![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Motivul fiind ca nu suntem vite sa ne oblige astia sa ne luam CV-ul dupa noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze, dar nu vad legatura. Stii ceva ce nu stiu eu?
|
|||
|
|||
![]()
Fireste ca stiu.
Acum vreo 2 ani ma aflam in sectia de politie in urma unei imprejurari. La un moment dat mi s-a spus ca trebuie sa fiu amprentat. Am spus ca refuz de vreme ce nu-s acuzat de nimic, la care politistii mi-au raspuns ca hai ca nu e mare lucru, ca si noi ne-am amprentat singuri, etc. E treaba dumneavoastra, si probabil e una din cerintele meseriei le-am zis. Dar eu nu doresc sa fiu amprentat. Vezi eu pot sa refuz daca exista o majoritate care gandeste ca asta e un lucru rau. Dar daca lucrurile se schimba, daca oamenii sunt speriati in fiecare zi ca sunt unii care vor sa ne faca rau si pentru asta trebuie sa fim ascultati, amprentati, urmariti, eventual sa sunam la politie cand plecam de acasa si sa le spunem unde mergem, sa punem bratari cu cip copiilor ca sa nu-i pierdem, etc, atunci in curand nu o sa mai pot nici eu refuza asta. Pe un individ ca mine o sa-l arate lumea cu degetul spunand ca "submineaza autoritatea statului ". Cine naiba i-a dat statului autoritatea asta nu ne spune nimeni. ![]() Deci eu ma asteptam sa fie mai multe voci care sa ceara statului sa inceteze cu asediul asupra vietii private si a dreptului nostru de a ramane anonimi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nicaieri nu esti mai sigur pe lumea asta decat intr-o celula "la izolator" cum se zice. Deci daca ne simtim amenintati de ce sa ne mai complicam ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de unde rezultă că rugăciunile pustinicilor și părinților noștri (A. Papacioc, I.Pârvu, M.Vulcănescu, Amfilohie Brânză... etc.) au trecere înaintea lui Dumnezeu!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-a placut predica parintelui Vulcanescu.
Nu mi-a placut cand a zis de cei din alte confesiuni crestine ca pe ei "ii inspira diavolul". Eu nu sunt ecumenist. Dar NU cred ca un catolic credincios si chiar si un protestant credincios e neaparat inspirat de diavol. Cat priveste pe parintele Amfilohie Branza, nu stiu cum ar putea cineva sa aiba un asemenea model. Cand il asculti cum predica ai impresia ca din moment in moment urmeaza sa sara la bataie. |
|
||||
|
||||
![]()
asa este amice!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai incearca. Nu comentez mai mult despre restul ca nu sunt psiholog de meserie si nici nu cred ca reusesc sa pun ce cred intr-o forma eleganta. :) Oricum se pare ca te-a trauamtizat tare interactiunea cu organul, chiar si din postura de simplu suspect :) Apropo, n-ai facut scandal ca de ce ai dosar de cazier la ei? Alb alb, dar de ce este? Plus in evidenta populatiei, ce cauti acolo? Ca doar n-ai cerut tu sa fii. Iar daca e musai sa fie, ar trebui macar sa-ti dea un buletin in alb, sa fii cine vrei, cand vrei si cum vrei. Sau daca e musai sa-ti scrie numele, macar sa fie fara poza aia biometrica. La fel si onorabilul Gigi Manglete, ca doar si-a terminat anii de puscarie, de ce sa poarte povara trecutului toata viata?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 18:25:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Evident ca putea opta pentru pasaport fara cip valabil un an, daca voia ca maicutele sa faca un pelerinaj. Obligandu-le sa ia pasaport cu cip, e clar ca omul cauta ranguri inalte si vrea sa-si dovedeasca zelul fata de stapanire pentru a le obtine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate unii chiar mai mult decat din ceilalti. Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|