![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil nu faci diferenta intre incurajare si descurajare.
Citat:
Nu. Atunci? Citat:
Citat:
Astept sa-mi demonstrezi si tu ca cei care sunt impotriva sectarilor astia, sunt si ei o secta. Cu argumente. Ca de obicei, perspectiva, pardon, sa nu exageram, punctul tau de vedere se limiteaza la ecumenism.
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la atacarea duhovnicilor.
Citat:
La fel, ma refer la reactia exagerata. Daca omul nu vrea sa se mai uite la televizor nu inseamna ca e sectar, nici macar nu e pacat. De asta spun ca e o reactie exagerata, despre un lucru fara mare importanta. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa refuzi cipurile mi se pare chiar o atitudine sanatoasa, demna de un om liber. Cei care vor cipuri sa-si bage si in fund si sa-i lase pe ceilalti in pace. E dreptul fiecaruia sa renunte sau nu la diferite libertati pentru a folosi avantajele tehnologiei, sa-i primeasca sau nu in viata lui pe unii care vor sa-i controleze viata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu si daca treci de prima impresie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in momentul in care atitudinea asta impopotonata cu multa ingnoranta teologica si insotita de atitudini sectare incearca sa o bage pe gat altora ca fiind adevarata ortodoxie si cei car nu o urmeaza ignoranti, falsi ortodocsi, si mai stiu ce epitete tipic atitudinii sectare, atunci avem o problema, eu cel putin ii vad ca fiind o problema si inca una serioasa. Si chiar si cum ei zic, cand vezi ca exista sminteala, nu trebuie sa intorci spatele si sa taci ca deh, e o chestiune cvasi-inofensiva cum zice, impotriva oricaror evidente, tovarasul catalin ca pentru el, pana la ecumenism, orice sminteala este tolerabila iar daca cipofobii nostri urca (tot partial si ipocrit) in barca anti-ecumenismului, sunt chiar oameni de treaba asemena lui Vladuca care atat timp cat a scos niste fitzuici creationiste, are liber sa omoare copiii ortodocsilor indoctrinand parintii cu logica sectara despre vaccinare si chiar asistenta medicala in general.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 12:08:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ce cearta s-a mai creat pe aici, cate injurii, si totul din cauza cipurilor! Nu ma gandeam ca pot isca atatea probleme! Se vede treaba ca si-a bagat Michiduta coada, ca altfel nu imi explic. Decat sa va tot certati asa, mai bine cereti-va iertare unii la altii si acceptati-va parerile, sunteti oameni diferiti, fiecare cu opinia lui, mai multa toleranta si acceptare nu ar strica.
Last edited by aubergine; 21.11.2013 at 16:21:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fiind vorba doar de cipuri, o chestiune minora in opinia lui, fara doar si poate o sa-ti dea dreptate ca in bancul cu inteleptul Solomon: toata lumea are dreptate, inclusiv ala care zice ca nu pot avea toti dreptate atunci cand opiniile lor se bat cap in cap.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 17:06:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara. As dori sa pun si eu o intrebare, dar nu stiu daca o sa mi se raspunda (am mai pus cateva intrebari pe alte subiecte si nu prea s-a inghesuit lumea sa-mi raspunda, dar am zis ca totusi sa mai incerc o data)!
E vorba de o intrebare sincera, nu e ironica, tendentioasa sau altcumva. Deci eu chiar as vrea sa stiu: cipurile din telefon, calculator, card bancar, permis de conducere, pasaport inseamna lepadare de credinta, sau numai cipul care va fi sau se va dori implantat in corp? Eu nu am telefon cu cip, nici card bancar (sunt mai conservatoare, imi place sa folosesc banii numerar), dar am laptop si permis de conducere schimbat anul trecut si chiar nu inteleg aceste lucruri. Pasaportul imi expira peste vreo 6 ani, am din cel vechi acum, dar probabil ca o sa vreau sa-l reinnoiesc atunci si cu siguranta ca va fi doar cel biometric disponibil. Ma poate lamuri cineva? Dar nu cu ironii si jigniri, daca se poate. Doar daca cineva cunoaste intr-adevar aceste lucruri. Va multumesc! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|