Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2013, 20:29:35
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Asta e un citat din parintele Iustin Parvu.
Putin cam alarmist. Nu stim ce va fi. Vom trai si vom vedea.
Am pus ghilimele daca ai observat. Vom vedea... Doamne ajuta!
Vechi 24.11.2013, 22:26:30
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
E dreptul meu sa ma abtin de la comentarii care nu isi mai au rostul.
Și-ar avea rostul, dacă ai avea niște argumente valide la îndemână.

Nu știu dacă ați observat, dar cipofobia este livrată la pachet cu filetismul, euroscepticismul radical, proiecții mitologice ale unei presupuse conspirații mondiale antiromânești și o tot mai evidentă tendință de a impune un sinaxar alternativ alcătuit exclusiv din persoane care au avut legături cu mișcarea legionară.
Susținătorii cipofobiei internautice aderă spontan și fără nuanțe la orice mișcare de protest cu potențial subversiv (ajungând chiar să mărșăluiască pe străzi cot la cot cu liber cugetători de stânga, cum este Remus Cernea), au o poftă irepresibilă de a calomnia orice personalitate sau instituție care încearcă să promoveze luciditatea și echilibrul în societatea românească, discreditează autoritatea statului și fructifică fiecare decizie politică discutabilă în sensul sporirii neîncrederii în democrație și multe alte acțiuni care au un scop politic explicit.
Vechi 24.11.2013, 22:42:44
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Și-ar avea rostul, dacă ai avea niște argumente valide la îndemână.

Susținătorii cipofobiei internautice aderă spontan și fără nuanțe la orice mișcare de protest cu potențial subversiv (ajungând chiar să mărșăluiască pe străzi cot la cot cu liber cugetători de stânga, cum este Remus Cernea), au o poftă irepresibilă de a calomnia orice personalitate sau instituție care încearcă să promoveze luciditatea și echilibrul în societatea românească, discreditează autoritatea statului și fructifică fiecare decizie politică discutabilă în sensul sporirii neîncrederii în democrație și multe alte acțiuni care au un scop politic explicit.
...De unde rezulta ca sustinatorii cipopofobiei sunt homosexuali, antidemocratici si teroristi! Parca am mai intalnit undeva aceasta logica:

,,Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos."

Sursa:
Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER
Vechi 24.11.2013, 23:47:31
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
...De unde rezulta ca sustinatorii cipopofobiei sunt homosexuali, antidemocratici si teroristi! Parca am mai intalnit undeva aceasta logica:

,,Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos."

Sursa:
Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER
Nu, nu de unde rezultă că cipofobii aleargă după cai verzi pe pereți, atâta tot!
Vechi 25.11.2013, 01:20:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Nu eu te compar cu el ci tu insuti prin judecatile tale afirmi ...ca ai "inteles" mai multe decat el despre cipuri si rezulta ca tu vezi mai bine decat el realitatea.
Au mai fost cazuri din asta in istorie.
De ex. cazul clasic al magarului care a inteles mai bine decat profetul care era treaba si in ce directie trebuia sa o apuce.

Citat:
Ai luat locul Papei la cat de infailibil te crezi in problema ...cipurilor.
Ba deloc.
Unde am facut eu apel la autoritatea mea, in timp ce voi la tot pasul faceti apel la autoritatea lui cutare sau cutare?

Eu am oferit niste argumente, referinte la teologia si Traditia ortodoxa, si am cerut sa fie infirmate, daca gresec, am punctat sursa "revelatiilor" voastre ca fiind in ultima instanta de natura neoprotestanta si m-am asteptat la niste replici inteligente.
Ori in afara de injurii si clasificari nu am primit nimic la schimb care sa dovedeasca ca exista o ratiune in spatele celor ca voi.

Deci..

Citat:
Politica pasilor marunti inseala pana si pe cei mai intelijenti. Acum se pune masa ,lingurile,furculitele,farfuriile ...mancarea mult asteptata insa se va servi cu o conditie care va fi pusa exact inainte sa iei prima inghititura.Aia va fi lepadarea .Parintele Iustin a vazut finalul pe cand tu vezi niste linguri si furculite care se aseaza pe o masa.
Conform acestei logici, daca vrei sa o pui in practica, arunca-ti calculatorul pe geam si fugi in padure.
Vechi 25.11.2013, 01:22:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu pot fi de acord cu aceasta "convingere" a ta si imi pare rau ca judeci niste oameni care au avut curajul sa te reprezinte si pe tine, sa apere si drepturile tale prin atitudinea lor si interventiile la guvern.
Imi pare rau, dar pe mine ma reprezinta Biserica Ortodoxa, in momentul in care cineva, oricat de virtuos ni-l imaginam noi vine cu o opinie diferita, nu ma reprezinta pe mine sau Biserica, ci reprezinta un grup obscur de interese, in cazul asta fiind BOSV -ul, singura "biserica" care si-a facut oficial programa anticip.

