![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
din pacate mai este o alinata care ar fi trebuit ( si inca de mult timp) sa-si dea (alaturi de ARD) obstescul sfarsit. Din nefericire pentru noi, astia sunt acum in top
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu îmi doresc o Românie pragmatica si abila,inteligenta si care tie cand si cum sa-si joace ansa.In rest noapte buna Romania,oriunde te-ai afla,cine vrea alta lume sa nu uite ca Hristos a spus ca Imparatia Lui nu este din lumea asta.Prin urmare concluzia:am îneles ca undeva prin Orient exista o inscriptie intr-o moschee care spune asa:,,Isus,pacea fie mereu asupra Lui, a spus:lumea aceasta este ca o punte,treceti prin ea dar nu ramaneti in ea''.
__________________ adevar mare graita-i ..deci sa nu ne stringem prea multe case si averi pe punte ca se rupe!!
|
|||
|
|||
![]()
................................................ .................................................. ....
Last edited by mihaiB; 11.12.2012 at 22:03:18. |
|
||||
|
||||
![]()
in legatura cu intreprinzatorii eu zic ca ii avem dar sunt impiedicati in loc sa fie incurajati!Chiar si bietii tarani mici producatori nu pot sa isi vinda marfa ,mai les cei din sud,mi-a zis unul pe tren ,din cauza intermediarilor pentru care nu s-a facut o lege...ei isi permit sa-i boicoteze pe taranii care INDRAZNESC sa vinda munca lor direct in piatza!!.Ar trebui trase legi clare care sa ii incurajeze pe micii producatorinu sa ii descurajeze...si nu s-a facut nimica ,incit ma intreb cine este in spatele acestor bisnitari care se imbogatesc vinzind la mina a doua!!
Exista si oameni patrioti grupati in partide mici care nu pot participa la alegeri din cauza ca partidele cu reprezentare parlamentara NU DORESC modificarea legii incit sa poata participa si ele ..deci le este frica marilor partide politice de concurenta celor mici. In legatura cu OLTCHIMUL sau alte industrii romanesti eu zic ca decit la nemti care au impiedicat fonduri UE ca sa fie alocate pt.el in scopul de a fi falimentar si pt.a pune mina pe el,mai bine la romani ,oricare ar fi ei!! Nu stiu prea multe despre PPDD,dar ma gindesc ca este ceva nou ,cele vechi toate au contribuit la falimentarea Romaniei ,o incercare cu prospatura noua nu are ce sa ne faca mai rau...dar daca noi evaluam gresit chiar pe cei care poate ca au intentii bune???.Eu nu ma uit la TV,dar am nimerit in camera mamei mele tocmai cind era pe ecran sedinta PP-DD si acolo am retinut ca scopul lui Dan Diaconecu este ca sa aduca inapoi in tara romani capabili ,a si prezentat 4 dintre ei pentru a ajuta la refacerea Romaniei.Am retinut acest fapt fiind sensibilizata de la manastirea PRISLOP de ceea ce a spus un preot anume ca ROMANIA isi va reveni si multi romani tineri capabili plecati in strainatate vor veni pentru a ajuta la refacerea tatii.Am auzit asta cu propriile urechi si pe acel preot la PRISLOP la parastasul cuv.ARSENIE BOCA DE 20 ani SI L-AM AUZIT SI PE DAN DIACONESCU LA TV . Acuma eu zic sa nu judecam ci sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa ne lumineze mintile sa nu fim niste orbi care judeca../.Doamne fereste-ne !!
