![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce crezi ca cipurile ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor? Din iubire fata de crestini, fireste! Vezi ca ti se vad copitele, vorba cuiva!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Saracii oameni care au in CNP pe uneva nr 666 sau locuiesc la numarul 666 (de exemplu camera de hotel) sau i s-a nimerit un numar de ordine 666, e lepadat de Dumnezeu, adica, mai exact, unii ca cei anti cip, anti cod de bare, anti n chestii, il considera lepadat, desi saracu poate fi mai credincios decat cei care il considera asa. Si chiar daca nu e, garantez ca nu e din cauza numraului. Apropo, numarul asta, 666, ca si alte numere de altfel, apare foarte mult in stiintele oculte, in numerologie mai ales. Eu stiam ca un crestin, mai ales crestin ortodox, nu se ocupa cu asa ceva, in sensul ca numerologia, la fel a si elelalte stiinte oculte sau cum or fi ele numite acum, sunt pure erezii. Atunci cum de credeti atat de mult in numarul asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...l-sectar-de-l/ Si sper ca pentru faptul ca ti-ai dat seama de asta, sa nu-ti fie prilej de fudulie, daca esti cu un deget mai desteapta decat cei mai ipocriti dintre cei care isi spun adevarati credinciosi nu inseamna ca nu-ti lipseste ceva. Sper sa ajungi intr-o zi sa iti cauti repere sanatoase nu doar sa te compari cu cei mai prosti dintre credinciosi doar ca sa te simti bine acolo unde esti.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 13:41:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Alin, nici prin cap nu-mi trece asta. Suntem oameni diferiti, si doar pentru ca am o opinie care coincide cu cea a unui ortodox practicant, nu ma face un ortodox practicant.
Pur si simplu si asta e una din conceptiile mele, si e o conceptie care am dobandit-o prin ratiune si logica. Nici nu ma compar cu alti crestini. Sunt cum sunt, si faptul ca imi coincide sau nu opinia cu cea a unui crestin ortodox practicant nu ma schimba din ceea ce sunt de fapt. Am zis-o de la inceput, imi lipsesc multe, poate prea multe, si sunt absolut constienta de asta si de faptul ca posibilitatea ca sa fiu mantuita e destul de mica spre medie in cazul in care Dumnezeu va lua mai mult in calcul respectarea dogmelor si a altor lucruri si nu va lua mai mult in considerare faptele conrete. Sunt constienta de asta, nu ma cred mi desteapta, dar nici nu renunt in cel mai usor posibil la parerile sau coneptiile pe care le am, chiar daca ele nu coincid cu cele ale unui crestin ortodox autentic. Dar am deviat...din nou... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stai linistita, sunt sigur ca ti-ai gasit un mediu in care sa fii privita ca un zeu ai virtutii si credintei autentice, nu e musai sa intri pe forumuri si sa risti sa te intalnesti cu unii care iti ruineaza iluziile siropoase. Nu degeaba Sf. Apostol Pavel spunea ca femeia trebuie sa taca in Biserica si a interzis femeii sa invete pe altii, pentru ca desi sunt rare exceptii care confirma totusi regula, combinatia fatala de prostie, incapatanare si rautate la femeie se intalneste mult mai des si mai ales se manifesta mult mai catastrofal decat la un barbat. Insa atat timp cat reuseste sa se controleze macar cat sa tina gura inchisa, nu-si face rau decat siesi, nu si sistemului de valori la care formal, adera.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 12:21:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistit, nu sunt nici o femeie singura, nici fara ocupatie. Si daca as fi, ce legatura ar avea cu problema in discutie? |
|
|||
|
|||
![]()
E clar că topicul de față s-a prăbușit până într-un stadiu lipsit de speranța regenerării. Un lacăt pus la timp poate să prevină eventuale recorduri negative în escaladarea tensiunilor între forumiști.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|