Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2014, 21:58:40
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am afirmat ca cipul implantat in corpul uman intruneste toate conditiile pentru a constitui pecetea. Este un semn, are un numar in loc de nume, al carui semn este 666, este pus pe mana dreapta sau pe frunte, fara el nu se poate vinde sau cumpara.Cipul din documentele electronice reprezinta o pre-pecete in masura sa ne deprinda cu ,,beneficiile'' sistemului antihristic.
Ai facut o afirmatie fara nici o baza.
1. Cipul nu este un semn, este un dispozitiv electronic.
"2. Are numar in loc de nume"? Are un cod si nefiind om nu poate avea un mune. Are o denumire. E firesc.
3.Asta cu "semnul cipului" e 666 este o aberatie venita din paranoia. Intreba cam cati oameni care iti doresc ceva sau doresc sa evite ceve vad peste tot semne? Asa si cei care vad in cip 666 au cautat semne pana au gasit ce cautau.
4."E pus pe mana sau pe frunte"? Serios?
a) Nu exista implaturi deci este vorba despre speculatii.
b) Daca ar fi implanuturi nu ar fi PE mana si PE frunte.
5. "Fara el nu se poate vinde si cumpara". Pai teoretic nici fara un act de identitate nu poti vinde si cumpara. Daca ai sa spui ca nu e asa iti argumentez.
Vechi 08.04.2014, 22:21:02
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
b) Daca ar fi implanuturi nu ar fi PE mana si PE frunte.
Hai sa nu ne impotmolim in prepozitii!
Vechi 08.04.2014, 23:11:24
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Antonia, o intrebare simpla: in Scriptura si Invatatura Bisericii se spune ca intai e Pecetluitorul, apoi pecetea. Arata-mi Pecetluitorul.
Inteleg ca e greu sa respingi argumentele unui om inteligent, de aceea il contrezi in felul asta de gradinita pe Lucian (desi e evidenta logica argumentelor sale), dar argumentul meu e simplu, ca pentru analfabeti: nu exista fapta fara faptas. Unde e faptasul, in acest caz?
Simplu, fara invaluiri si citate din cripto-schismatici precum gruparea Petru Voda.
Vechi 08.04.2014, 23:49:07
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Implicit

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...dere-dumnezeu/

https://www.youtube.com/watch?v=cU1-YFbAifA

Lucrurile se leaga din documentar cu ce spune parintele
Vechi 09.04.2014, 14:49:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Cred ca esti pe aproape cu documentarul ala, intr-adevar multi viseaza la asta. Vezi si http://www.youtube.com/watch?v=1_SEvSeDYvg

Vechi 09.04.2014, 09:37:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Hai sa nu ne impotmolim in prepozitii!
Hai sa da... o prepozitie poate schimba total datele problemei, ca si in cazul asta.
Am mai zis si-am am sa repet... voi astia anticip, nu inteleg ce aveti cu cipurile din moment ce folositi zilnic, aproape non stop aparatura cu cip prin care da, surpriza, poti fi monitorizat de catre aproape oricine care se pricepe cat de cat si de catre cei care vor monitoriza si buletinele cu cip. Cand renuntati voi la telefoane si calculatoare o sa va cred, ca credeti, ca cipul e prepecete sau pecete. Pana atunci nici o sansa, e prea ipocrit sa zici ca esti anti ceva si sa folosesti acel ceva...
Subiect închis