![]() ![]() ![]() Last edited by sofiaiuga; 10.12.2012 at 22:29:55. Motiv: la refacerea tarii ,a ROMANIEI..din pacate nu se vrea asta acuma de conducerile actuale!! |
|
||||
|
||||
![]()
uite unul din ei:
http://www.youtube.com/watch?v=efKguI0NFek
|
|||
|
|||
![]()
nu exista sentiment de vinovatie daca nu ti-ai exprimat "optiunea" in alegeri!! am fost si eu la un pas sa-mi reprosez "simtul civic" dar am gasit ....o explicatie:
Atunci care credeti ca ar fi atitudinea crestina fata de vot? - Solutia ideala ar fi ca Biserica, prin puterea pe care o are asupra societatii, sa-si impuna oamenii politici cei mai buni, adica pe cei care sunt crestini. Dar asta la modul ideal. Pentru ca eu, spre exemplu, nu votez. N-am votat nici aici, nici in America. - Aici mai e o problema, pentru ca in momentul in care votezi, sa zicem, un Presedinte, tu iti dai asentimentul pentru masurile pe care acela le va lua si te faci partas la toate pacatele lui. Daca Presedintele trimite, de exemplu, trupe in Irak, tu, care ai votat, esti impreuna raspunzator cu el. - Daca Parlamentul e dominat de crestini, Presedintele nu poate trimite trupe in Irak, si aici este toata cheia problemei. Dar Biserica nu poate obtine majoritatea in Parlament decat in timp indelungat si cu pretul unei perioade de sacrificiu. Ma refer, cum am spus la inceput, la sacrificiul individului, care sigur va cadea sub ispitele satanice. Bunul trai, sofer, masina – astea toate sunt ispite la care putini rezista. Dar dupa doua-trei legislatii, Biserica va fi majoritara si lucrurile se vor schimba. - Va intreb acum un caz concret: intr-un sat, tu ai incredere intr-un anumit primar. Ce faci? Il votezi, ca sa iasa el, ca face treaba buna? Sau nu te mai duci la vot si zici: “Ce poate sa faca si asta? O sa faca ceva, dar nu mare lucru, fiindca e angrenat si el de sus intr-un sistem”? - In privinta aceasta, Biserica are doua alternative si decizia ei e foarte importanta, pentru ca preotii au inca mare putere – asta pana se mai schimba situatia pe aici. Deci Biserica are doua posibilitati. Sau indeamna pe credinciosi sa nu voteze, si atunci orice colaborare cu sistemul cade. Sau impinge inainte oamenii cei mai buni, intreprinzatori, care sunt religiosi, care se spovedesc si asa mai departe. In acest al doilea caz, incet-incet Biserica va avea un castig. Dar desi afirm lucrul acesta si sunt convins ca s-ar putea face, totusi chiar eu am o anumita indoiala, avand in vedere actiunea generala a diavolului in lume. http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...-dupa-pitesti/ |
|
|||
|
|||
![]()
Motto: ,,In momentul cand Cromwell a intrat triumfator in Londra un lingau i-a spus: ,,Uite Sire ce multi oameni s-au adunat sa te vada!Cromwell a raspuns: ,,La fel de multi s-ar fi adunat si daca m-ar fi dus la esafod".
Doamna/domnisoara Eliza va felicit cu sinceritate:sunteți de un idealism absolut incantator,de foarte mult timp nu am mai citit asa ceva,ideea cu spovedania si ascensiunea politica fiind de antologie.Ideea cu rolul Bisericii cum îl vedeți dvs din perspectiva unei selectii politice este fabulos dar nu se va întîmpla mulți,foarte foarte mulți ani de acum înainte.Ce este pt mine cu adevărat uimitor este ca intr-o anumita maniera se repeta utopia din cauza căreia,deși nu singura,s-a dus pe copca Imperiul Bizantin:ideea ca o increstinare idealista a statului va genera si o viața crestina.Rezultatul va fi acelasi ca si atunci,oamenii înțeleg mai greu ca asa ceva va fi mereu dorit doar de o minoritate,niciodată de o majoritate (uitati-va in istorie) iar o posibila poziție de influența a Bisericii,la un asemenea nivel,nu mai au nici măcar catolicii care,nota bene, au o structura ecleziala mult mai inclinata spre asa ceva decât idealistii ortodocsi.Cineva spunea ca a visa ajuta cumva la depasirea realitatii dar putem visa cu ochii deschizi pana intram in primu copac.Atunci contactul cu realitatea poate fi dureros,foarte dureros. Nu cred ca sunt mai cinic decat era marele Dinica in rolul ,,Diplomatului" in filmul ,,Prin cenusa imperiului" :) dar dvs sunteti cel putin la fel de idealista ca si Darie din acelasi film.Si azi ma intreb care dintre ei doi intelegea mai bine cursul lumii si al vietii...dar..cat de saraca ar fi lumea fara Darie,vesnicul anonim,prins undeva intre masele de manevra si idealul eroului de sacrificiu.Probabil ca un mare dar al vietii este sa iti poti pastra forta de a visa... :) Numai bine. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 11.12.2012 at 01:43:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Alegerile nu au fost castigate de USL!!
Alegerile au fost castigate de domnul Dan Voiculescu si trustul INTACT. Fara ziarele familiei dumi-sale, fara ziarele on line (ale aceleiasi familii) si bineinteles, fara TV Antena 3 (ajutata suroriceste – de ceva vreme si /sau din cand in cand – de RTV si Realitatea), USL nu castiga alegerile. DECI: trebuie sa-l felicitam pe domnul Dan Voiculescu. DA. Acelasi domn Dan Voiculescu despre care, in 2012 ( cu ceva timp in urma) : „Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că parlamentarul Dan Voiculescu rămâne cu verdictul de colaborator al Securității”. Dar pe cine mai intereseaza??? |
|
|||
|
|||
![]()
Si domnul Crin Antonescu a castigat un scaun in Parlament! Stiti ca acum,mai nou, e bataie pe scaune (si la propriu). De ce? Pentru ca Parlamentul va fi mai mare: aproape 550 de membri. Si sala parlamentului are doar 501 scaune (ne-a spus domnul Liviu Dragnea, in direct la TV si domnia-sa stie ce spune; e sef de campanie la USL).
