Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 14:17:49
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 14:20:01.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:19:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Draga mea ,Victor Ponta e cam modest ca intelegere.
Vezi ce am scris mai sus .nici PDL nu au fost corecti cand ne-au promis marea cu sarea ,in special reducererea coruptiei.
In politica nu intra oameni cinstiti ,e penibil ,te rog sa ma crezi.
Dar nici noi nu suntem cum trebuie ,trebuie intrat in ei ,iesit in strada si dati jos toti care fura
Adica vrei sa spui ca e prost?!? Nu cred ca e prost, ci mincinos, si prost sfatuit. Dar nu ne miram de acest lucru, daca cel, care il sfatuieste, cu toata inteligenta si educatia, e dupa gratii...

Faptul ca PDL a deceptionat, nu scuza pe altii. PDL a pierdut guvernarea, a fost pedepsit de populatie; atata doar, ca alegerea facuta nu e cea mai buna. Ne asteapta vremuri si mai grele, si mai nelinistite. Sunt deja semne...

Nici noi nu suntem mai buni, dar noi nu sutem membrii Parlamentului sau ai Guvernului. Nu toti dintre noi sunt hoti si mincinosi, nu? Mai sunt unii, care s-au sfintit - Dumnezeu ii stie pe acestia - si care la fel de mult suporta consecintele, ca si noi, care poate ca meritam.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:28:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:29:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Idei preconcepute! Incercati sa ascultati ceea ce spune, si lasati ceea ce presupuneti.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:30:22
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Idei preconcepute! Incercati sa ascultati ceea ce spune, si lasati ceea ce presupuneti.
Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 14:34:00.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:34:02
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.
Dar sa nu uitam ca daca Justitia isi face datoria, toate ilegalitatile isi vor afla o pedeapsa, indiferent cine e . Ori daca Justitia e supusa altei Puteri din Stat, respectiv Parlamentului, atunci nu ne mai asteptam la dreptate, ci la vointa muschilor cuiva.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:36:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Acelasi lucru iti spun si tie: deschide ochii, asculta-l si vezi (si) ce face, chiar daca traiesti in Suedia. Nu trebuie sa presupunem nimic, faptele sale vorbesc de la sine :)
Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:40:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ioanna, am urmarit si nu iti scriu fantezii, ci ceea ce am auzit. Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?
Nici eu nu iti scriu fantezii. Atata timp cat pe Basescu nu l-a deranjat incalcarea sau ocolirea Constitutiei in cazul sustinatorilor lui (unii membrii PDL), ci l-a deranjat doar atunci cand s-a pus in discutie destituirea sa, atunci permite-mi sa nu cred in spiritul sau de dreptate. Nu exista diferenta majora intre Basescu si Ponta, fiecare isi apara interesul personal. Nu le pasa de noi, le pasa de "ai lor".
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:44:17
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.

Last edited by DragosP; 13.12.2012 at 14:46:51.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:45:09
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29