![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nicaieri nu esti mai sigur pe lumea asta decat intr-o celula "la izolator" cum se zice. Deci daca ne simtim amenintati de ce sa ne mai complicam ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de unde rezultă că rugăciunile pustinicilor și părinților noștri (A. Papacioc, I.Pârvu, M.Vulcănescu, Amfilohie Brânză... etc.) au trecere înaintea lui Dumnezeu!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-a placut predica parintelui Vulcanescu.
Nu mi-a placut cand a zis de cei din alte confesiuni crestine ca pe ei "ii inspira diavolul". Eu nu sunt ecumenist. Dar NU cred ca un catolic credincios si chiar si un protestant credincios e neaparat inspirat de diavol. Cat priveste pe parintele Amfilohie Branza, nu stiu cum ar putea cineva sa aiba un asemenea model. Cand il asculti cum predica ai impresia ca din moment in moment urmeaza sa sara la bataie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate unii chiar mai mult decat din ceilalti. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
-tu fiind unul dintre ei nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hehe, uite ma ca poti si tu sa ai contributii intelectuale, nu doar sa dai copy/paste!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 26.11.2013 at 20:38:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare amuzant (trist?) ca pui accentul pe satanizarea celor de alta credinta, la care majoritatea din ce stiu fac tot ce pot, cand in curtea ta sunt cateva milioane de ortodocsi din care abia cateva sute de mii merg la biserica restul nici nu vor sa stie sau sa poate ba chiar sunt si ostili bisericii sau preotilor, astia nu sunt satanizati?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Se comenta predica unui părinte. Citește cu atenție dicuția sau te străduiești de a-ți câștiga dreptul de a fi ignorat? |
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum se zice, cand ai un ciocan, peste tot vezi numai cuie.
Simptomatic si pentru tine, vizavi de fragmentul care l-ai retinut din toata fraza.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|