![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
Last edited by Ekaterina; 13.12.2012 at 15:17:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apar pe toate posturile de televiziune Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca. Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este adevarat! B1 TV este un post f echilibrat ca opinie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3. Citat:
![]() Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 15:50:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dna Ridzi va face politica PP-DD de acum inainte. Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este adevarat!
|
|
||||
|
||||
![]()
E parerea ta. Incep sa inteleg de ce romanii de afara voteaza cu Basescu sau de ce-l vad atat de bine, sunt rupti de realitatea de aici. Poi sa spui "am net, am tv", insa asta se observa din replici.
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 15:59:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|