![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am pus ghilimele daca ai observat. Vom vedea... Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu dacă ați observat, dar cipofobia este livrată la pachet cu filetismul, euroscepticismul radical, proiecții mitologice ale unei presupuse conspirații mondiale antiromânești și o tot mai evidentă tendință de a impune un sinaxar alternativ alcătuit exclusiv din persoane care au avut legături cu mișcarea legionară. Susținătorii cipofobiei internautice aderă spontan și fără nuanțe la orice mișcare de protest cu potențial subversiv (ajungând chiar să mărșăluiască pe străzi cot la cot cu liber cugetători de stânga, cum este Remus Cernea), au o poftă irepresibilă de a calomnia orice personalitate sau instituție care încearcă să promoveze luciditatea și echilibrul în societatea românească, discreditează autoritatea statului și fructifică fiecare decizie politică discutabilă în sensul sporirii neîncrederii în democrație și multe alte acțiuni care au un scop politic explicit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Publicul va fi înselat sa creada ca „L.U.C.I.D. e pentru binele tau, iar oricine spune altfel e sau un conspirator nebun, sau un rebel periculos." Sursa: Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ex. cazul clasic al magarului care a inteles mai bine decat profetul care era treaba si in ce directie trebuia sa o apuce. Citat:
Unde am facut eu apel la autoritatea mea, in timp ce voi la tot pasul faceti apel la autoritatea lui cutare sau cutare? Eu am oferit niste argumente, referinte la teologia si Traditia ortodoxa, si am cerut sa fie infirmate, daca gresec, am punctat sursa "revelatiilor" voastre ca fiind in ultima instanta de natura neoprotestanta si m-am asteptat la niste replici inteligente. Ori in afara de injurii si clasificari nu am primit nimic la schimb care sa dovedeasca ca exista o ratiune in spatele celor ca voi. Deci.. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Poate nu stii, dar chiar si o mare sefa de propaganda cipofoba, antoniap, nu este de acord cu tine, ea sustine de ex. ca par. Iustin a fost las, fricos, "ascultator" (pentru sectari ascultarea e buna doar cat e instrument de manipulare) atunci cand a criticat pe cei care si-au permis sa faca reclama unei carti despre par. Gabriel Nicu, folosindu-se de numele lui (a par. Iustin). Deci vezi, se poate sa fim si mai "selectivi".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista nici o dovada, in afara cartilor scrise de el, ca ar avea vreo corespondenta in realitate. Dar cipofobii nostri au dezvoltat un gust deosebit pentru genul asta de oameni si "informatii" adica fantezii neoprotestante cu tenta apocaliptica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un lucru totusi nu inteleg, unde e locul discernamantuuil duhovnicesc in pachet? Ca nu l-am vazut nicaieri. A, sa crezi tot ce iti spune un tip pentru ca e calugar sau nici macar, e suficient ca are barba calugareasca si deja sare un foarte instruit cuvios sa-i puna eticheta "Parintele" (cu P mare) fara macar sa se uite la cuvintele care ii ies din gura.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca inregistrare cu asa ceva nu am auzit sa fie.
|
|||
|
|||
![]()
Deci iata cum scuzam o greseala monumentala.
Cu o logica foarte "ortodoxa". "Le-am trantit o minciuna sa-i bag in sperieti, ca sa fie mai atenti de acum". Ce ziceam eu mai devreme cu cipofobii pentru care orice minciuna e scuzabila atat timp cat slujeste, chipurile, o cauza nobila?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.11.2013 at 01:48:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|