![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, corupția. Dar problema e că în general ni se pare că ea e numai acolo, sus, la ăia mari. Ei, însă, au fost cândva mici, dar cu o mentalitate coruptă; care e o plagă a societății noastre. Cam toți suntem dispuși la mici compromisuri. Iar pe cele mai mari de obicei nu le facem doar pentru că n-avem ocazia.
Și așa ajungem de la politică la Evanghelie: pt. că dacă am lua-o în serios, atunci ne-am gândi la orice semen al nostru ca la noi înșine, făcându-i ce am vrea noi să ni se facă. De ce nu ținem seama de cuvintele Domnului nu știu. În concluzie, aș spune că politica e așa cum e pentru că nu suntem un popor creștin în fapt. La asta trebuie să lucrăm. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este,ceea ce ne dorim sa vedem la scala macro,intai ar fi nevoie sa reconstruim la scala micro,individuala.Din pacate,insa,este mai comod sa arati cu degetul spre conducere facandu-i responsabili pe mai mari de ceea ce ni se intampla si asteptand ca schimbarea sa se produca de sus in jos.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Sa inteleg sa polticienii o sa sa se gandeasca ca nu ii credem? Stiu, si ii doare fix in cot de indignarea ta. Tot ce se intelege e ca esti apatic. Votul nu e televizorul. Nu le scade ratingul ca nu te duci tu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cand sus ajung oamenii de nimic nelegiuitii misuna pretutindeni" Ce vrei dovada mai clara ,raul este in noi deoarece noi nu avem o morala crestina. Asta ne-ar salva . In occident asa au fost educati , acolo se face mult voluntariat si educatie in scoala ,de cand sunt mici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, daca alegi care sa te violeze mai intai, nu inseamna ca ti-ai pastrat o farama de virtute. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Varianta activa nu e in nici un caz sa alegi in care latz sa-ti bagi gatul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste cu atentie 2-3 pagini in urma. Citat:
Stie exact ce este. O marioneta. Care isi joaca rolul si isi incaseaza banul.
|
||||
|
||||
![]()
Super creația de dreapta a lui Băse, polul nord al dreptei, gaura din covrig a politicii românești, pe numele ei ARD și-a dat (binemeritatul și) obștescul sfârșit.
![]() Ca să vezi unde era nădejdea alegătorului dreptaci român!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|