Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 15:36:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)
Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:40:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:04:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".
Deci ei sunt pusi in functie pentru interes personal?!?
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia?
Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea.
Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:08:34
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte!
Nu ma plang si nu m-am plans, m-am lamurit de potentialul clasei politice. Astept insa destituirea presedintelui, facuta in mod constitutional. E inadmisibil sa-l mai avem inca 2 ani. Sunt intru-totul de acord sa-l destitue in mod legal.

Citat:
Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte.
Antipatia fata de Basescu n-are nicio legatura cu Ponta. Lipsa crasa de respect aratata de Presedinte cred ca a avut implicatii mai mari decat actiunile lui Ponta, pentru ca pe Presedinte l-am ales si am avut pretentii de le el, pe Ponta nu l-am ales. Institutia Presedentiei s-a degradat prin Basescu.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:15:53.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:54:15
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?
Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:35:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN
Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:58:53
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.
Tu ,ca om duhovnicesc nu cred ca ai timp sa te uiti si sa afli toate cele din politica
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie.
Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 21:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 15:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 15:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 16:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 18:44:29