![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Puisor, nu m-am comparat niciodata cu par. Iustin.
Ca tu ma compari cu el si pe el cu Papa, astea sunt pacatele tale si daca asa intelegi tu ortodoxia, din "ortodoxia"" asta nu cred ca stiu pe cineva cu sanatoasa judecata sa vrea sa faca parte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Politica pasilor marunti inseala pana si pe cei mai intelijenti. Acum se pune masa ,lingurile,furculitele,farfuriile ...mancarea mult asteptata insa se va servi cu o conditie care va fi pusa exact inainte sa iei prima inghititura.Aia va fi lepadarea .Parintele Iustin a vazut finalul pe cand tu vezi niste linguri si furculite care se aseaza pe o masa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-el nu intelege ca logica lui lumeasca nu are de-a face cu credinta,cu trairea duhovniceasca,cu discernamantul duhovnicesc... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E chiar asa greu sa recunoastem ca s-a inselat? |
|
|||
|
|||
![]()
Vedeti prin comparatie si pozitia parintelui Rafail Noica sau a parintelui Arsenie Papacioc, mult mai rezervata si mai smerita, in aceasta situatie.
Perintele Arsenie Papacioc chiar spune undeva ca fac mare gresala preotii care opresc credinciosii de la impartasanie pe unicul motiv ca au un document cu cip. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca s-a inselat, a spus intotdeauna ca aceste documente sunt pregatitoare vremurilor ce urmeaza. In ceea ce priveste afirmatiile parintelui Arsenie Papacioc care ar fi spus despre parintele Iustin ca a luat atitudine prea devreme, parintele Iustin a zis foarte intristat : " Nu am crezut ca parintele Arsenie ma va lasa singur sa marturisesc". |
|
|||
|
|||
![]()
Pai hai sa vedem ce a zis.
Aveti acest interviu unde spune ca pana si carnetul de conducere cu cip e pacat impotriva Duhului Sfant si lepadare de Hristos. http://www.youtube.com/watch?v=ywQSgv0dGQU |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca parintele Iustin a gresit in aceasta problema nu inseamna ca el nu a fost un bun duhovnic si un om iubitor de Dumnezeu.
Dar nimeni nu este infailibil, noi nu avem papi. Asta va spune si saracul Alin de atata vreme dar se lupta cu morile de vant. Fiindca exista o acuta lipsa de discernamant inclusiv printre ortodocsi si am ajuns sa ne comportam ca o secta: luptam contra vaccinurilor, medicamentelor, propagam teorii conspirationiste aberante, incat mare sminteala se face printre oameni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|