Revenind la domnul Crin Antonescu, sa ne amintim ca in urma cu patru ani, adica in 2008, a intrat in parlament pe ocolite, prin redistribuire, in sectorul 3 din Bucuresti, unde a obtinut 9.159 de voturi= 29,89% sarind peste un adversar care avea 34,28% din voturi. Asa e legea. Domnul Antonescu n-are nicio vina. Dar domnul Antonescu e obisnuit cu sportul si cu sariturile, a condus Ministerul Tineretului si Sportului in perioada 1997 – 2000, cand a vandut Strandul Tineretului din Bucuresti (o baza sportiva cu mai multe bazine de inot, cu bazin cu apa incalzita , cu platforma de sarituri si trambulina. Adica: tot ce trebuie pentru antrenamentul sportivilor de la natatie si sarituri in apa. Tot atunci, a vandut si baza sportiva de yahting de la Herastrau, care apartinea pe atunci Clubului Sportul Studentesc). Sa mai spunem ca domnul Antonescu nu este intreprinzator? Esteee! In 23 ianuarie (tot 2012), presedintele PNL, Crin Antonescu spunea ca parlamentarii liberali doresc sa demisioneze din functii pentru ca Puterea [de atunci: Traian Basescu si Guvernul Boc (1, 2,3 etc.)] a refuzat declansarea alegerilor anticipate. Va amintiti momentul crucial al existentei noastre?? Printre cei despre care se spunea la acel moment ca isi depusesera deja demisia la liderul partidului, erau: Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Mircea Diaconu. Ce s-a mai intimplat? Pai: domnul Mircea Diaconu, stiti bine ca n-a vrut deloc sa plece, pana de curand... Pai cum sa-si dea demisia domnu’ artist???... Despre domnul Orban, presupun ca s-a oprit, si-a revenit.... Stiu doar ca, doamna Adriana Saftoiu chiar a demisionat. DECI: exista si politicieni cu cuvant si onoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa vorbind despre Referendum (ce vrea poporul):
I. Demiterea presedintelui Traian Basescu, sesiunea 29 iulie 2012: Participarea la referendum a fost de 46,24%, iar dintre alegători, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, iar 11,15% s-au pronunțat împotrivă. USL a batut moneda serioasa pe cele 7, 4 (parca) milioane de voturi care, parca ar fi validat USL-ul, parca ar fi fost voturi PRO USL, parca n- ar fi fost voturi impotriva lui Traian Basescu. Unde sunt acum acele 7,4 mil de voturi? USL a luat doar 4, 6 – 4,7 milioane de voturi( la actualele alegeri). II. Referendumul pentru trecerea la parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari. A fost un referendum pentru trecerea de la actualul Parlament bicameral (cu aproximativ 137 de senatori și 334 deputați) la un Parlament unicameral (cu cel mult 300). Referendumul a avut loc în România, la 22 noiembrie 2009, în același timp cu primul tur al alegerilor prezidențiale. Pentru a fi validat, era nevoie de prezența la urne a 50%+1 din numărul de alegători. Prezenta a fost de 50,16%, deci referendumul a fost valid; 77,78% dintre români s-au exprimat în favoarea trecerii la un parlament unicameral. Si ce daca am votat? Toti politicienii (aproape) au uitat? Ce mai contam noi? Noi TREBUIE doar sa votam! Si daca se poate, asa cum vor cei multi, ai momentului... Cum va fi acum? Pai, va fi mult mai bine, dar putin mai inghesuit: parlament bicameral cu aproximativ 550 de parlamentari; asta insemnand aproximativ 77 milioane de EUR cheltuieli fata de 66 milioane de EUR, cheltuieli in prezent. Pai, de unde bani pentru pensii, pentru angajatii statului, pentru sanatate, pentru invatamant, cultura etc. Sa se streseze parlamentarii din lipsa de resurse?! Dar, nu si nu, zicea mai devreme la radio domnul prim ministru Victor Ponta, ca NU, cheltuielile nu vor fi mai mari. GATA cu risipa! DECI: Ce-am avut si ce-am pierdut si ce-am castigat??? Propun sa facem o cheta, donatie etc.: sa aiba doamnele/domnii parlamentari scaune: vreo 50 de bucati, sa poata sa stea bine, comod si sa doarma.... „Somnul ratiunii naste”.... Fericirea nationala. Am primit un e-mail pe 29 noiembrie 2012, care spunea cam asa: Romania (circa 20 milioane de locuitori) Parlamentul: 137 de senatori = un senator la 160.000 locuitori 332 de deputati = un deputat la 70.000 locuitori 469 parlamentari in total SUA (circa 300 milioane de locuitori) Parlamentul: 100 senatori = un senator la 3.000.000 locuitori 435 reprezentanti = un deputat la 560.000 locuitori 535 parlamentari - total Daca SUA ar proceda ca Romania ar avea: 1.875 senatori 4.286 deputati Daca Romania ar proceda ca SUA ar avea: 7 senatori 31 deputati |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|