![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Paisie Aghioritul si parintele Justin si alti multi romani si greci au priceput ce se intampla si au explicat intr-un mod cu totul diferit. |
|
|||
|
|||
![]()
Scopul vietuirii este mantuirea. Viata vesnica, bucuria vesnica, nu sanatatea trupeasca trecatoare. Dumnezeu ingaduie orice ispita cu un rost. Daca Dumnezeu vrea ca eu sa altcineva sa murim, crezi ca putem sa ne opunem la nesfarsit? Crezi ca actele digitale sunt in masura sa ne salveze daca voia lui Dumnezeu este alta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun....si daca ei pricep noi, oamenii de rand nu pricepem?
Adica, exact cum se contrazic dumnealor, asa ne putem contrazice si noi. Dar pentru asta nu e necesar sa luam mot-a-mot tot ce au zis parintii x si y doar pentru ca ii simpatizam. Am vazut exemple pe aici pe forum; unii il citeaza pe parintele x, chiar daca parintele y a zis ceva cu totul diferit; si asta se bazeaza pe simpatii si pe ce intelegem noi. Dar suntem perfect capabili si sa gandim si singuri fara a ne raporta neaparat la ce au zis altii; Dumnezeu ne-a dat creierul si mintea ca sa gandim si singuri... Dar nah, stiu ca e mai usor sa ii citam pe altii, fie ei sfinti, preoti, politicieni, actori, scriitori etc. decat sa gandim sinuri in legatura cu...orice. Si, gandind singura cu creierul meu personal care mi L-a dat Dumnezeu, eu am ajuns la concluzia ca ideea de 666 e supraapreciata. Am auzit pana si de oameni care au refuzat acte pentru ca in numarul actului, fie CNPul din buletin, fie era pe undeva prin chitanta numrul 666; la fel si cu nr. de telefon am cunoscut oameni (ma rog, un om). Isi luasera o cartela si numarul era de genul 074666xxxx. Si si-a luat alta cartela ca are numarul 666 in componenta numarului de telefon. Cat de ...nici nu stiu ce cuvant sa folosesc... sa fi sa faci asta doar ca ai citit in Biblie ca nr 666 e numarul fiarei? E un amarat de numar de telefon... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
^e doar un numar....niste cifre... daca nu se inventau cifrele si numerele ma gandesc ce era in loc de 666...hmmmmm? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ile-79770.html Ne-a spus poruncile evanghelice dupa care vom fi judecati. Ne-a lasat liberi sa facem voia Sa, raportandu-ne la porunci in functie de ravna noastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aia care accepta cardurile ,,e normalitatea intruchipata.''!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
al doilea 6=închipuire pripită sau imaginație pripită al treilea 6=mânie fără judecată Pai daca nu se inventa matematica atunci in loc de 6,6,6 aveai: poftă fără de minte,închipuire pripită sau imaginație pripită,mânie fără judecată Dar din moment ce omul are parte rationala si parte duhovniceasca rezulta ca ce se intampla la nivelul sau spiritual, se reflecta la nivelul rational. Asadar daca spiritual ai: pofta fara minte, inchipuire pripita sau imaginatie pripita, manie fara judecata atunci rational vei avea: 6,6,6 Ideea este ca fara Dumnezeu, omul devine un 6-6-6. Last edited by oaie_cugetatoare; 09.04.2014 at 14:32:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ii iei cu interpretari din astea ortodoxe?
Ei prefera sa creada numerologia venita de la fratiorii eretici de peste mari si tari. E mai la indemana pentru prosti, face apel la teama irationala, superstitie, magie numerologica, ar trebui sa fie destui de multi care sa se inroleze. Dar nu stiu cum se face ca nu prea sunt.