![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu le impartasesti opinia, (desi altii ar putea sa spuna despre tine ca esti fanB1), nu-i mai cataloga nici tu pe altii drept fani Antena3, doar pentru ca indraznesc sa critice guvernarea pdl, nu-i mai suspecta ca nu gandesc, ci sunt manipulati. Diana se opreste asupra aspectelor negative, caci acestea au avut implicatii majore. (n-are nicio legatura cu posturile tv, poate nici nu urmareste postul respectiv) Oamenii suporta multe, pana la batjocura. Sa nu uitam ca anul trecut in iarna s-a iesit in strada nu pentru taierile bugetare, ca acelea erau deja facute de luni bune, iar omul "a strans cureaua" si a indurat, ci a iesit cand n-a mai suportat aroganta si bataia de joc a presedintelui. Pentru modul in care multi politicieni aflati la guvernare si-au batut joc de oameni prin declaratiile lor, meritau sanctionati prin vot.
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 12:18:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Ăia au fost niște manipulați.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Acum nu-s manipulat. Nevastă-mea nu e lângă mine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui sa accepti vointa majoritatii, chiar daca nu esti de acord cu ea, ca de aceea traim intr-o democratie. Partidul meu (vorba vine), nu mai e la guvernare de peste 10 ani, insa nu fac o tragedie din asta. Daca oamenii si-au dorit pe altii, atunci le respect alegerea si pot sa-i inteleg pe cei care au dorit schimbarea guvernarii pdl-iste, cred ca era necesara. Sa nu crezi ca oamenii sunt atat de naivi incat nu stiu cand sunt dusi cu zaharelul sau ca mai cred in promisiunile oamenilor politici. Vine o vreme cand ajungi la saturatie si le dai sansa si altora sa te minta frumos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i inteleg pe cei care ne considera “manipulati” daca ne dorim ca Basescu sa nu mai fie presedinte. In cazul meu chiar n-are nicio legatura cu masurile de austeritate, pot sa inteleg ca au fost necesare, luate insa tot din cauza incompetentei oamenilor politici , care ne-au adus in situatia asta, n-are legatura nici cu abuzurile sale, imi doresc schimbarea pentru ca nu vad de ce trebuie sa suportam badarania si aroganta sa. Cum “nesimtirea crasa” nu e motiv de destituire, astept sa se gaseasca solutia legala pentru a-l demite, caci sigur se poate gasi si interpreta legea astfel incat sa nu-l mai vad la Cotroceni.
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 19:25:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|