Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2013, 02:48:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Am dat likul intregii lucrari. Are 28 pagini si se citeste intr-o clipita. Este f instructiva.
Mihailc, te poti incapatana cat vrei, intrabarea femeii e pe pagina 14 a lucrarii Sf. Ignatie; iar raspunsul lui incepe la pag. 15.
Deschide linkul, pe care l-am dat mai sus, mergi la cele doua pagini si te lamureste singur. Apoi intoarce-ti tie cuvintele adreasate pe nedrept altora.
Ce e scris cu italic apartine femeii pe pagina 15.Si mie mi se pare bine ce a scris Cristi, a sarit cateva cuvinte dupa "Intrebarea" dar de bolduit a bolduit foarte bine, mai bine decat aia in carte. :D

Last edited by iuliu46; 17.02.2013 at 02:54:04.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2013, 03:00:57
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce e scris cu italic apartine femeii pe pagina 15.Si mie mi se pare bine ce a scris Cristi, a sarit cateva cuvinte dupa "Intrebarea" dar de bolduit a bolduit foarte bine, mai bine decat aia in carte. :D
DA, doar ceea ce e scris cu italic, dar nu tot textul de la pag 15.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2013, 03:09:19
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ioane , tocmai am postat o invataura , un cuvant de folos care m-a pus nitel pe ganduri , si sunt convins ca acest cuvant este de folos oricarui om cu picioarele pe pamant , ancorat in realitate si nu numai in teorii !
Iata cele postate pe alt thread : " Raspunsuri Duhovnicesti ":
Sf. Ignatie Briancianinov despre mântuirea ereticilor
Sa luam aminte , dragi colegi forumisti !

"Ce spectacol vrednic de plans si de plans in hohote: crestini care nu stiu in ce consta propriu-zis crestinismul! Privirea noastra intalneste acest spectacol neincetat; rareori vedem cate o exceptie, rareori putem intalni, in numeroasa gloata a celor ce se numesc crestini, unul care e crestin nu doar cu numele, ci si de fapt. Intrebarea: "De ce sa nu se mantuie paganii, mahomedanii si asa numitii eretici?" a devenit o intrebare obisnuita astazi. "Printre ei se gasesc oameni cat se poate de buni. A-i pierde pe acesti oameni buni ar fi contrar milei lui Dumnezeu!… Mai mult, aceasta e contrar chiar ratiunii umane sanatoase! Doar ereticii sunt si ei crestini. Sa te socoti mantuit iar pe membrii altor credinte - pierduti, este o nebunie, este o trufie fara margini!"
Crestinilor! Voi vorbiti despre mantuire, dar habar nu aveti ce este mantuirea, de ce au nevoie oamenii de mantuire si, in sfarsit, nu-L cunoasteti pe Hristos - singurul mijloc al mantuirii noastre! Iata adevarata invatatura despre acest obiect, invatatura Sfintei, Universalei Biserici: mantuirea consta in restituirea partasiei cu Dumnezeu. Aceasta comuniune a fost pierduta de intregul neam omenesc prin caderea in pacat a protoparintilor. Tot neamul omenesc e o categorie de fiinte pierdute. Pieirea este domeniul tuturor oamenilor, atat a celor virtuosi, cat si a raufacatorilor."

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...133#post504133

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Am dat likul intregii lucrari. Are 28 pagini si se citeste intr-o clipita. Este f instructiva.
Mihailc, te poti incapatana cat vrei, intrabarea femeii e pe pagina 14 a lucrarii Sf. Ignatie; iar raspunsul lui incepe la pag. 15.
Deschide linkul, pe care l-am dat mai sus, mergi la cele doua pagini si te lamureste singur. Apoi intoarce-ti tie cuvintele adreasate pe nedrept altora.
Citește încă o dată pagina 15 din link-ul dat de tine și compară cu cea scris cristiboss. În fine, dacă nici acum nu observi diferența consider intervenția ta o altă aiureală pe lângă subiect, cum ne-ai obișnuit de altfel.

Last edited by Mihailc; 17.02.2013 at 03:11:29.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2013, 06:47:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Buna dimineata , user mihailc !

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Citește încă o dată pagina 15 din link-ul dat de tine și compară cu cea scris cristiboss. În fine, dacă nici acum nu observi diferența consider intervenția ta o altă aiureală pe lângă subiect, cum ne-ai obișnuit de altfel.
Cum poti fi atat de superficial si sa "uiti"de la mana pana la gura afirmatia ta despre acest Sfant , si sa continui in a jigni pentru ati acoperi "greseala" ? Nu era mai corect sa-ti ceri scuze , sau poate mandria ajunsa in stadiu prea avansat te opreste s-o faci ?
Uiti ce ai spus ?
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Spre intelegere :
http://eresulcatolic.50webs.com/mnecredinciosi.html

Stranie încercare de combatere a ecumenismului, utilizând în subtext speculații teologice lutherane.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...166#post504166

Mai , chiar nu observi ca esti ridicol cu afirmatia ta :"speculații teologice lutherane."

In fine , nu vreau sa ma tulbur mai mult decat merita caci plec la utrenie , dar iti spun sincer ca de la un timp o dai rau , rau , in bara cu a ta "cultura" teologica !
Fuguta la Biserica !
Vechi 17.02.2013, 06:48:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Bine, Mihailc! Cristian a sarit un paragraf, dar cu toate astea, cine vrea intelege. Am pus linkul mai sus. Cine vrea poate citi toata lucrarea Sf. Ignatie.
Reply With Quote
Răspunde