![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-ok, inteleg ca nu va duceti, dar NU AVETI DREPTUL SA II FACETI PE CEI CE AU VOTAT TRADATORI DE TARA, CLAR? -deci sa inteleg , sa raspund la intrebarea ''tu ce ai facut in vremea aia'' cu ''am stat cu mana in fund si m-am plans'' e mai reponsabil decat ''m-am dus si eu, si am incercat sa aleg cea mai buna varianta(dupa cum m-a dus mintea)" -si de unde ar avea motivatia sa se bage candidatii astia perfecti in politica, daca publicul lor tinta nu merge la vot si nu are incredere in nimeni?
|
||||
|
||||
![]()
DDDDDD e un troll al serviciilor secrete, așa cum a fost pe vremuri Vadim "medicamente" Tudor.
|
||||
|
||||
![]()
nu as fii putut sa o spun mai bine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sa va dau un alt exemplu: In Tarile Nordice laptele avea o taxa, iar inghetata 16 taxe. E normal ? Nu. Un producator de inghetata a reusit sa reduca din aceste 16 taxe aberante. Sa nu uitam ce spun proorociile: ca vom plati taxe si pe aerul pe care il inspiram! |
|
|||
|
|||
![]()
Oooo! Vad ca am nimerit in tabara uslasilor. Va felicit si va urez viata lunga alaturi de Plagiatorul vostru iubit!
Ala nu e bun, ca vrea sa se imbogateasca; celalalt nu e bun ca e bogat, desi nu a facut afaceri cu statul... Dumnezeu sa va inteleaga ce vreti; dar oricum ceea ce vreti veti primi si atunci sa nu va mai plangeti. Succesuri! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cine i-a împiedicat pe pdl-iști, 3 ani juma' să nu ducă RO lângă SE (de exemplu)? Cumva furăciunile pe bani împrumutați? Cumva populismul ordinar?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cîți români normali mai sînt în țara asta? Asta-i întrebarea la care vom avea răspunsul duminică, 9 decembrie a.c., la alegerile parlamentare. Și de acest răspuns depinde viitorul României. Orice român cu mintea întreagă și nițel interes pentru treburile politice știe că: 1. Toate partidele care contează la noi fost făcute, sau infiltrate ulterior, și întreținute de eșaloanele secunde ale PCR și Securității (drept care mustesc și de informatori). 2. Ideologia pe care și-o asumă fiecare partid este numai declarativă. „Elitele” partidelor nu cred în nimic în afară de profit și putere în scop personal. Nu avem Stînga și Dreapta, ci numai niște grupuri de interese care și-au lipit etichete ideologice pentru a înșela electoratul și pentru a se distinge unul de altul. 3. Mai toți noii intrați în politică (fiecare la vremea lui) care n-au avut legătură cu Sistemul de dinainte și de după ’89 au sfîrșit prin a se conforma Sistemului, adică s-au dedat la un politicianism condamnabil (care cînd nu e hoție e oportunism, dar în ambele cazuri e demagogie și populism). Deci s-a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că e o iluzie și ideea „schimbării dinăuntru”. Cine nu s-a pliat, a dispărut. 4. Principalale partide, PSD, PNL, PDL, cu anexele lor (PC, UNPR, PNȚCD-Pavelescu, Forța Civică-M.R. Ungureanu), dar și noul alcătuit PP-DD și-au schimbat atît de mult oamenii între ele încît nu numai că au dovedit lipsă de aderență la vreo doctrină, dar ne-au făcut și imposibilă alegerea răului mai mic. 5. Toate partidele acestea au lideri compromiși, 6. Aceste partide au fost toate la guvernare de mai multe ori și niciodată nu ne-au scos la limanul promis. 