Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 17:18:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
A luptat sa-si apere scaunul prezidential, facandu-si campanie pe seama "constitutiei".

Sa speram ca romanii de afara nu vor mai putea vota, pentru ca cei din tara suporta consecintele, nu romanul din Suedia, deci votul celor din tara sa conteze si sa-l responsabilizeze pe om.

Tocmai asta e, iar atunci cand n-ai alternative, macar ii sanctionezi pe cei care au gresit, sa nu creada ca suntem chiar indiferenti.
Ei, asta e culmea!
Draga mea, Constituia il apara pe Presedinte, nu a schimbat Presedintele Constiutia in favoarea sa. Chiar nu facem diferenta?!?

Ai dreptate, sa nu mai voteze romanii plecati in strainatate. Ei sa faca bine sa trimita doar bani de intretinere, iar cand revin in tara sa suporte consecintele capriciilor celor, care au ramas in tara.

Nu, nu sunteti indiferenti, dar sunteti razbunatori, efectul simtindu-l chiar voi.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:22:48
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Pe mine ma intereseaza ca votul uninominal sa fie uninominal. Ni s-a cerut sa votam persoane, nu partide. Am votat persoana si aceea mi se pare nedrept ca cel pe care l-am votat si a fost pe primul loc cu 49% sa nu intre in Parlament, ci a intrat unul clasat pe locul 2 cu doua zeci la suta. Mai bine s-ar vota partide, cum era in trecut, decat sa ne amageasca ca intr-adevar conteaza omul votat:)
Probabil ca se va reveni la listele pe partide.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:22:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ei, asta e culmea!
Draga mea, Constituia il apara pe Presedinte, nu a schimbat Presedintele Constiutia in favoarea sa. Chiar nu facem diferenta?!?
Basescu s-a aratat interesat de Constitutie, de separarea puterilor in stat si de justitie, doar atunci cand si-a vazut pozitia amenintata, neavand nicio obiectie inainte, cand s-a substituit prim-ministrului, deci cand interesul personal a primat, a jucat cartea Constitutiei si a separarii puterilor in stat.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:27:29.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:32:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.
Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.
Daca o lege se dovedeste ca nu e buna, trebuie modificata.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:35:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.
Ca la noi la nimenea :) Basescu ne-a demonstrat ca nu conteaza opozitia, nici macar Parlamentul, el singur a guvernat prin intermediul lui Boc (de Boc mi-a parut sincer rau, ca-i om de treaba) si a guvernului sau, prin ordonante de urgenta. Cand Basescu si-a incordat muschii si a spus guvernului "treceti peste Parlament, dati o OG", rapid s-a executat, chiar daca unele dintre ele au fost neconstitutionale. Cand alt guvern le-a copiat stilul in vara, rapid s-a plans Basescu la Bruxelles, pe principiul "hotii striga hotii" si i s-a trezit brusc interesul pentru respectarea Constitutiei.

De aceea doamna Anca, eu nu va impartaseac opinia legata de Basescu vis a vis de lupta sa pentru respectarea Constitutiei, pe care o consider strict interes personal.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:52:08.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:54:49
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Basescu s-a aratat interesat de Constitutie, de separarea puterilor in stat si de justitie, doar atunci cand si-a vazut pozitia amenintata, neavand nicio obiectie inainte, cand s-a substituit prim-ministrului, deci cand interesul personal a primat, a jucat cartea Constitutiei si a separarii puterilor in stat.
Probabil nu ai sesizat ca de la o vreme a inceput Justitia sa functioneze.
Iar Constitutia a intrat in joc, atunci cand a fost incalcata.
Stiu de fiica presedinteleui, dar acest lucru nu influenteaza bunul mers al tarii si nici nu dauneaza imaginii tarii; e un caz particular, care s-a "solutionat", din cate am inteles, prin incetineala Justitiei, de care au beneficiat si multi altii. Sper ca nu vreti exemple arhi cunoscute.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:59:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Ca la noi la nimenea :) Basescu ne-a demonstrat ca nu conteaza opozitia, nici macar Parlamentul, el singur a guvernat prin intermediul lui Boc (de Boc mi-a parut sincer rau, ca-i om de treaba) si a guvernului sau, prin ordonante de urgenta. Cand Basescu si-a incordat muschii si a spus guvernului "treceti peste Parlament, dati o OG", rapid s-a executat, chiar daca unele dintre ele au fost neconstitutionale. Cand alt guvern le-a copiat stilul in vara, rapid s-a plans Basescu la Bruxelles, pe principiul "hotii striga hotii" si i s-a trezit brusc interesul pentru respectarea Constitutiei.

De aceea doamna Anca, eu nu va impartaseac opinia legata de Basescu vis a vis de lupta sa pentru respectarea Constitutiei, pe care o consider strict interes personal.
Nu-i nimic, draga mea. De acum Guvernul va putea da Ordonante, din cate am inteles. Deci vor fi la ordinea zilei.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:03:40
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu-i nimic, draga mea. De acum Guvernul va putea da Ordonante, din cate am inteles. Deci vor fi la ordinea zilei.
Ma indoiesc. Noul guvern n-are de ce sa faca abuz de ordonante de urgenta din moment ce are sustinerea Parlamentului, deci sa speram ca Parlamentul va guverna si nu muschii domnului Basescu, care atunci cand se incordau, guvernul Boc emitea o ordonanta.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 18:06:19.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:07:37
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:19:56
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Daca nu le impartasesti opinia, (desi altii ar putea sa spuna despre tine ca esti fanB1), nu-i mai cataloga nici tu pe altii drept fani Antena3, doar pentru ca indraznesc sa critice guvernarea pdl, nu-i mai suspecta ca nu gandesc, ci sunt manipulati. Diana se opreste asupra aspectelor negative, caci acestea au avut implicatii majore. (n-are nicio legatura cu posturile tv, poate nici nu urmareste postul respectiv) Oamenii suporta multe, pana la batjocura. Sa nu uitam ca anul trecut in iarna s-a iesit in strada nu pentru taierile bugetare, ca acelea erau deja facute de luni bune, iar omul "a strans cureaua" si a indurat, ci a iesit cand n-a mai suportat aroganta si bataia de joc a presedintelui. Pentru modul in care multi politicieni aflati la guvernare si-au batut joc de oameni prin declaratiile lor, meritau sanctionati prin vot.
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti. Uita-te la invatatoarea aia care a facut greva foamei vreo 70 de zile nemultumita de masurile lui Funeriu in invatamant. Acum e parlamentar. Intrebata acum de masurile lui Ponta (care a zis ca NU mai da la invatamant cei 6 % din PIB PROMISI in campania electorala) s-a facut ca ploua. Acum de ce nu mai intra in greva foamei? Si mai zici ca lumea nu a fost manipulata? De ce NU a zis USL-ul in campanie de marirea taxelor si a impozitelor de la 1 ianuarie 2013? Cine pe cine manipuleaza? De ce a taiat TOATE tichetele de masa guvernul USL (mai erau institutii de stat care mai dadeau la angajati tichete de masa)?USL-ul le taie pe TOATE. De ce au ramas inghetate angajarile? Base si Boc au fost demonizati pt aceste masuri. Ponta de ce mentine active aceste masuri daca pe timpul lui Boc au fost rele? CINE MANIPULEAZA?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29