Citat:
Ortodoxia inseamna marturisire, nu lasitate iar din punctul meu de vedere la Petru Voda totul este pe fata fara lingusire. Am avut sansa sa il cunosc pe parintele Iustin inca din copilarie si chiar i-a pasat de acest popor. Cine vrea sa asculte, va asculta cine nu, se va indreptati in orice situatie...
Din pacate (pentru entuziasmul tau) conteaza si CE marturisesti, nu sa marturisesti de dragul marturisitului, a scandalului si a fi "gica-contra" Cezarului, asa cum intelegeau de exemplu zelotii iudaismul.

Poate nu stii, dar chiar si o mare sefa de propaganda cipofoba, antoniap, nu este de acord cu tine, ea sustine de ex. ca par. Iustin a fost las, fricos, "ascultator" (pentru sectari ascultarea e buna doar cat e instrument de manipulare) atunci cand a criticat pe cei care si-au permis sa faca reclama unei carti despre par. Gabriel Nicu, folosindu-se de numele lui (a par. Iustin).

Deci vezi, se poate sa fim si mai "selectivi".
Vechi 25.11.2013, 01:25:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Nu, nu de unde rezultă că cipofobii aleargă după cai verzi pe pereți, atâta tot!
Asa zisul "Proiect LUCID" este inventia unui alt neoprotestant smintit, Texe Marrs.
Nu exista nici o dovada, in afara cartilor scrise de el, ca ar avea vreo corespondenta in realitate.

Dar cipofobii nostri au dezvoltat un gust deosebit pentru genul asta de oameni si "informatii" adica fantezii neoprotestante cu tenta apocaliptica.
Vechi 25.11.2013, 01:34:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-numai in problema cipurilor ? nu ,nu ...el se crede infailibil in multe probleme si cu vaccinurile si cu altele,el e peste tot pe toate topicurile cel mai destept
-el nu intelege ca logica lui lumeasca nu are de-a face cu credinta,cu trairea duhovniceasca,cu discernamantul duhovnicesc...
Pai nu, hai sa punem in locul "logicii lumesti" prostia, incapatanarea, ignoranta, lipsa de informare, logica, paranoia, fantezia, sectarismul, etc. si la toate le lipim ceva etichete gen "ortodoxie autentica" si gata, pachetul e ambalat frumos si gata de livrat la fraieri.

Un lucru totusi nu inteleg, unde e locul discernamantuuil duhovnicesc in pachet?
Ca nu l-am vazut nicaieri.

A, sa crezi tot ce iti spune un tip pentru ca e calugar sau nici macar, e suficient ca are barba calugareasca si deja sare un foarte instruit cuvios sa-i puna eticheta "Parintele" (cu P mare) fara macar sa se uite la cuvintele care ii ies din gura.
Vechi 25.11.2013, 01:44:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
In ceea ce priveste afirmatiile parintelui Arsenie Papacioc care ar fi spus despre parintele Iustin ca a luat atitudine prea devreme, parintele Iustin a zis foarte intristat : " Nu am crezut ca parintele Arsenie ma va lasa singur sa marturisesc".
Asta e iarasi din marturia "de incredere" a cuiva?
Ca inregistrare cu asa ceva nu am auzit sa fie.
Vechi 25.11.2013, 01:46:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
incercat si cu socul (actele cu cip= lepadare)
Deci iata cum scuzam o greseala monumentala.
Cu o logica foarte "ortodoxa".
"Le-am trantit o minciuna sa-i bag in sperieti, ca sa fie mai atenti de acum".

Ce ziceam eu mai devreme cu cipofobii pentru care orice minciuna e scuzabila atat timp cat slujeste, chipurile, o cauza nobila?

Last edited by AlinB; 25.11.2013 at 01:48:29.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30