![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!? |
|
|
||||
|
||||
|
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Destituirea trebuia facuta legal; si nu s-a facut potrivit Constiutiei. Adica, preferi ca cineva sa-si arate muschii si sa nu respecte Constitutia? Vad ca cu asa pareri ne asteapta vremuri grele. Sa nu ne miram daca ne vor jefui in vazul lumii si vor fi aparati hotii, de acum inainte. O tara in care nu e respectata Constitutia, e o tara care nu respecta Legea. Daca ura pentru Basescu, ne face orbi si il acceptam pe Ponta cu toate minciunile lui si implicit cu lipsa de respect pe care ne-o arata, atunci n-am cuvinte. Dar sa nu ne mai plangem de acum inainte! |
|
|
||||
|
||||
|
Nu ma plang si nu m-am plans, m-am lamurit de potentialul clasei politice. Astept insa destituirea presedintelui, facuta in mod constitutional. E inadmisibil sa-l mai avem inca 2 ani. Sunt intru-totul de acord sa-l destitue in mod legal.
Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:15:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apar pe toate posturile de televiziune Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca. Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu ,ca om duhovnicesc nu cred ca ai timp sa te uiti si sa afli toate cele din politica
Ti-am spus ,am un coleg care sta mai mult la televizor si imi spune si mie. Trebuie sa butonezi pe toate canalele si sa selectezi |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 21:57:46 |
| Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 15:10:28 |
| dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 15:42:08 |
| Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 16:01:19 |
| Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 18:44:29 |
|
|