7. Toate aceste partide au guvernat în toate formulele posibile, în ultimii 15 ani: PD[L] cu PNL, PNȚCD, PSD, PC și UNPR; PNL cu PSD, PD[L] și PNȚCD; PSD cu PNL, PDL, PC și UNPR. Nu mai putem imagina o variantă de alianță la guvernare care să ne facă să sperăm măcar un pic. Exclud din discuție PP-DD, care nu e decît o adunătură de dubioși lepădați de celelalte partide, care funcționează ca o sectă, condusă de un demagog caraghios. Și nu mă interesează nici UDMR, care e un partid etnic, mereu dispus să susțină guvernul, oricare va fi el. Avînd în vedere această realitate, numai un lunatic ar mai putea vota astăzi cu vreunul dintre partidele despre care am făcut vorbire mai sus. Totuși, ar exista o posibilitate de a evita perioada de coșmar ce se întrezărește cu USL la guvernare (interval care ar putea fi de cîțiva ani sau de cîteva legislaturi): să nu mergem la vot, să arătăm că majoritatea covîrșitoare a românilor sînt oameni normali, nu lunatici. Cu o prezență la urne de sub 30%, chiar dacă va cîștiga 70% din voturile exprimate, USL nu va avea nici o brumă de legitimitate internă sau externă (cum să pretinzi că reprezinți 18 milioane de electori, fiind votat numai de un milion?) și întreaga clasa politică va primi un semnal serios că trebuie să se reformeze. Și poate că, în aceste condiții, USL nu va îndrăzni să treacă la dărîmarea ultimelor și atît de greu fondate și încercate redute ale statului de drept. Poate că, sub presiunea internă și sub cea internațională, USL va fi împinsă încet, încet spre alegeri anticipate. Poate că pînă atunci se va naște o alternativă politică normală. Știu că e prea mult dubitativ în acest scenariu, dar avem și o certitudine: girînd din nou, cu votul nostru, această clasă politică, nu mai avem la ce spera." Claudiu Tarziu-"Rost" |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu rânduiește Dumnezeu oameni credincioși și cinstiți ca să ne conducă țara?
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/ "Mâine dimineață sunt alegeri parlamentare în România. Pe scena politică aceleași fețe, cu mici excepții. În sufletele românilor aceleași frustrări și indiferență față de politicieni. De ce oare?Știm prea bine... nu vedem pe scena politică oameni în care să ne regăsim valorile proprii, valorile neamului nostru. Nu-i simțim pe cei care candidează că ar face acest lucru pentru binele neamului nostru ci pentru ei înșiși, pentru business-urile lor, pentru familia lor. Petre Țuțea spunea să nu-i votăm pe cei care nu-și iubesc țara Totuși haideți să ne gândim puțin: dacă noi creștinii, cei care participăm activ la viața Bisericii, împreună cu episcopii, preoții, monahii și monhiile din mănăstiri, ne rugăm la Sfânta Liturghie pentru „binecredinciosul popor român de pretutindeni, pentru cârmuitorii țării noastre, pentru mai marii orașelor și ai satelor și pentru iubitoarea de Hristos oaste” de ce totuși după 23 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 n-avem încă politicieni credincioși, morali, cinstiți și iubitori de neam, așa cum ne-am dori cu toții? Logic ar fi fost ca după atâția ani de stăruință în rugăciune, Dumnezeu să fi scos cel puțin un conducător adevărat, și să fim bucuroși de el, să ne regăsim toate idealurile noastre în felul lui de a fi. N-aude Dumnezeu oare rugăciunile noastre? Nu vrea El să împlinească un lucru așa de bun? Își doreșe El să fim conduși de oameni necinstiți și de profitori? Cu siguranță, nu. Atunci unde este problema? Prin urmare, ne plângem că n-aveam oameni buni la Președenția României, în Parlament, în Guvern, în ministere, în justiție, în primării și prefecturi, dar v-ați pus vreodată problema că și noi creștinii ar trebui să ne implicăm. De ce nu intră creștinii