![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
primul 6 = poftă fără de minte al doilea 6=închipuire pripită sau imaginație pripită al treilea 6=mânie fără judecată Pai sa vedem: pot sa am pofta fara de minte daca nu am card ? DA pot sa am închipuire pripită sau imaginație pripită daca nu am card? DA pot sa am mânie fără judecată daca nu am card ? DA Deci pot sa am 6,6,6 fara sa am card. Dar ia sa despicam noi firul mai mult: De cand exista pofta fara de minte? De la inceputul lumii( vezi religiile sumero-babiloniene, religiile pagane din Egiptul Antic, religiile pagane mayase, etc) De cand exista închipuire pripită sau imaginație pripită? De la inceputul lumii (civilizatiile sumero-babiloniene, egiptene, etc). De cand exista mânie fără judecată ? De cand Cain l-a omorat pe Abel. Hopa.Ce se contureaza aici ? Pai rezulta ca 6,6,6 acest triplet exista de cand omul este pe pamant si a inceput sa-l populeze si sa se organizeze dupa capul sau Ori tehnologia moderna a cardului a aparut cam de prin 1997. Las pe ceilalti sa traga concluzia. Last edited by oaie_cugetatoare; 09.04.2014 at 14:52:00. |
|
|