Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2013, 13:43:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nicaieri nu esti mai sigur pe lumea asta decat intr-o celula "la izolator" cum se zice. Deci daca ne simtim amenintati de ce sa ne mai complicam ?
Vechi 26.11.2013, 14:46:12
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nicaieri nu esti mai sigur pe lumea asta decat intr-o celula "la izolator" cum se zice. Deci daca ne simtim amenintati de ce sa ne mai complicam ?
și crezi că Alin nu intuia asta? că era și greu tare să vezi intenția directă, dar e mai bun miștoul ,la fel și agresiunea verbală că doar așa poate "pune la pământ" orice interlocutor....
de unde rezultă că rugăciunile pustinicilor și părinților noștri (A. Papacioc, I.Pârvu, M.Vulcănescu, Amfilohie Brânză... etc.) au trecere înaintea lui Dumnezeu!!
Vechi 26.11.2013, 15:22:47
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Nu mi-a placut predica parintelui Vulcanescu.
Nu mi-a placut cand a zis de cei din alte confesiuni crestine ca pe ei "ii inspira diavolul".
Eu nu sunt ecumenist. Dar NU cred ca un catolic credincios si chiar si un protestant credincios e neaparat inspirat de diavol.
Cat priveste pe parintele Amfilohie Branza, nu stiu cum ar putea cineva sa aiba un asemenea model. Cand il asculti cum predica ai impresia ca din moment in moment urmeaza sa sara la bataie.
Vechi 26.11.2013, 18:14:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Nu mi-a placut cand a zis de cei din alte confesiuni crestine ca pe ei "ii inspira diavolul".
Eu nu sunt ecumenist. Dar NU cred ca un catolic credincios si chiar si un protestant credincios e neaparat inspirat de diavol.
Sunt si multi ortodocsi inspirati de diavol.
Poate unii chiar mai mult decat din ceilalti.

Citat:
Cat priveste pe parintele Amfilohie Branza, nu stiu cum ar putea cineva sa aiba un asemenea model. Cand il asculti cum predica ai impresia ca din moment in moment urmeaza sa sara la bataie.
Eh, are farmecul lui aparte, daca pui o limita si te hotarasti pana unde merita luat in serios, ce trece dincolo o poti lua ca un prilej de amuzament.
Vechi 26.11.2013, 20:21:02
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sunt si multi ortodocsi inspirati de diavol.
Poate unii chiar mai mult decat din ceilalti.

.
-tu fiind unul dintre ei nu?
Vechi 27.11.2013, 12:22:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-tu fiind unul dintre ei nu?
Hehe, uite ma ca poti si tu sa ai contributii intelectuale, nu doar sa dai copy/paste!
Vechi 26.11.2013, 19:41:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
De Adevăr și rătăcire ai auzit? Se pare că nu. Dacă pentru tine există mai multe adevăruri, atunci e clar că nu ai cum să înțelegi. Părintele are mare dreptate în ce ceea afirmă.

Last edited by ovidiu b.; 26.11.2013 at 20:38:27.
Vechi 27.11.2013, 12:07:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De Adevăr și rătăcire ai auzit? Se pare că nu. Dacă pentru tine există mai multe adevăruri, atunci e clar că nu ai cum să înțelegi. Părintele are mare dreptate în ce ceea afirmă.
Stii cum se zice: tonul face muzica.

Mi se pare amuzant (trist?) ca pui accentul pe satanizarea celor de alta credinta, la care majoritatea din ce stiu fac tot ce pot, cand in curtea ta sunt cateva milioane de ortodocsi din care abia cateva sute de mii merg la biserica restul nici nu vor sa stie sau sa poate ba chiar sunt si ostili bisericii sau preotilor, astia nu sunt satanizati?
Vechi 27.11.2013, 18:37:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mi se pare amuzant (trist?) ca pui accentul pe satanizarea celor de alta credinta
După ”logica” ta probabil că da.
Se comenta predica unui părinte. Citește cu atenție dicuția sau te străduiești de a-ți câștiga dreptul de a fi ignorat?
Vechi 27.11.2013, 19:11:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Stii cum se zice, cand ai un ciocan, peste tot vezi numai cuie.
Simptomatic si pentru tine, vizavi de fragmentul care l-ai retinut din toata fraza.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30