Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2013, 13:31:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Scuze, dar nu vad legatura. Stii ceva ce nu stiu eu?
Fireste ca stiu.
Acum vreo 2 ani ma aflam in sectia de politie in urma unei imprejurari. La un moment dat mi s-a spus ca trebuie sa fiu amprentat. Am spus ca refuz de vreme ce nu-s acuzat de nimic, la care politistii mi-au raspuns ca hai ca nu e mare lucru, ca si noi ne-am amprentat singuri, etc.
E treaba dumneavoastra, si probabil e una din cerintele meseriei le-am zis. Dar eu nu doresc sa fiu amprentat.
Vezi eu pot sa refuz daca exista o majoritate care gandeste ca asta e un lucru rau. Dar daca lucrurile se schimba, daca oamenii sunt speriati in fiecare zi ca sunt unii care vor sa ne faca rau si pentru asta trebuie sa fim ascultati, amprentati, urmariti, eventual sa sunam la politie cand plecam de acasa si sa le spunem unde mergem, sa punem bratari cu cip copiilor ca sa nu-i pierdem, etc, atunci in curand nu o sa mai pot nici eu refuza asta. Pe un individ ca mine o sa-l arate lumea cu degetul spunand ca "submineaza autoritatea statului ". Cine naiba i-a dat statului autoritatea asta nu ne spune nimeni.
Deci eu ma asteptam sa fie mai multe voci care sa ceara statului sa inceteze cu asediul asupra vietii private si a dreptului nostru de a ramane anonimi.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30