu am pretentia ca te pot convinge pe tine ca lucrurile nu stau asa cum crezi tu. Dupa cum am zis, daca cineva crede ceva a aproape imposibil sa ii schimbi credinta.
Dar sper, ca eventual cineva care nu are o opinie formata si vrea sa se informeze sincer, sa citeasca cu mintea deschisa si sa judece obiectiv argumentele. De asta.
Vorbesc de parca suna gaa sa imi dau viata pentru Hristos? Nu stiu daca asa vorbesc. Nu stiu nici daca sunt in stare sa fac asta. Dar sper din toata inima ca daca se va pune vreodata problema asa sa fiu in stare sa o fac.
Sa o las mai moale? Eu pot sa o las mai moale. Pot inclusiv sa renunt. Dar aici nu este vorba despre cine castiga, despre cine are mai multe argumente, despre cine este mai persuasiv. Nu. Este vorba despre a avea dreptate. Si da este important cine are drepatate. Este important daca cipul este semnul fiarei sau daca este doar un motiv de inselare cu care sa iti pierzi vremea in loc sa te axezi pe ce este important.
Vechi 31.03.2014, 22:55:27
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Cel mai greu este razboiul nevazut insa gandeste-te totusi ca nu esti singur! Nu ne lasa Dumnezeu iar panica nicidecum nu este de la El ci de la cel rau! Daca atitudinea nu este la nivel national, degeaba dezbatem pe forum.
Tocmai asta e problema: crearea altui dusman. E mai simplu sa te lupti impotriva unui dusman fals si sa il ignori pe cel real.
Crestinul nici nu poate, nici nu are ca obiectiv amanarea Apocalipsei.
Iar razboiul nevazut nu este impotriva conspiratiilor, a masonilor, a evreilor, a cipurilor, a nu mai stiu ce. Razboiul nevazut este impotriva patimilor, a pacatelor... Si "armele" sunt: postul, rugaciunea, milostenia, rabdarea...
Vechi 31.03.2014, 22:59:53
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit Lucian (de fapt nu el, ci Biserica si bunul simt)

...are/au dreptate. De ce? Explicatie elementara: nu exista fapta fara faptas. Faptasul, daca despre mitul "anticristului" e vorba, (inca) nu a sosit. Simplu ca tabla inmultirii.
Vechi 31.03.2014, 23:40:56
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

CUM SE POATE REFUZA NOUL BULETIN CU CIP ? BAZA LEGALA. Raspunde doamna judecatoare CARMEN PADURARU CHIRILA

http://bucovinaprofunda.wordpress.co...uraru-chirila/

CUM SE POATE REFUZA NOUL BULETIN CU CIP ?

BAZA LEGALA

Raspunde doamna judecatoare CARMEN PADURARU CHIRILA
AVERTIZARE

Marti, 1 aprilie 2014, intra in vigoare Legea care prevede cartea de identitate electronica biometrica si asa numita carte de identitate simpla care va contine suportul de memorie – cip – de identificare pentru cardul de sanatate. Este evidenta, asadar ca nu avem nici o alternativa pentru a obtine o carte de identitate – fara cip!

Singurul lucru pozitiv in cazul acestei Legi este ca nu ne mai obliga pe toti- chiar si pe cei cu documentele in termenul de valabilitate – sa le schimbam!

Revoltator este ca apelurile, memoriile adresate Ministerului de resort, prim ministrului Romaniei, fiecarui parlamentar in parte, precum si prezenta societatii civile – 46 de ONG-uri – prin Asociatia pentru Libertatea Romanilor (al carei invitat in comisiile de specialitate ale Parlamentului am fost si eu) au ramas fara nici un ecou, ca si cum noi nici nu existam!

Ce se poate face acum:
La nivelul Serviciilor comunitare de evidenta persoanei se recomanda sa stam linistiti intrucat nu au primit aparatura si instructiunile pentru noile carti de identitate. Astfel de asigurari am primit si la introducerea noilor premise de conducere care au plasat cod de bare pe numele nostrum – si s-a dovedit cu totul altceva ulterior!

Mare atentie, Hotararea de Guvern publicata pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne in data de 26 martie 2014, prevede ca acestea se vor emite la nivel centralizat.

Aceasta presupune ca datele si preluarea imaginilor se vor face cu aceeasi aparatura care exista si in prezent, la sediul Serviciilor locale dar, cartea de identitate va veni de la Bucuresti, ca si in cazul permiselor si pasapoartelor biometrice.

Avem toate motivele sa fim vigilenti si sa nu credem ceea ce ni se prezinta oficial. Sfatul meu este ca cei care sunt obligati sa isi preschimbe buletinul si nu doresc noul tip de carte de identitate – nici asa zisa carte simpla… cu suport de memorie pentru cardul de sanantate – sa fie atenti la formatul documentului care li se va inmana dupa depunerea cererii de preschimbare/eliberare pentru minorii de 14 ani.

In cazul in care va fi de alt tip decat in prezent sa il refuze, adica sa nu semneze de primire si sa depuna cererea denumita plangere prelabila pe care o va adapta fiecare la situatia personala.

Dupa un termen de 30 de zile in care nu se va primi nici un raspuns sau va fi un raspuns negativ, persoana interesata va actiona in instanta de contencios administrativ.

Un model de cerere de chemare in judecata, la acel moment va circula pe internet, conceput de avocati, cu indicatiile necesare, costul este taxa judiciara de timbru de 50 de lei si fiecare se poate reprezenta singur daca nu isi permite un avocat.

In acest timp se impune pastrarea cartii de identitate pe care o detine fiecare iar legitimarea se va face si cu certificatul de nastere, pasaport etc.

Pentru persoanele care nu doresc sa apeleze la instanta, exista portita cartii provizorii de identitate, dar pentru aceasta trebuie sa nu fie prezentat Serviciului de stare civila unul dintre documentele obligatorii solicitate pentru eliberarea cartii de identitate. Aici de asemenea, de la caz la caz va trebui fiecare sa isi verifice posibilitatile!

In dezbaterile publice, Ministerul Afacerilor Interne a precizat ca este la curent cu opozitia unui fragment important de populatie si ca stie ca aceasta nici nu va solicita noile documente ! Ei au motivat astfel ca noua, opozantilor nu ni se incalca libertatea de constiinta !?

Veti citi insa in cuprinsul Temeiurilor de neconstitutionalitate din plangerea prealabila atasata – gravele incalcari ale legii fundamentale a Romaniei!

Last edited by antiecumenism; 31.03.2014 at 23:45:37.
Subiect închis