în politică? Dacă îți iubești neamul și țara atunci intri și încerci să faci ceva. Îți aduni oameni buni în jurul tău, ești cinstit, corect, devotat și faci lucruri mari, așa cum atâția mari domnitori ai României au făcut. Știu, sunt multe piedici, multe interese, multă mafie, multă hoție, mulți bani la mijloc... te poți compromite ușor... dar oare e cineva mai puternic decât Dumnezeul nostru? Noi creștinii îl avem pe Dumnezeu. Cei răi, care vor să pună bețe în roate, îl au pe diavol și banii lor. Deci cum vi se pare lupta? Mie îmi pare inechitabilă, noi avem mult mai mult decât ei! Gândiți-vă ce a însemnat Sfântul Împărat Constantin cel Mare pentru întreaga istorie a omenirii? Un împărat creștin-ortodox care a schimbat istoria întregii lumi, pentru că prin El a lucrat Hristos! Cine crede că un creștin e doar omul rugăciunii se înșeală amarnic. Uitați-vă la filmul Mihai Viteazul să-l vedeți pe preot în fruntea oștilor cu marele voievod luptând împotriva dușmanilor țării. Acesta e creștinul adevărat, nu cel care stă la căldurică, ascunzându-și lenea și frica de suferință, sub haina falsă a smeritei rugăciuni. Dragilor, creștinul adevărat sare în foc după celălalt și-l salvează, nu stă și doar se roagă pentru el! Cere ajutor ca Dumnezeu să-l păzească și pe el și pe celălalt, dar sare după el, nu face calcule. Dacă noi creștinii, cei formați în Biserică, vom sta rugându-ne, asistând la distrugerea țării noastre, atunci neimplicarea noastră va aduce multă suferința întregului neam: nouă în primul rând, părinților noștri, copiilor noștri și celor care vor veni după noi. Creștinul trebuie să se implice în politică nu pentru bani, nu pentru interes propriu ci din milă și iubire față de cei care suferă în poporul său. Nu infuziile de capital străin vor salva România, așa cum poetic ne-o spun manualele de macroeconomie, ci credința noastră în Dumnezeu, moralitatea noastră, cinstea, sinceritatea, iertarea, mila, îngăduința, inteligența, cultura, tradiția neamului nostru, și tot ce are un om mai bun în el. Degeaba intră sute de milioane de euro în țară dacă ele ajung fraudulos tot în conturile bogaților, iar cei de jos trăiesc din fărâmituri. A intra în politică bineînțeles că nu este pentru toți, dar sunt creștini care au talantul acesta de la Dumnezeu: sunt bine pregătiți profesional, își iubesc țara, își cunosc istoria, își știu neamul, își cunosc credința și pot face lucruri mari în țară. Gândiți-vă foarte serios la acest lucru! Și creștinii trebuie să participe la conducerea țării! E nevoie de luciditatea și cinstea lor. Nu vă temeți! Dumnezeu ne dă putere să facem binele! Dar fiți gata și de suferință! Vor apărea mulți dușmani, pe drept sau pe nedrept, vor fi oameni deranjați de mărturisirea adevărului, de mărturisirea existenței lui Dumnezeu... vor fi oameni care ne vor ataca mai mult sau mai puțin fățiș, dar gândiți-vă: Dacă l-au lovit pe Hristos și pe noi ne vor lovi. A intra în politică nu e nicidecum comod sau dulce, este la fel cu a merge la război... totuși dacă-L iubești pe Dumnezeu și-ți iubești țara, atunci toate celelalte vor părea detalii în drumul spre a-i ajuta pe oameni. Dumnezeu să ne ajute să facem ceva bun pentru țara noastră! La baza neamului nostru românesc stă credința în Dumnezeu. Ăsta e românul!Doamne ajută! " (Claudiu Balan) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, PP-DD a repurtat un mare succes la aceste alegeri! |
|
|||
|
|||
![]()
O idee geniala! Si necesara!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|