Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2013, 19:20:41
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Haha, ai tu cumva impresia ca lesa Statului e in mana ta?

Mi se pare cam ciudata treaba.
Adica nu putea sa-i refuze pe alte baze?
Sau au tinut musai sa genereze conflictul in cauza, fiind o componenta majora a convingerilor lor?

"In 2011 a judge at Bristol County Court concluded that the Bulls had acted unlawfully and ordered them to pay a total of Ł3,600 damages."

Chiria pe vreo 3 luni, adica. Asta da prigoana.
Desi din cate stiu au niste legi anti-discriminare mult mai dure.

Dar tu i-ai spus? Cand/cum?
Un crestin nu a vrut sa-si transforme propria pensiune in Sodoma, nici macar pentru o singura noapte. Tu poate ca ai face-o, e problema ta. El nu a vrut, e problema lui. Care e problema ta sau a statului ? Primeste-i tu acasa pe toti daca ti se pare ca ala a gresit, ca e inapoiat sau mai stiu eu ce.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Trimiteri exacte sau povesti?
Germania nu are o traditie vizavi de scoala acasa, ca in SUA.
Cum se face ca tocmai in Big Brother are asa ceva ba mai mult, o educatie sexuala bazata pe abstinenta?

"According to the Home School Legal Defense Association, nearly 40 homeschooling families are embroiled in legal battles with the assertive German state. HSLA reports in its September 22 E-lert that these families are facing persecution for trying to educate their children in a Christian (parallel) society without exposing them to the State’s harmful secular values, especially sex education. "

Deci 40 familii.
Intr-o tara cu 80 milioane de locuitori, vrei sa ne spui ca sunt doar 40 familii de crestini.
Pana si ortodocsi practicanti cred ca sunt mai multi.

As fi curios ce confesiune sunt cei 40.
Adica vezi Doamne, astia 40 sunt sariti de pe fix, ca normal ar fi sa accepte orice, ca statul ne vrea binele. Ce conteaza ca sunt 40 sau e unu singur ? Important e ca statul asta care ti-a devenit dumnezeu si la care ai vrea sa ne rugam cu totii ii impune aluia cum sa-si educe copilul.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30