![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:55:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Anca draga ,se vede ca nu traiesti aici si nu ai de suferit.
Eu nu vreau sa scriu mai multe ,dar tot ce spune Ioana e real Cu destituirea nu sunt nici eu de acord ,ne facem de ras in Europa De avioanele S-H luate din Portugalia ,la pret de avioane noi ai auzit ? Suedia ,la acelasi pret ne dadea avioane noi chiar si oferta americana era mai buna. Sunt multe de spus ,s-a umplut paharul romanilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Anca ,nici nu se pune problema de invidie , mai degraba ar fi de plans chiar daca au bani
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata. Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine. |
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles-o gresit. Cred ca s-a referit la invidia fiicei lui Basescu pe altii si de aceea a comis acele ilegalitati, profitand de anumite circumstante, imbogatindu-se :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ,ca om duhovnicesc nu cred ca ai timp sa te uiti si sa afli toate cele din politica
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie. Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stim cine a facut ilegalitatile ,dar cert este ca are foarte multi bani
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din pacate nu exista alternativa O sa vedem ce va mai fi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:09:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca functioneaza Justitia, toti cei vinovati vor plati cu timpul;, dar daca ajunge sub controlul Parlamentului, adio Justitie. Ne cramponam de greselile trecutului, in loc sa ne preocupam ca sa nu se repete. Parerea mea e ca toate furturile trebuie luate sub lupa si pedepsite de Lege. Asa vad eu ca se face pe aici. Le merge si acestora cate o chestie, dar prinde de veste opozitia si pac! la Razboiu. Eu ceea ce vad este ca sunt f intransingenti cu orice fel de neregula si in nici un caz nu le musamalizeaza, caci greseala altui partid e un plus de votanti pentru propriul partid. Din pacate romanii sunt f pervertiti si inchid ochii. Dar ce interes are romanul de rand, care nu beneficiaza de nimic, ca sa inchida ochii si sa accepte viitoare nereguli? Pentru mine e un mister! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|